![4u.png](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.png)
Praėjus 3 mėn po operacijos viena naktį pasijutau labai blogai- labai skaudėjo pilvo apačią, krėtė šaltis, pakilo temperatūra, vos iškentėjau neišsikvietus greitosios. Ryte skausmas aprimo, bet prisiminiau gydytojo žodžius, kad po šios operacijos kartais gimdos kaklelis užanka ir tenka dar kartą operuoti, požymiai buvo tokie patys, kaip jis pasakojo, todėl nedvejodama pasiskambinau jam ir užsirašiau konsultacijai. Kaip dabar pamenu- sėdžiu kėdėj jo kabinete, pasakoju, kaip čia man blogai buvo, kad gal užako kaklelis, o jis šypsodamasis- užako tas jūsų kaklelis 9 mėn- jus nėščia!! Tas skausmas, kurį jaučiau, buvo vaisiaus implantacija gimdoje, nėstumas buvo dar labai ankstyvas- iki 3sav, matėsi tik mažytė pūslyte. Man buvo toks šokas!! Visą kelią namo negalėjau nustoti verkti.. Gryždama namo užsukau i parduotuvę ir nupirkau mėlynas berniukiškas kūdikio kojnytes, pakišau jas vyrui po pagalve ir vakare paprašiau pakelti pagalvę- nemoku apsakyti jo reakcijos- ir juokėmės ir verkėm.. Dabar mano pilveliui 25sav, per visą nėstumo laiką nei karto nepykino, net dabar- jei nejausčiau kūdikėlio judesių, nesuprasčiau, kad laukiuosi. Nuo pat pirmos minutės, kai tik sužinojau apie nėštumą, kreipdavaus i mažylį kaip į berniuką- 18 sav sužinojau, kad berniukas ir gims ❤
Mane prižiūrinti ginekologė nuo pat pirmo vizito kartojo, kad pati tikrai nepagimdysiu, nes neatsidarys kaklelis po operacijos, bet klinikose apžiūrėjęs gydytojas pamatė, kad jau dabar kaklelis veriasi ir turėčiau pagimdyti greitai ir lengvai. Tiesa, yra didelė ankstyvojo gimdymo tikimybė, nes kaklelis netik prasivėręs, bet ir labai trumpas, 34sav (jei iki to laiko išnešiosiu) guldys i patologinį skyrių iki pat gimdymo. Kasdien šnekinu savo berniuką ir prašau palaukti termino ir gimti laiku- nors gydytojas ir nugasdino, kad bet kada galiu pradėti gimdyti, širdim jaučiu, kad viskas bus gerai- kaip gali būti kitaip po tokio stebuklo ❤❤❤❤
Nebijokit laukiančios operacijos- svarbu viskas aptikta laiku! O vaikų susilaukti, kaip matote, tikrai įmanoma ❤