QUOTE(LaiLa25 @ 2016 07 28, 22:03)
Sveikos,,
Kaip žiauru gyventi kiekvieną dieną, ir laukti tos operacijos.
Aš taip pat turiu ZVP, tik nzn koks jis..čia jie b...taip matai rūpinasi kad net netyre.. Siaubas kažkoks, jau čia tie daktarai mane baigia iš proto išvaryti... Jų pasakymas buvo toks, tai ispjausim kartu su Zvp ir tipo nebus...
Kažkokia nesąmonė.
Nzn...laukiu su didžiausia baime... Jokios narkozes neduos tik su vietine nejautra.. Matai nes jei su narkoze, tai dar dviem mėnesiams nusikels viskas, o čia negalima laukti.. Ir yra rimtesnių operacijų, kad naudot narkoze..
Žiauru..... Vemt verčia mane šitie daktarai....
Užsklanda, manau kad jei dideli pakitimai, gal ir tau darys konizacija... Bet kaip čia sako merginos, isgyvensim.... Aš kaip tik laukiu db jos, rugpjūčio mėn. Norėtųsi kad būtų ryt kuo greičiau... Greičiau baigtųsi viskas....
Kaip žiauru gyventi kiekvieną dieną, ir laukti tos operacijos.
Aš taip pat turiu ZVP, tik nzn koks jis..čia jie b...taip matai rūpinasi kad net netyre.. Siaubas kažkoks, jau čia tie daktarai mane baigia iš proto išvaryti... Jų pasakymas buvo toks, tai ispjausim kartu su Zvp ir tipo nebus...
Kažkokia nesąmonė.
Nzn...laukiu su didžiausia baime... Jokios narkozes neduos tik su vietine nejautra.. Matai nes jei su narkoze, tai dar dviem mėnesiams nusikels viskas, o čia negalima laukti.. Ir yra rimtesnių operacijų, kad naudot narkoze..
Žiauru..... Vemt verčia mane šitie daktarai....
Užsklanda, manau kad jei dideli pakitimai, gal ir tau darys konizacija... Bet kaip čia sako merginos, isgyvensim.... Aš kaip tik laukiu db jos, rugpjūčio mėn. Norėtųsi kad būtų ryt kuo greičiau... Greičiau baigtųsi viskas....
Manęs rugpjūčio gale irgi laukia operacija. Labiausiai nuo pat pradžių pergyvenu dėl vaikų, kurių dar neturiu o tikrai jų noriu turėti. Bet noriu tikėti, kad viskas bus gerai!
Kas liečia vietinę nejautrą, tai žinokit man rodos dar geriau, lengviau atsigaut. Tik aišku čia tuo atveju, jeigu prie vietinės suleis raminamųjų ar kažko ten, kad miegoti ir nieko nejausti ir negirdėti. Kitu atveju eina jie į vieną vietą.
Mano draugui darė kojos operaciją, tai per pirmąją buvo vietinė nejautra plius raminamieji kad miegotų operacijos metu. Bet jau kai darė antrą, tai raminamųjų nebedavė, tipo nėr čia ko. Na tai MB sakė baisuma kai viską girdi.