QUOTE(jele25 @ 2016 04 07, 13:41)
As mokejau 35 e skystoje terpeje ir ar yra zpv,bet be jo tipavimo.noriu dar suzinoti koks pas mane zpv tipas yra.nors gine sako nera skirtumo koks zpv,o Vaitkuene sake kad nuo zpv tipo priklauso ir gydymas
man atrodo nėra skirtumo koks žpv jei cintecplius teigiamas, nes tyrimas parodo, kad ląstelių biocheminė sudėtis pakitusi negrįžtamai (čia kaip aš supratau iš gines pasakojimo ir info internete) tai tada koks skirtumas koks žpv. Bet neturint šio tyrimo ir žinant kad yra žpv bet nežinant koks tipas tai gal tų argesyvių tipų, kurie veikia būtent gimdos kaklelį ir nėra, Bet aš tada galvoju, jeigu virusas randamas iš gimdos kaklelio tepinėlio tai gal tie tipai, kurie veikia ne gimdos kaklelį (pvz. sukelia karpas) tame tepinėlyje nebūna randami? Bet jei plinta tik lytiniu keliu tai tikriausiai randami visi tipai
tai tada turėtų būti svarbu koks tipas, nes jei tūno tik tas tipas, kuris pvz. sukelia karpas, tai ką jis padarys gimdos kakleliui? Bet gal tada tyrimas skystoj terpėj nerodytų ir pakitimų.
Visumoje turėtų cintecplius tyrimas duoti atsakymą ar verta tirtis tipus. Turbūt verta tik tuo atveju jei jis neigiamas, o skystoje terpėje teigiamas, tada išsityrus tipus bus aišku kaip dažnai tikrintis.