QUOTE(Aistrencija @ 2016 11 21, 23:10)
o jum endriometrioze yra? Man taj tajp.sake onkoginekologe.
man endometriozės niekas nenustatinėjo, žiūrėsiu kaip bus toliau su kitom mmm ir po jų, gal nebepasikartos
QUOTE(smiltute11 @ 2016 11 28, 09:15)
Žinoma, kad išduodamas, visgi narkozė.
o jums išdave keik laiko? , mano darbe reikia kilnoti svori tai noreciau bent savaitele pabuti namie Bet paskiacius tema žiūriu daugelis nedarbingumo neėme
o jums išdave keik laiko? , mano darbe reikia kilnoti svori tai noreciau bent savaitele pabuti namie Bet paskiacius tema žiūriu daugelis nedarbingumo neėme
jei darbe reikia kilnoti, tai biuletenio manau reikės ilgesniam laikui. Man daktarė davė tik dienai, daugiau prašyti neišdrįsau, pamaniau, jei tiek duoda tai žino, kad galėsiu dirbt. Beje opreacijos išraše buvo pažymėta, kad 4-6 savaites berods tausojantis režimas, tai jei man reikėtų darbe kilnoti daugiau nei 2-3 kg tai pasibaigus biuleteniui darbdaviui rodyčiau tą lapą su tokiu įrašu ir prašyčiau supratingumo, nes kitu atveju jei su darbdaviu neišeina sutarti, tai tada reikėtų reikalautis biuletenio 2-3 savaitėm. Ir aplamai pirmą savaitę jeigu darbas nesėdimas kad ir kilnoti nereikia, geriau biuleteny pabūti