QUOTE(egliosha @ 2016 05 24, 19:13)
laba, mano rezultatai galima sakyti optimistiški. abrazijos ir biopsijos rezultatai parodė, kad man chroniškas kaklelio uždegimas - lėtinis cervicitas. jis galėjo iškreipti tepinėlio rezultatus, biopsijoj displazijos nerado, dėl ŽPV 16 rekomendavo toliau darytis skystą terpę ir stebėti situaciją.
tik man klausimas tada, kodėl po konizacijos CIN3 rodė mėginiai... ir jei skysta terpė irgi nėra tokia jau tiksli, kaip žinoti, ar rezultatai normalūs? ir apskritai, negi man visą kaklelį išpjaustė be reikalo?
tik man klausimas tada, kodėl po konizacijos CIN3 rodė mėginiai... ir jei skysta terpė irgi nėra tokia jau tiksli, kaip žinoti, ar rezultatai normalūs? ir apskritai, negi man visą kaklelį išpjaustė be reikalo?
Oho, na matyt ta cin3 ispjove, o uzdegimas liko. O vezio nebuvo. O nuo uzdegimo israse kokiu vaistu? Skysta terpe parodo pakitimus, o ar jie yra priesveziniai ar nuo uzdegimo parodo cintecplius.
Bet kokiu atveju ta uzdegima reikia gydyti, o be tu visu proceduru kazin ar ji butu rade.
Mano viena kolege pasipasakojo, kad nesityre, o kai issityre buvo jau vezys ir salino ir gimda ir kiausides, o po metu atsirado vezys krutyje ir salino kruti, dabar turi tikrintis kas tris men.
O mum taip atrodo, kad jei rezultatai nebuvo blogi, tai atrodo pjauste be reikalo, is tikruju reikia tik dziaugtis, kad jie geri, o visi itarimai pasalinti.
Jei butu buves tik uzdegimas, ta butu parodziusi pirmoji konizacija manau. Tai tiesiog puiku, kad vezio nerado man ir ta operuota kolege sake, kad vezys neatsiranda is karto, kad jo isvengti reikia reguliariai tikrintis, o mes ir tikrinames tam, kad visus itarimus issitirti ir pasalinti.