Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 14 tema

QUOTE(Naujoke25 @ 2016 11 14, 14:23)
o kaip teplioja, šiaip tą dieną, o kitą jau ne? ar pradžioj pradeda, tada kokias tris dienos kol praeina ir tuo metu dar pilvo apačią paskauda? O ir geriant KT taip būna? o tuo metu mmm buvo neseniai ar tarp mmm ar prieš mmm ar visaip? o teplioja rudai kaip prieš mmm ar ružavai tiesiog?
Man savaitę dėl kažkokių priežasčių pratepliojo ir tuom baigėsi

Dbr geriu kt,taj nera jokiu tepliojimu.nebent kartajs po santykiu.nu pasivalau tarkim,ir ant serveteliu lieka raudona.bet nedaug.as manau cia del endrimetriozes.nes kraujagysles isvieseje is gimdos kaklelio i isore.gal kas susijudina ir uztat tepa.
Atsakyti
Sveikos dar kartelį,

turiu klausimuką: gal kuriai yra bėdų su vaginoze, perštėjimais, niežėjimais? Man jau antri metai kiek daro tepinėlius vis neranda laktobacilų. Taip buvo prieš konizaciją ir toliau taip tęsias jau antri metai. Nebežinau ko griebtis nes ten pastoviai terpė tinkama veistis baciloms ir vėl suaktyvėti ŽPV. Gal kuri turite patarimų, kaip atgaivinti laktobacilas? p.s. gėriau gerąsias bakterijas, naudojau pieno r. žvakutes. Nu niekas nepadeda... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 4blueflower: 15 lapkričio 2016 - 15:24
QUOTE(4blueflower @ 2016 11 15, 15:24)
Sveikos dar kartelį,

turiu klausimuką: gal kuriai yra bėdų su vaginoze, perštėjimais, niežėjimais? Man jau antri metai kiek daro tepinėlius vis neranda laktobacilų. Taip buvo prieš konizaciją ir toliau taip tęsias jau antri metai. Nebežinau ko griebtis nes ten pastoviai terpė tinkama veistis baciloms ir vėl suaktyvėti ŽPV. Gal kuri turite patarimų, kaip atgaivinti laktobacilas? p.s. gėriau gerąsias bakterijas, naudojau pieno r. žvakutes. Nu niekas nepadeda... verysad.gif

Gal per silpnas ir per trumpai geret?
Atsakyti
QUOTE(Aistrencija @ 2016 11 15, 15:05)
Dbr geriu kt,taj nera jokiu tepliojimu.nebent kartajs po santykiu.nu pasivalau tarkim,ir ant serveteliu lieka raudona.bet nedaug.as manau cia del endrimetriozes.nes kraujagysles isvieseje is gimdos kaklelio i isore.gal kas susijudina ir uztat tepa.

man irgi tas tepliojimas tik an servetėlės ruzavas buvo, matyt taip būna po konizac, bet lb nemalonu, vienakart buvo ir po santykių.
Atsakyti
Sian vel teplioja, dabar jau isitikinau, kad teplioja po santykiu. Bet as dar patampiau sunkia kurprine. Blogiausia, tai kad tuo pat metu uzeina pilvo apacia skaudet. Bet dabar tepa tamsiau ir vos vos gausiau t.y. ne tik an serveteles. Gal dar per mazas laiko tarpas po konizacijos praejo, sesi menesiai.
Atsakyti
Aistrencija, o jum tepliojo po santykiu ir pradzioj po konizacijos? Man pirmai taip nebuvo, sian vel tepa ir skauda verysad.gif nesuprantu kas ten galejo pasikeisti gimdos kaklelyje jei gine sake kad net nesimato kad operuota. Pradzioje po konizacijos po santykiu man skaudedavo kelias dienas, bet netepe, veliau nebeskaudejo, o dabar tepa ir skauda. O gine sake ka nors del tepimo po santykiu, tai normalu? Veliau tai praeis? Man pas gine po menesio tik
Atsakyti
Sveikos, prisijungiu ir as po konizacijos. Pernai rado 51 ir 52 tipa, bet CINtec buvo neigiamas. Po metu LSIL ir CINtec teigiamas. Po biopsijos nustate CIN2 ir ketvirtadieni atliko konizacija. Visas dienas savijauta buvo nebloga, o siandien gana stiprokai pamaudzia blink.gif Atsakymai po triju savaiciu, po operacijos net nepaklausiau kas per atsakymai ten. Matyt narkoze veike biggrin.gif Ka ten tiria - ar ne vezys? Ar, kad tikrai pasalintos visos pazeistos lasteles? Busiu dekinga, jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tangi @ 2016 11 20, 03:42)
:D Ka ten tiria - ar ne vezys? Ar, kad tikrai pasalintos visos pazeistos lasteles?

Abu dalykus tiria. Po histologinio tyrimo duos atsakyma kokio laipsnio pazeidimas buvo,tuo paciu ir ar nebuvo invazyvaus vezio,bei ar viskas radikaliai pasalinta. Nepergyvenkit, viskas bus gerai. Labai svarbu tuo tiket paciai ;)
Atsakyti
QUOTE(tikius @ 2016 11 20, 22:37)
Abu dalykus tiria. Po histologinio tyrimo duos atsakyma kokio laipsnio pazeidimas buvo,tuo paciu ir ar nebuvo invazyvaus vezio,bei ar viskas radikaliai pasalinta. Nepergyvenkit, viskas bus gerai. Labai svarbu tuo tiket paciai ;)

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Nusiteikineju, kad viskas bus gerai. Sunkus darbas su savim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2016 11 19, 16:44)
Aistrencija, o jum tepliojo po santykiu ir pradzioj po konizacijos? Man pirmai taip nebuvo, sian vel tepa ir skauda verysad.gif nesuprantu kas ten galejo pasikeisti gimdos kaklelyje jei gine sake kad net nesimato kad operuota. Pradzioje po konizacijos po santykiu man skaudedavo kelias dienas, bet netepe, veliau nebeskaudejo, o dabar tepa ir skauda. O gine sake ka nors del tepimo po santykiu, tai normalu? Veliau tai praeis? Man pas gine po menesio tik

Man tik po operacijos pradejo tepti.dbr geriu kt.taj gerai viskas.jokiu tepliojimu nej pries m.sirgimas ant bajerio.tas yra gerai.kai nereik skest.o jum endriometrioze yra? Man taj tajp.sake onkoginekologe.
Atsakyti
Sveikos merginos 😊 Perskaiciau visa tema, pries savaite gavau tyrimo atsakyma is gines ir kratau kalaskes dabar unsure.gif ZPV visokiu rado, 16, 18 ir trb visi kiti ne is geru.. Ir LSIL verysad.gif
Sausio 29 d. uzsiregistravau pas onkoginekologa klinikose, liko tik laukti..
Atsakyti
QUOTE(Z.G. @ 2016 11 22, 09:57)
Sveikos merginos 😊 Perskaiciau visa tema, pries savaite gavau tyrimo atsakyma is gines ir kratau kalaskes dabar  unsure.gif  ZPV visokiu rado, 16, 18 ir trb visi kiti ne is geru.. Ir LSIL verysad.gif
Sausio 29 d. uzsiregistravau pas onkoginekologa klinikose, liko tik laukti..

Tas laukimas baisiausia, laikykites 4u.gif
Atsakyti