Na šiaip cito nėra pats tiksliausias tyrimas (o dar ir priklauso skystoj terpėj ar ne), taip kad kad tuo metu rodė be pakitimų, nebūtinai taip ir buvo. Čia niekad negali žinoti, bet svarbiausia viską laiku aptikti.
Na šiaip cito nėra pats tiksliausias tyrimas (o dar ir priklauso skystoj terpėj ar ne), taip kad kad tuo metu rodė be pakitimų, nebūtinai taip ir buvo. Čia niekad negali žinoti, bet svarbiausia viską laiku aptikti.
O man kaip tik gydytoja sako, jog nereiktų abejoti šiais tyrimais, nes daryti skystoje terpėje tuo metodu yra gana tikslūs. Mano abu tyrimai daryti skystoje terpėje ir toje pačioje laboratorijoje.
Papildyta:
O man kaip tik gydytoja sako, jog nereiktų abejoti šiais tyrimais, nes daryti skystoje terpėje tuo metodu yra gana tikslūs. Mano abu tyrimai daryti skystoje terpėje ir toje pačioje laboratorijoje.
Pilnai su jumis sutinku, nes viskas priklauso nuo paėmimo vietos, gylio ir kiekio. Kaip suprantu savo tyrimuose , tai jie buvo paimti iš skirtingu vietų įvairių gydytoju, kadangi neturėjau vienos ginikologes. O prieš nėštumą ir po nėštumo bei dabar lankausi pas ta pačia gydytoja. SynLab laboratorijoje Vilniuje daro irgi visus tokius tyrimus, bet tik mokamai.
labas visoms, noreciau pasiteirauti ar yra daugiau moteru kuriom po konizacijos kardinaliai pasikeite menesines ? mano menesines iki konizacijos buvo tikslios kaip sveicariskas laikrodis, normalios intensyvios. nejauciau jokiu skausmu aplamai nieko tik paberdavo veida. Kai buvo atlikta konizacija 2018,01 men pasikeite 100proc, pradejo savaite iki normaliu menesiniu teplioti rudom , normalus kraujavimas tik ciklo trecia ir ketvirta diena po to vel tik tepliojimai, buvo itarta endometrioze bet ir daryta ekoskopija nieko nerasta. 2018m net du kartus darytas skystos terpes tyrimas pakitimu nera. 2019m niekas netirta. 2020m jau uzsirasiau pas ginekologe, bet keiciausia kad jos pakito tik po konizacijos. ar cia tik man vienai ar cia jau turiu iprasti kad normalu ?
labas visoms, noreciau pasiteirauti ar yra daugiau moteru kuriom po konizacijos kardinaliai pasikeite menesines ? mano menesines iki konizacijos buvo tikslios kaip sveicariskas laikrodis, normalios intensyvios. nejauciau jokiu skausmu aplamai nieko tik paberdavo veida. Kai buvo atlikta konizacija 2018,01 men pasikeite 100proc, pradejo savaite iki normaliu menesiniu teplioti rudom , normalus kraujavimas tik ciklo trecia ir ketvirta diena po to vel tik tepliojimai, buvo itarta endometrioze bet ir daryta ekoskopija nieko nerasta. 2018m net du kartus darytas skystos terpes tyrimas pakitimu nera. 2019m niekas netirta. 2020m jau uzsirasiau pas ginekologe, bet keiciausia kad jos pakito tik po konizacijos. ar cia tik man vienai ar cia jau turiu iprasti kad normalu ?
Man buvo panašios mm, bet pirmam patikrinime po 6mėn pasakiau gydytojai. Tai pasirodo kaklelis per gerai suaugo. Liko labai mažas tarpas ir negali kraujas normaliai pasišalint. Tai ji man truputį jį praplėtė. Skaudėjo labai, vos nenualpau bet čia sakė normali reakcija. Pirmos mm po to kaip ir nieko, laukiu antrų. Bet va liko dvi dienos o dar neteplioja. Tai tikiuosi kad pasitvarkys.
O šeimos gydytoja gali siųsti ? Ar pas bet kurį onkoginekologa galima registruotis, visi jie operuoja ? Ar užtenka oncitologinio, ar reikia ir kokių dar tyrimų pvz. kraujo ?
Manau ir šeimos gydytoja duos siuntimą. Siuntime turi nurodyti diagnozę (kokie tyrimai atlikti, kokie atsakymai). Aš siuntimą gavau iš ginekologės, nebuvo nurodyta, kad būtent onkoginekologui, o tiesiog ginekologui, mano 3-io lygmens. Iš tyrimų turėjau cito, biopsijos, ŽPV ir Cintec plus atsakymus. Pradžiai bet kuriuo atveju užsirašiau konsultacijai, kurios metu apžiūrėjo, paskyrė datą konizacijai ir reikiamus tyrimus iki to (kraujas, kardiograma ir pan)