Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 14 tema

QUOTE(triusyte1990 @ 2016 12 16, 11:02)
Laba diena, pagaliau ir as baigiu pasidaryti visus tyrimas. Onkocitologinis parode LSIL. Skystoj terpej parode Ascus. Pasidariau zpv tyrima, rado aukstos rizikos 58 tipa. Kelione pas onkoginekolage, paziurejo kolposkopu, nerado prie ko prisikabint, vienoj vietoj kazkokie minimalus pakitimai matyt.  Tai pasiule dar pasidaryt cintec plus tyrima, kuris parodo, ar tas zpv turi onkogenini poveiki. Pasidariau, tai laukiu atsakymo po svenciu. Ir vis sirdyje kazkoks nerimas, kad tik kazko nepraziopsot. Graziu artejanciu svenciu ir geros sveikatos 4u.gif

man iš karto po onkocito lsil ir po skystos terpės ascus liepė daryt cintecplus

šiaip įdomu ar kam buvo kai po konizacijos atsakymai yra geri ir vėliau jau po kiek laiko vėl rodė cin, kaip tuomet yra daroma, vėl konizacija? o jei vėl atsinaujina po kelių metų?
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2016 12 21, 11:39)
man iš karto po onkocito lsil ir po skystos terpės ascus liepė daryt cintecplus

šiaip įdomu ar kam buvo kai po konizacijos atsakymai yra geri ir vėliau jau po kiek laiko vėl rodė cin, kaip tuomet yra daroma, vėl konizacija? o jei vėl atsinaujina po kelių metų?

Man praėjus metams po dviejų gerų atsakymų dabar vėl CIN1 su itarimu CIN2, o dar pasitaiaintys kraujavimai tarp mm verysad.gif Laukiu vizito pas gydytoją.
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2017 01 17, 12:43)
Man praėjus metams po dviejų gerų atsakymų dabar vėl CIN1 su itarimu CIN2, o dar pasitaiaintys kraujavimai tarp mm verysad.gif Laukiu vizito pas gydytoją.

o koks po konizacijos buvo atsakymas?
Atsakyti
Labas. Atejo siandien cintec plus tyrimo atsakymas - tegiamas. Atrodo, ir vėl žemė slysta iš po kojų. Onkocitologinis skystoj terpej - ascus. Žpv 58 tipas, ir cintec plus teigiamas. Pries cintec plus tyrima buvau pas onkoginekologe Ugianskyte, padare kolposkopija, tai kazko itartino nemate, biopsijos neeme. Dabar po sito cintec plus siuloma biopsija. Uzsirasiau i klinikas pas gydytoja, priims tik vasario pabaigoje. Gal jus zinot ar eilines apziuros metu daro biopsija? Ar gydytojas tik po apziuros paskiria biopsijai data? Taip baisu, ypac kai laikas ne sajungininkas. Bet tik gruodzio pradzioj buvau pas Ugianskyte.. Kazin ar tos pakitusios lasteles gali kazkur "sleptis", kad ju nesimato ziurint kolposkopu..
Atsakyti
bent jau onkologiniam tai iskart atlikdavo biopsija.
Atsakyti
QUOTE(triusyte1990 @ 2017 01 17, 17:20)
Labas. Atejo siandien cintec plus tyrimo atsakymas - tegiamas. Atrodo, ir vėl žemė slysta iš po kojų. Onkocitologinis skystoj terpej - ascus. Žpv 58 tipas, ir cintec plus teigiamas. Pries cintec plus tyrima buvau pas onkoginekologe Ugianskyte, padare kolposkopija, tai kazko itartino nemate, biopsijos neeme. Dabar po sito cintec plus siuloma biopsija. Uzsirasiau i klinikas pas gydytoja, priims tik vasario pabaigoje. Gal jus zinot ar eilines apziuros metu daro biopsija? Ar gydytojas tik po apziuros paskiria biopsijai data? Taip baisu, ypac kai laikas ne sajungininkas. Bet tik gruodzio pradzioj buvau pas Ugianskyte.. Kazin ar tos pakitusios lasteles gali kazkur "sleptis", kad ju nesimato ziurint kolposkopu..

