QUOTE(Adietka @ 2016 06 17, 11:41)
Va ir dabar trečia diena teplioja, net nežinau kada pirmą mm dieną žymėt
Man irgi įdomu, kuri diena skaitosi mm pradžia, ar nuo to tepimo, ar kai jau baigia tepti ir prasideda
Papildyta:
QUOTE(Kamėja @ 2016 06 17, 13:38)
Mergaites, kiek stipriai kraujavote po konizacijos ? Dare siandien ryte, kraujuoju kaip per stiprias mm 🙄 Gydytoja sake, kad esant stipriam kraujavimui vaziuoti i priimamaji 🤔 Ar man jau sunerimti ?
Man nekraujavo visai, tik tepliojo rožiniu vandenu ku pirmą savaitę, o antrą jau pkraujuodavo. Jums gal kitokiu būdu operavo? Ar su diatermo kilpa? Nes po jos lyg ir neturėtų kraujuoti, nes viskas prisdegina ir nekraujuoja.
Papildyta:
QUOTE(Adietka @ 2016 06 17, 16:58)
Girdėjau ne viena endometriozę įsigijo po konizacijos, spėju ir aš būsiu viena iš jų
Tai kaži ar praeis tepliojimas.
bet pirmi tepliojimai yra normalu, tai jei jų nebuvo, gal tiesiog vėliau atsirado, visgi operuota buvo
Papildyta:
QUOTE(Kamėja @ 2016 06 18, 18:06)
Pasidare bloga, tad nebeliko klausimu ar vaziuoti...kraujavimo stabdymas ir kaklelio siuvimas buvo kazkas klaikaus, viska jauciau
Rasau del to, kad ispeti kitas, jog buna ir komplikaciju... Kas liecia pacia konizacija, ja irgi dare man su vietine nejautra, nerekomenduociau ☹
Kodėl darė nepilną narkozę kas nors paaiškino? Jus iš ligoninės tą pačią dieną namo išleido?
Papildyta:
QUOTE(meme @ 2016 06 19, 00:31)
Sveikos
Jungiuos ir aš į jūsų būrį. Reikia ruoštis operacijai. Tik nelabai žinau kokią geriau ligoninę pasirinkti.
Noriu paklausti, ar dabar, kai poliklinikoj nustatytas CIN3 carcinoma in situs, vis dar verta darytis tą cinteplius tyrimą?
neverta, nes vis tiek ruošiatės operacijai, o jau kaip ir viskas nustatyta.