QUOTE(triusyte1990 @ 2017 02 06, 11:35)
klausimas, kurios turejot konizacija: parasyta, du menesius vengti fizinio kruvio.. tai jus nei valgyt gaminot, nei grindu plovet tuos du men? Kai namie mazutis vaikas tai reik gi ir valgyt pagamint, ir indus susiplaut..
Kelias savaites po konizacijos tikrai reik privengti fizinio krūvio. Man pačiai savaitė po konizacijos prasidėjo komplikacija - staigus ir didelis kraujavimas ... tikrąja ta žodžio prasme, iš batų grįžusi šliūkšletėjau sukrešėjusio kraujo gabalą. Gydytojai klausė ar nieko nedariau, nekėliau. Tikrai ne. Tai spėjo, kad besilupantis "šašas" atvėrė silpnesnę kraujagyslę. Pasivėžinau su žiburiukais atgal į Klinikas ir iš karto dėjo ant stalo sakydami, kad jei per penkias minutės elektrokauteriu "nepagaus" kraujuojančios vietos, lauks narkozė ir dar viena operacija. Jausmo kaip brovėsi pro susiūtą žaizdą ir kaip degino, aš jums apsakyti negaliu .... jaučiausi kaip pjaunama kiaulė .... su kiekvienu elektrokauterio paspaudimu stojausi nuo to stalo. Tai dviese laikė, o daktariukas "svilino", trečia asistavo. Daktariukui pasisekė.Man taip pat, kad išvengiau operacijos. Susipakavau rūbus ir važiavau atgal namo. Taip kad .......... geriau pasisaugoti to vadinamo krūvio ir to nepatirti, nes paskui sekė labai stiprūs priešuždegiminiai vaistai ir antibiotikai. Tiesa .... į darbą grįžau po 1,5 mėnesio.