Sveika, o žpv darė bent kartą po konizacijos?
Sveikos, jungiuosi ir aš prie šios temos... Operacija laukia balandžio gale. HSIL ir ŽPV31+.
As jau po proceduros. Issimiegojus 😂laukiu rytojaus, namo noriu..
Kiek trunka operacija? Žinau, kad po operacijos reikia vengti fizinio krūvio, o su mažu vaiku visko būna...
Kažkur apie pusvalandį, išleidžia po kelių valandų namo
Beje, paskutini karta citologinis buvo pries 3 metus, neigiamas, santuokoj gyvenu virs 10 metu.
Jolia, as geriu AHCC ir Beta Glucan, gersiu 6 menesius. Siunciu is amazon, nes pas mus irgi neparduoda. O jus pradejot gerti? Brangokai gaunasi, jei gert pagal instrukcija iseina beveik 200 menesiui
Aš irgi svarsčiau apie AHCC, bet kolkas susilaikau nuo pirkimo. Amerikoj vyksta klinikiniai tyrimai, dalyvauja tik 50 moterų. Tarpiniai rezultatai rodo, kad kolkas apie 50% moterų gaunančių AHCC HPV dingo, bet kolkas tik tiek. Lauksiu kol bus pateiktas galutinis raportas ir tada svarstysiu vėl. Taip pat, neaišku ar nustojus gerti tuos papildus HPV vėl neišlys.
50% jau yra daug. Man to gana, kad tikeciausi papulti i tuos 50% kai ieskojau info radau nemazai moksliniu tyrimu del AHCC. As geriu po 4 tables vietoj 6 AHCC ir 2 Beta Glucano, mano svoris mazas. Ir ne visada ryte ant tuscio skrandzio, nes kartais man daugoka 8 tabliu daugoka ryte isimest ant tuscio skrandzio.
Bet tyrimas vyksta su 3g per parą ir ant tuščio skrandžio ir tik 25 moterys gauna vaistą, kitos 25 gauna placebo. Iš placebo grupės daliai moterų hpv irgi dingo, tai man kolkas per mažai info, ypač žinant, kad jau dabar daug kas perka AHCC ir reklama labai veikia. Kiti tyrimai su AHCC pagrinde buvo terapinei dozei nustatyti. Aš dirbu su klinikiniais tyrimais ir AHCC kiek teko domėtis, nėra vienas iš tų preparatų, kuriems prognozuoja sėkmę HPV gydyme. Bet jeigu neturėčiau kitų planų imuniteto stiprinimui, ir turėčiau 1200 eur laisvų pinigų, gal irgi rizikuočiau.