Pas onkoginekologą atlieka per apžiūrą
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2017 01 17, 12:43)

man po pusmečio skystos terpės tyrimas buvo geras, bet išpjovė keratozės darinuką, biopsija parodė CIN2... kadangi yra ŽPV 16, tai patarimas tik stiprinti organizmą ir saugotis ligų. po pusmečio vėl tyrimas.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2017 01 17, 16:22)
o koks po konizacijos buvo atsakymas?

Po konizacijos nebuvo ats dėl sugadinto mėginio. Po 2 men CIN1 Cintecplus neigiamas, dar po4 mėn jokių pakitimų, dar po 5 vel be pakitimų, o po 2 jau CIN1 verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2017 01 17, 19:26)
man po pusmečio skystos terpės tyrimas buvo geras, bet išpjovė keratozės darinuką, biopsija parodė CIN2... kadangi yra ŽPV 16, tai patarimas tik stiprinti organizmą ir saugotis ligų. po pusmečio vėl tyrimas.

Berods Jums net kelios konizacijos buvo ir daug nežinomybės, o paskui tik uždegimą rado ? Mane labiausiai gasdina tie kraujavimai tarp mm, ir jau du kartus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2017 01 18, 00:20)
Po konizacijos nebuvo ats dėl sugadinto mėginio. Po 2 men CIN1 Cintecplus neigiamas, dar po4 mėn jokių pakitimų, dar po 5 vel be pakitimų, o po 2 jau CIN1 verysad.gif
Papildyta:

Berods Jums net kelios konizacijos buvo ir daug nežinomybės, o paskui tik uždegimą rado ? Mane labiausiai gasdina tie kraujavimai tarp mm, ir jau du kartus verysad.gif

kraujavimai tarp menesiniu nebutinai del gimdos kaklelio, tai gali buti hormonu sutrikimai, endometrioze, kuri budinga po konizacijos ir t.t.

su kraujavimais vargstu ir as.
Atsakyti
Papildyta:

Man tai ne kraujuodavo,bet visada vidury ciklo tepliodavo rudom isskyrom kokias 5 dienas.Viska sutvarke 3men kontraceptiku vartojimas.Esu pries tuos kontraceptikus,bet pasiryzau pameginti,nes jau nebezinojau kaip atsikratyti sios bedos.
Atsakyti

taip, dvi, plius kaklelio abrazija, po kurios diagnozavo lėtinį cervicitą.
man būna labai retai po ovuliacijos ciklo vidury tepliojimų, bet gydytojas apžiūrėjęs pasakė iš sykio, kad tikriausiai pateplioja, kodėl-nepakomentavo.
ir mane dar vargina nuolat atsinaujinanti pienligė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 18 sausio 2017 - 10:37
QUOTE(Ramce @ 2017 01 18, 09:25)
kraujavimai tarp menesiniu nebutinai del gimdos kaklelio, tai gali buti hormonu sutrikimai, endometrioze, kuri budinga po konizacijos ir t.t.

su kraujavimais vargstu ir as.

Man jau ir mm tęsiasi po 10 d., bet iš jų tik 2 dienas kraujuoja, kitomis gali net be įkloto vaikščiot, bet teplioja ne rudai. Viena gydytoja po echo pasakė, kad nėra pas mane endometriozės, tačiau nelabai suprantu kaip ji nustatė, nes kiek žinau endo taip paprsati nepamatoma unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2017 01 18, 11:36)
taip, dvi, plius kaklelio abrazija, po kurios diagnozavo lėtinį cervicitą.
man būna labai retai po ovuliacijos ciklo vidury tepliojimų, bet gydytojas apžiūrėjęs pasakė iš sykio, kad tikriausiai pateplioja, kodėl-nepakomentavo.
ir mane dar vargina nuolat atsinaujinanti pienligė.

Tie po ovuliaciniai tepliojimai kiek suprantu nieko baisaus.
Atsakyti