Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 14 tema

turint žpv į hsil progresuoja greičiau, realiai gal reikėjo tikrintis kas pusmetį, norint nepraleisti LSIL

Norint paimti ir ištirti iš visų vietų tam ir yra kūginė biopsija t. y. konizacija, kuri yra kartu ir tyrimui ir gydymui, nes tuo pačiu tą blogį ir nupjauna ištyrimui

Aš irgi turėjau žaizdelę, o žpv tyrimo man nedarė

Man buvo LSIL prieš 8 metus kažkur, dėl to ir siuntė ŽPV pasidaryti. Po teigiamo atsakymo tada tyrė kas pusę metų, bet visada buvo geri atsakymai. Matomai gydytoja nusprendė, kad ŽPV "užmigo" ir pavojaus nėra. O kai gavom blogą atsakymą, nusprendė, kad gal nauja infekcija čia. Bet esu absoliučiai tikra, kad vyras man dovanų neparnešė. O pati irgi neinu į kairę. 
Dėl operacijos, gydytoja man užsiminė, kad labai nedaug nuimtų kilpute. Nežinau, ar tai būtų ta kūginė, ar vadinama leep. Manau jau sekančio vizito metu apie tai konkrečiau pasakys.

Atsakyti

O klausykit, kaip su vyrais, jei moteris žpv turi? Jiems reikia išsitirti?

Atsakyti
QUOTE(Usnee @ 2017 04 06, 13:54)
<p>O klausykit, kaip su vyrais, jei moteris žpv turi? Jiems reikia išsitirti?
</p>


Nesenai rodė per "Daktara oza" apie zpv, tai jei vienas partneris ji turi, tai tures ir kitas. Aiskino, kad net prezervatyvai neapsaugo nuo apsikretimo siuo virusu. Ir labai idomiai pasake, kad vyrui tikrintis del zpv neapsimoka, nes sunku rasti tikslia vieta, is kur paimti megini. Nebutinai tai turi buti ties lyt organais, gali but kazkur ties isange. Todel tyrimas gali rodyt, kad pas vyra nera zpv, nors is tikro yra, jei paimtas ine is tos vietos. Labai atsiprasau, kad nukrypau iki "ano galo", bet va taip pasakojo per laida
Atsakyti

Aš kiek domėjausi šia tema, tai virusas pas moteris mėgsta apsistot GK, nes ten jam labai palanki vieta. Pas vyrus dažniau gerklėj nusėda arba va kaip triusyte parašė. Bet kad jeigu turi vienas, turės ir kitas, tai 100 proc.

Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2017 04 04, 18:56)
<p>Usnee, jeigu ascus, tikrai dar neturėtų būt pažengę. Jeigu ims biopsiją, tada ir spręs. Pagal dabartinę situaciją tiesiog galima matyti, kad esamas viruso tipas daro blogą darbą ląstelėse, o kokiame lygyje pažeidimai, pasakys tolimesni tyrimai. Žodžiu, nusiteikit optimistiškai. Aš ir pati stengiuosi taip save nuteikinėt, veju blogas mintis šalin.
</p>

Man du kart buvo ascus.sako pjaunam.sakau gerai.ir ka,kai ispjove,parode cin 3.ir dar vietom neaisku,ar ispjauta radikaliai.zpv nerasta.ka man tokiu atveju daryt?
Jau du tepineliai atlikti.nebuvo geri.bet nebuvo ir lb blogi
Atsakyti
QUOTE(Aistrencija @ 2017 04 06, 21:53)
Man du kart buvo ascus.sako pjaunam.sakau gerai.ir ka,kai ispjove,parode cin 3.ir dar vietom neaisku,ar ispjauta radikaliai.zpv nerasta.ka man tokiu atveju daryt?
Jau du tepineliai atlikti.nebuvo geri.bet nebuvo ir lb blogi

Kas kiek metu reikia ta zpv daryti?dariau pries 7men.nebuvo jo.gal uzmigo po konizacijos.o gal jo isvis nebuvo.
Bet onkoginekologe vaidotiene,man sake kad jei yra pakitimai,tai jis tikrai yra tas zpv.p.s pas mane yra ta zaizdele.
Man idomu,kai man dare konizacija,tai man ja pasalino?ir kaip dabar atrodo tas mano kaklelis po kugines konizacijos?
Matosi akim?
Atsakyti

Man du kart buvo ascus.sako pjaunam.sakau gerai.ir ka,kai ispjove,parode cin 3.ir dar vietom neaisku,ar ispjauta radikaliai.zpv nerasta.ka man tokiu atveju daryt?
Jau du tepineliai atlikti.nebuvo geri.bet nebuvo ir lb blogi

O tiesiog po PAP patarė operuot? Nedarė daugiau tyrimų? 

Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2017 04 07, 09:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aistrencija" data-cid="71556219" data-time="1491504820"><div><p>Man du kart buvo ascus.sako pjaunam.sakau gerai.ir ka,kai ispjove,parode cin 3.ir dar vietom neaisku,ar ispjauta radikaliai.zpv nerasta.ka man tokiu atveju daryt?
Jau du tepineliai atlikti.nebuvo geri.bet nebuvo ir lb blogi</p></div></blockquote><p>O tiesiog po PAP patarė operuot? Nedarė daugiau tyrimų? 
</p>

Jo.du kart ascus.nu sako neplanuojat vaiku?sakau ne.sako tai padarom konizacija.ir aciu d.nes po jos gavosi ir cin 3.ir dar neradikaliai vietomis ispjauta.bet jei nera zpv.tai kaip ir galiu aprimpt?nes sako zpv daro ytaka.
Atsakyti

Šiaip pirmą kartą girdžiu, kad po ascus siūlytų operaciją? O ne asc-h buvo? Nes tada tai tikiu, kad cin3 pareit gali. Bet manau jūs geriau žinot savo tyrimus ir visa kita.

Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2017 04 07, 14:16)
<p>Šiaip pirmą kartą girdžiu, kad po ascus siūlytų operaciją? O ne asc-h buvo? Nes tada tai tikiu, kad cin3 pareit gali. Bet manau jūs geriau žinot savo tyrimus ir visa kita.
</p>

Nu man sake ascus.patiti nemaciau.nes sako gal but tai koks uzdegimukas jums.reiktu pasidometi.
Papildyta:
QUOTE(Aistrencija @ 2017 04 07, 14:23)
Nu man sake ascus.patiti nemaciau.nes sako  gal but tai koks uzdegimukas jums.reiktu pasidometi.

Va paskutinio ats asc-us.ir ten prirasyta visko.bet daktare sake nieko baisaus.bet as vistiek bijau
Atsakyti
QUOTE(Usnee @ 2017 04 06, 12:54)
<p>O klausykit, kaip su vyrais, jei moteris žpv turi? Jiems reikia išsitirti?
</p>

vyrams tyrimų nėra nes ištirti neįmanoma

leep man atrodo tai ir bus kūginė biopsija, leep tai paėmimo būdas karštu peiliu, ta kilpute, kuri kartais ir susvilina mėginį, kad nebegalima ištriti

Tanite,
kiek aš domėjausi, tas žpv tiesiog galėjo išlįsti vėl, ne tai kad nauja infekcija. Jei kažkada vienąkart kontaktas buvo tai gali išlįsti absoliučiai bet kada pasilpus organizmui. Jis nedingsta visam laikui niekada tik užmiega.

Nors kažkas rašė, kad jei užmiega ir per du metus neišlenda tai jo nebėra, aš niekur tokios informacijos neradau.

Atrodytų, kad po konizacijos du metus jei geri tyrimai, o vyras tas pats tai galima būti ramiai visam gyvenimui, taip išeina ir tirtis toliau nėra prasmės, bet kad taip nėra. Be to gal anksčiau tiriant žpv vienas tipas miegojo, o rodė kitą tipą, o dabar atsibudo tas miegantis, užtat gaunasi kad reikia tirtis visą laiką karts nuo karto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naujoke25: 07 balandžio 2017 - 14:50

Aš angliškai skaičiau, tai gal todėl ne viską suprantu dėl tų pavadinimų, nes daugiau gydytojai bendriniais terminais kalba, kad žmogus suprastų. Leep ir cone biopsy (kūginė) dvi skirtingos procedūros. Kūginėj su kilpute išima kūgio formos kaklelio dalį, o leep daugiau tokia plokščia dalis nubraukiama. Tik nežinau, ką gydytojai daugiau taiko. Na bet čia daugiau toks asmeninis informacijos gaudymas, nes mano būdas toks, paskui kas neaišku klausiu, nes nieko nesigaudant paskui sunku priimt tinkamus sprendimus. 

Atsakyti