Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 14 tema

QUOTE(Kamėja @ 2016 06 18, 19:56)
Vakar, siandien isleido namo. Kraujavimas pasidare
intensyvus su kresuliais ☹

O kadaj jums mm turejo but?
Man bego kajp vandenukas.nuvariau i priimamaji,tik pakolsuntavo ir tiek.o po to išsiaiskinau,kad tai buvo mm.o taip neramu buvo,lb blogai jauciausi.stresas,nieko nevalgiau.nes nuolatinis galvojimas,kad kazkas man blogai.zude sad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jungiuos ir aš į jūsų būrį. Reikia ruoštis operacijai. Tik nelabai žinau kokią geriau ligoninę pasirinkti.
Noriu paklausti, ar dabar, kai poliklinikoj nustatytas CIN3 carcinoma in situs, vis dar verta darytis tą cinteplius tyrimą?
Atsakyti
QUOTE(Aistrencija @ 2016 06 18, 22:50)
O kadaj jums mm turejo but?
Man bego kajp vandenukas.nuvariau i priimamaji,tik pakolsuntavo ir tiek.o po to išsiaiskinau,kad tai buvo mm.o taip neramu buvo,lb blogai jauciausi.stresas,nieko nevalgiau.nes nuolatinis galvojimas,kad kazkas man blogai.zude sad.gif
as po gimdymo dar neturejau mm.
Papildyta:
QUOTE(meme @ 2016 06 19, 00:31)
Sveikos  4u.gif  Jungiuos ir aš į jūsų būrį. Reikia ruoštis operacijai. Tik nelabai žinau kokią geriau ligoninę pasirinkti.
Noriu paklausti, ar dabar, kai poliklinikoj nustatytas CIN3 carcinoma in situs, vis dar verta darytis tą cinteplius tyrimą?

Sveika prisijungus, ziurint kokiam mieste ? Paskaityk sioj temoj Vilniuje buvo rekomendaciju. Man su Hsil dare ir Cintec plus.
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2016 06 19, 01:31)
Sveikos  4u.gif  Jungiuos ir aš į jūsų būrį. Reikia ruoštis operacijai. Tik nelabai žinau kokią geriau ligoninę pasirinkti.

Na man po biopsijos irgi tokie atsakymai, pati ginė iškart užrašė mane į klinikas pas onkoginekologą, ryt einu. O ką sakys, ar iškart operuos ar dar papildomų tyrimų tai neaišku....

Kamėja, kaip laikotės? Eina sau tokios komplikacijos.... O tai dabar jokio nuskausminimo nedarė?

Tokia durna nuojauta kad man gali panašiai būt, dabar po biopsijos ilgai stabdė kraujavimą, seniai po gimdymų irgi...
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2016 06 17, 11:41)
Va ir dabar trečia diena teplioja, net nežinau kada pirmą mm dieną žymėt g.gif

Man irgi įdomu, kuri diena skaitosi mm pradžia, ar nuo to tepimo, ar kai jau baigia tepti ir prasideda
Papildyta:
QUOTE(Kamėja @ 2016 06 17, 13:38)
Mergaites, kiek stipriai kraujavote po konizacijos ? Dare siandien ryte, kraujuoju kaip per stiprias mm 🙄 Gydytoja sake, kad esant stipriam kraujavimui vaziuoti i priimamaji 🤔 Ar man jau sunerimti ?

Man nekraujavo visai, tik tepliojo rožiniu vandenu ku pirmą savaitę, o antrą jau pkraujuodavo. Jums gal kitokiu būdu operavo? Ar su diatermo kilpa? Nes po jos lyg ir neturėtų kraujuoti, nes viskas prisdegina ir nekraujuoja.
Papildyta:
QUOTE(Adietka @ 2016 06 17, 16:58)

Girdėjau ne viena endometriozę įsigijo po konizacijos, spėju ir aš būsiu viena iš jų sad.gif Tai kaži ar praeis tepliojimas.

bet pirmi tepliojimai yra normalu, tai jei jų nebuvo, gal tiesiog vėliau atsirado, visgi operuota buvo
Papildyta:
QUOTE(Kamėja @ 2016 06 18, 18:06)
Pasidare bloga, tad nebeliko klausimu ar vaziuoti...kraujavimo stabdymas ir kaklelio siuvimas buvo kazkas klaikaus, viska jauciau sad.gif Rasau del to, kad ispeti kitas, jog buna ir komplikaciju... Kas liecia pacia konizacija, ja irgi dare man su vietine nejautra, nerekomenduociau ☹

