Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 14 tema

QUOTE(svajociuke @ 2016 04 19, 12:08)
atsigauni per ta laika, issibudini, ligoninej pavalgai. ir gert vandens reik.. o i tualeta man kaip sake, jei gali pati nueit, tai gali ir namo keliaut biggrin.gif

Naujoke, del zaizdeles vat man idomu irgi.. kas pirmiau ar zpv ar zaizdele, nes man zaizdele po gimdymo atsirado, bet ir parneris buvo jau paskui kitas.. tai ir nezinau

O sakykit kuo skiriasi flugenil nuo flagyn? Dabar susimeciau
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2016 04 18, 13:48)
CIN3
na va, internetu užsiregistravau birželiui.

O jums pirma kart kaj dare operacija,ispjove iki geru audiniu?
Papildyta:
Kazi tiesa,ar ne.kad zaizdeles buna ir igimtos?kai pirma kart nuejau pas gine,ji man pasake kad turiu zaizdele ir turbut ji igimta.ir po ńestumo ji gali susitvarkyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistrencija: 19 balandžio 2016 - 11:58
QUOTE(svajociuke @ 2016 04 19, 12:08)
Naujoke, del zaizdeles vat man idomu irgi.. kas pirmiau ar zpv ar zaizdele, nes man zaizdele po gimdymo atsirado, bet ir parneris buvo jau paskui kitas.. tai ir nezinau

man apskritai mistika, su vyru esu 12 su virš metų, iki nėštumo problemų nebuvo, tik endometriozės požymiai, nors nieko nerado. o po gimdymo (CP) šast ir žaizdelė, ir pakraujavimai, ir pakitimai, ir ŽPV...
QUOTE(Aistrencija @ 2016 04 19, 12:58)
O jums pirma kart kaj dare operacija,ispjove iki geru audiniu?

ne, dėl to antrą darė, kad nebuvo rasta mėginy sveiko audinio ribos.
Atsakyti
sveiki. gal zinot ka reiskia toks atsakymas po biopsijos ca in situ cervicis uteri? kaip supratau reikes konizacijos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wanile @ 2016 04 19, 16:49)
sveiki. gal zinot ka reiskia toks atsakymas po biopsijos ca in situ cervicis uteri? kaip supratau reikes konizacijos verysad.gif

vadinamoji 0 stadija. Reikes konizacijos tikrai. 4u.gif
Atsakyti
nu va. dekui uz atsakyma..
Atsakyti
QUOTE(wanile @ 2016 04 19, 19:00)

mano sesei šitas buvo. išpjovė radikaliai (Kauno klinikose), atsistatė greičiau nei aš su išpjauta žaizdele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svajociuke @ 2016 04 19, 11:08)

man po gimdymo gine pradžioje sakė, kad yra žaizdelė, tada siuntė daryti echoskopiją ir padarius paaiškėjo, kad tai randas po kirpimo. Partneris dabar kitas bet jau trys metai praėjo g.gif

Vistik man paskambino iš poliklinikos ir pasakė, kad ateiti pora valandų anksčiau nei paskirta operacija, nuo ryto nieko nei gerti nei valgyti ir nusipirkti vaistinėje ant ant batų užsidėti specialius maišiukus.
Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2016 04 19, 19:54)
mano sesei šitas buvo. išpjovė radikaliai (Kauno klinikose), atsistatė greičiau nei aš su išpjauta žaizdele 4u.gif

Ką reiškia atsistatė? Pagijo? Jau gavo atsakymus?
Papildyta:
QUOTE(wanile @ 2016 04 19, 18:00)

o ginė konsultavo dėl šių atsakymų? Ką siūlė?
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2016 04 20, 12:38)
man po gimdymo gine pradžioje sakė, kad yra žaizdelė, tada siuntė daryti echoskopiją ir padarius paaiškėjo, kad tai randas po kirpimo. Partneris dabar kitas bet jau trys metai praėjo  g.gif

man del tu randu tai baisu, nes pas mane kazkaip ten ir pacioj gimdoj siuta keliose vietose, ir kaklelyje, ir kirpimas isorej, zodziu papleisejau kaip reikiant doh.gif

kas del partneriu... tai jei pvz vyras is anksciau turejo, jum persidave, bet neisismarkavo virusas, tai galejo ir tunot tuos 12 metu. toks jau suktas jis yra sad.gif pas mane irgi zinokis, ar buvo pries tai, ar po to.. nes sutapo tiesiog, kad pakeiciau partneri ir reikejo kitais reikalais pas gine, ir tada pradejo vis uzdegimus gydyt, kol galiausiai sako issitirk zaizdele nuodugniau. o tai buvo pries 4 metus jau
Atsakyti
QUOTE(svajociuke @ 2016 04 20, 20:51)
man del tu randu tai baisu, nes pas mane kazkaip ten ir pacioj gimdoj siuta keliose vietose, ir kaklelyje, ir kirpimas isorej, zodziu papleisejau kaip reikiant doh.gif
kas del partneriu... tai jei pvz vyras is anksciau turejo, jum persidave, bet neisismarkavo virusas, tai galejo ir tunot tuos 12 metu. toks jau suktas jis yra sad.gif pas mane irgi zinokis, ar buvo pries tai, ar po to.. nes sutapo tiesiog, kad pakeiciau partneri ir reikejo kitais reikalais pas gine, ir tada pradejo vis uzdegimus gydyt, kol galiausiai sako issitirk zaizdele nuodugniau. o tai buvo pries 4 metus jau

man buvo gilus kirpimas gimdymo metu, tik po pusės metų galėjau turėti santykius, nes skaudėjo randą. Ir žinok dabar randas ten ar žaizdelė, nes biopsijos niekas nedarė.

Mistika su tuo virusu, kaip dabar juo atsikratyti. Reikia turbūt ir vyrui stiprinti imunitetą, kad kuo greičiau jam jis dingtų.

Mano skystos terpės atsakymas LSIL.
Atsakyti
ar kam darė konizaciją su LSIL?
pas mane parašyta d konizacija, tai čia diatermo skaitosi? prisiskaičiau visokių dalykų, kad iš LSIL tik 10 proc. tikimybė pereiti į HSIL, 60 proc. tikimybė, kad LSIL išnks savaime, ir 30 proc. kad išliks tokie patys.
nesuprantu, kodėl operaciją galima buvo atidėti max savaitei, jeigu tik LSIL g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naujoke25: 21 balandžio 2016 - 13:00
Pas mane buvo LSIL, isnyko...nors turiu ir ZPV.
Atsakyti