QUOTE(Endrija @ 2017 03 29, 23:17)
Labas dar karta visoms...
Gavau atsakymus siandien😯gal kasnors supras aiskiau ir man papasakos aiskiau?...
Isvada:gimdos kaklelio d-konizacinėje medziagoje ekzocervikse-HSIL-CIN3-CIS,endicervikaliniame kraste mikroinvazyvi ploksilasteline karcinoma 1mm plocio ir 1mmgylio.
Gal kas galit aiskiau papasakot,kolkas tie visi terminai man sunkiai "ikandami"😦
Sveiki,nors ir labai nenoriu prisiminti senu isgyvenimu,visgi manau kad turiu su Jumis pasidalinti savo patirtimi. Pries 8 metus man biopsijos medziagoje buvo rasti panasus pakitimai,CIS ir mikroinvazyvi ca. Onkoginekologe skyre konizacija ir sake ziuresim kokie ateis atsakymai. Ka gi atejo,kad buvusios biopsijos vietoje nieko nerasta,isskyrus kondilomatinius pakitimus bei cin1. Onkoginekologes isvada: galejo biopsija rodyti netikslu vaizda,nes paimta tepraejus 5 sav po gimdymo (neva per anksti,nespejus sugyti pilnai kakleliui po gimdymo).Bet kokiu atveju,as tikrinausi kas 6 menesius ir dariausi pap skystoje terpeje. Atsakymai visi geri,tame tarpe susilaukiau dar dvieju vaikuciu
Is viso turiu jau tris
Beje,viskas vyko pries 8 metus,tad nemazai laiko jau praejo. Konizacija dariasui USA labai gera,bei patyrusi gydytoja. Paskutini gera pap atsakyma gavau pries savaite. TPHUx3 kartus tikiuosi taip ir toliau...
Jusu atveju,operacija siuloma tikriausiai del to kad pakitimai rasti pjuvio kraste...?
Beje,vyro tetai rasta gimdos kaklelio ca 1b2 stadija (zenkliai labiau pazengusi,nei Jusu). Cezario operacijos metu(nes tuo metu laukesi) ismita gimda bei limfmazgiai ir praejus jau 9 metams,zmogus gyvena,augina dukrele...