QUOTE(4blueflower @ 2017 03 31, 08:45)
Tikrai prasta onkoginekologe. Man du kartus buvi daryta biopsija. Viena karta po ASC-H, kita kart po CIN2-CIN3. Nebuvo net abejoniu, kad nereik daryti. Daro net jei per kolposkopa mato, kad pakitimai dideli. Keiskite onkoginekologe. O galima butu suzinoti, ar jauciate kazkokius simptomus? Ar yra tepliojimai krauju? Jei nenorite apie tai kalbeti, suprasiu...
Kalbėti reikia😉gal kazkam tos infirmacijos reikės,taip kaip as dabar gaudau kiekviena sakini kas tik susije su ta diagnoze...
Man viskas prasidėjo nuo to,kad po santykiu su vyru atsirasdavo tokios rausvos isskyros,kreipiaus pas savo ginekologę,tai ji pavartė knygutę ir sako,tavo tepinelis darytas pries du metus negeras buvo,kodėl neatejai atsakymu?mane saltas prakaitas ispylė,koks negeras tepinėlis kaip cia gali buti,juk mes ipratę galvoti,kad viskas kas blogo,gali atsitikt bet kam ,tik ne MAN...Sako reikia laukt mm ir kartosim tepinėli,nuo to streso, tikriausiai,mm dingo,nesulaukiau mėn,einu vel pas gine,sako viskas tvaėkoj,nieko blogo nematau,laukiam,na ateinu dar po men,pasirodo,kad mm nebus,nes plaka maza sirdutė,4 savaitės nestumo😮paeme visdelto ta tepinėli atsakymas hsil😮sprendimas:viska palikti taip kaip yra iki gimdymo,po gimdymo praėjus dviem mėn einu pas gine,sako laukiam bent 5 men po gimdymo,nes reikia,kad ten susitvarkytu viskas,na o po tu penkiu men vėl tepinėlis ,vėl hsil,vaziuoju pas onkoginekologę,ji nusprendzia,kad biopsija nereikalinga,nes pjaut vistiek reiks,o paskui matysim pagal atsakymus...,o atsakymai tokie,kokie yra,sekantis zingsnis gimdos salinimas,apie joki magnetini niekas net neuzsimine😕dabar po konizacijos dvi savaitės,kraujuoja ir gan neblogai,pirma savaite buvo maziau,dabar daųgiau😕
Iki to simptomu jokiu nebuvo,per nestuma ir po gimdymo net tos rausvos isskyros po santykiu dingę buvo,o bet taciau....
Ugis 1,66.