Kodėl darė nepilną narkozę kas nors paaiškino? Jus iš ligoninės tą pačią dieną namo išleido?
Papildyta:
QUOTE(meme @ 2016 06 19, 00:31)

neverta, nes vis tiek ruošiatės operacijai, o jau kaip ir viskas nustatyta.
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2016 06 20, 09:34)
Na man po biopsijos irgi tokie atsakymai, pati ginė iškart užrašė mane į klinikas pas onkoginekologą, ryt einu. O ką sakys, ar iškart operuos ar dar papildomų tyrimų tai neaišku....

bus tik konsultacija, apžiūrės, galbūt pagal mmm užrašys operacijai. prieš operaciją reikės pasidaryti kraujo tyrimus, kardiogramą, siuntimus duos prižiūrinti ginė. man viso to reikėjo pirmai konizacijai, paskui antrai ir abrazijai nebereikėjo, nors buvo su 2 mėnesių pertraukom.

Naujoke, mmm pradžia skaitosi kai jau pradedi kraujuoti kaip priklauso. man keletą metų tepliojo, bet po konizacijos kažkaip nustojo.
Atsakyti
Sveikos.veziau vaika skiepui ir atsitiktinai suzinojau tepinelio atsakyma.siaip geras naviku ir dar ten kazko nerasta isvadoje.
Bet lenteleje kur surasyta taj rasta kazko..bet is esmes geras.sakiau po puses metu skystoj terpej darysiu
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2016 06 20, 11:00)
bus tik konsultacija, apžiūrės, galbūt pagal mmm užrašys operacijai. prieš operaciją reikės pasidaryti kraujo tyrimus, kardiogramą, siuntimus duos prižiūrinti ginė. man viso to reikėjo pirmai konizacijai, paskui antrai ir abrazijai nebereikėjo, nors buvo su 2 mėnesių pertraukom.

Na taip, žinau kad iškart neišoperuos, bet gali būt kad papildomų tyrimų reikės, dėl liaukų, ne tų kur prieš operaciją daro.
O tai jaučiu man reiks atskirai tyrimus darytis, nes dabar jau darysiuos kitai operacijai reikalingus. Bet čia tai šeimos duos siuntimus.

Tiesa, kažkur skaičiau bet neužfiksavau mintyse (nes tikėjausi kad gal nereiks) kada geriau operacija? Po mmm ar prieš?
Atsakyti
QUOTE(Aistrencija @ 2016 06 20, 10:49)
Sveikos.veziau vaika skiepui ir atsitiktinai suzinojau tepinelio atsakyma.siaip geras naviku ir dar ten kazko nerasta isvadoje.
Bet lenteleje kur surasyta taj rasta kazko..bet is esmes geras.sakiau po puses metu skystoj terpej darysiu

svarbiausia, kad išvada gera, o dar komentuos šeimos daktarė?
Papildyta:
QUOTE(batareika @ 2016 06 20, 11:36)
Tiesa, kažkur skaičiau bet neužfiksavau mintyse (nes tikėjausi kad gal nereiks) kada geriau operacija? Po mmm ar prieš?

Operuoti reikia iš karto po mm, kad spėtų sugyti iki kitų mm.
Atsakyti
QUOTE(Naujoke25 @ 2016 06 20, 13:31)
svarbiausia, kad išvada gera, o dar komentuos šeimos daktarė?
Papildyta:
Operuoti reikia iš karto po mm, kad spėtų sugyti iki kitų mm.

Ach šitkaip... tai vadinas arba rugpjūčiui nukelt reikės arba niekam neįdomu bus kaip geriau smile.gif
Ar visom gydytojai derino pagal mmm?
Atsakyti
Mane operavo pries. Pagal pasisakymus temoje, gijo taip kaip ir kitom. Man gyd sake, kad jokio skirtumo kada operuot.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2016 06 20, 15:23)
Mane operavo pries. Pagal pasisakymus temoje, gijo taip kaip ir kitom. Man gyd sake, kad jokio skirtumo kada operuot.

Tai matyt čia pagal tai ant kokio pataikai... Vadinas bus kaip bus smile.gif Iš anksto nepaplanuosiu smile.gif Na ryt nueisiu sužinosiu...
Atsakyti