QUOTE(Naujoke25 @ 2016 09 26, 09:36)
Aš seniau esu puse metų vartojus Yasminelle. Jokio svorio augimo nebuvo.
Aistrencija, bet va KT liepė pagerti, jeigu trukdo. Kiek jau laiko po konizacijos? Man atrodo, kad KT jau čia paskutinis variantas turėtų būti gydymuisi, tikrai įsitikinus, kad jau nepraeis tepliojimai.
Kiek laiko planuojate gerti KT? Aš KT ryžčiausi vartoti tik jeigu vargintų labai gausus kraujavimas ir dideli skausmai per mmm, arba tepliotų savaitėm prieš mmm arba tarp mmm.
O tik KT siūlė, jokių kitų priemonių?
Jeigu nebūčiau anksčiau vartojusi KT ir būčiau jaunesnė, matyt pabandyčiau, bet dabar nenoriu net prisiminti, kažkokia nesava jausdavausi, migrena užeidavo, rinkčiausi gerti tik kaip kraštutinį variantą.
Pirma kart wartosiu.man tepliojimaj netrukdo.bet idomu ismegint.jei tik pajausiu blogus pojucius.mesiu as tas kt.man mm juokingos istikro.kitu jokiu priemoniu nesiule.gal ju nera?kt siule onkoginekologe.matyt patirties jau turi.
Papildyta:
QUOTE(Ramce @ 2016 09 26, 10:13)
o be to net ir literatura raso: Kai kurie moksliniai tyrimai rodo, kad geriamieji kontraceptikai (dažniausiai kontraceptinės piliulės) gali būti susiję su padidėjusia gimdos kaklelio vėžio rizika.
zodziu, viena gydai, kita edi...
Taj wat.nu.pageresiu mazuma.ir nutrauksiu.tkr negersiu n metu.aplamaj man kt tik pabandymuj ir paziuresiu gal pades dilgeliniai elergijai.