QUOTE(Naujoke25 @ 2017 03 07, 11:41)
Aistrencija, taip išeina, kad vistik gydytoja matė, kad išvešėjusios kraujagyslės, tai gal paaiškina tą pakraujavimą tepinėlio ėmimo metu, kurio paprastai neturėtų būti. kažkaip būtų keista, negi onkoginekologė, net ne paprasta ginekologė iš lempos galėtų pasakyti tokią diagnozę kaip endometriozė, gal ji iki konizacijos irgi buvo tik niekas nepastebėjo. O visus kartus iki mmm tepliodavo tirštai rudai? man tik kelis kartus taip buvo, o paskui buvo kad tepliodavo kokias penkias dienas, bet ne tirštai rudai, na tikrai ne šokolado spalvos, tą šokoladinį tepliojimą tikrai lengva atskirti nuo paprasto kad ir ilgo tepliojimo prieš mmm.
Vovere, o jums diagnozuota endometriozė, kokiu būdu? Ir kiek laiko po konizacijos? Prieš mmm visada teplioja "šokoladinėm" išskyrom ar yra dar kokie simptomai? Nes kaip suprantu dar ir paskaudėti turi pilvo apačią?
Dar įdomu pas ką po konizacijos tyrimai buvo geri, t. y. pirmas ir antras tyrimas geras, kas kiek laiko po to tikrinatės? Kas pusmetį ar kas metus? Ar darotės žpv?
Nzn ar galejo man but ji anksciau.nes jokiu simtomu nebuvo.o tik padare operacija ir patepliodavo.bet nebuvo labai gausiu tepliojimu .lengvi.va dbr liko isgert 1 kt ir po dienos susirgsiu mm.bet jokiu tepliojimu nera.
Papildyta:
QUOTE(Aistrencija @ 2017 03 07, 12:37)
Nzn ar galejo man but ji anksciau.nes jokiu simtomu nebuvo.o tik padare operacija ir patepliodavo.bet nebuvo labai gausiu tepliojimu .lengvi.va dbr liko isgert 1 kt ir po dienos susirgsiu mm.bet jokiu tepliojimu nera.
As dariau jau du kart tepineli ir zpv.zpv nerado.o tepineliai nebuvo,kad geri bet ir nieko blogo.dabar eisiu balandi.bus Apie 7 men praeje.bijau.nes sita gine,kur einu labai skaudziai ima.