QUOTE(Elanora @ 2019 01 10, 15:48)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="jurguciux" data-cid="72317993" data-time="1547058218"><div><p>Pas mane dar gimdos kaklelyje žaizdelė buvo apie 15 metų, niekas jos negydė: pirma sakė, kad po gimdymų uždegins, bet paskui sakė, kad niekas nebedegina, tiesiog reikia stebėti. Tai turbūt dar tas ŽPV ir ko gero viską pablogino. Viskas turi būti gerai, ačiū už palaikymą ;)</p></div></blockquote><p>O kodel jums is karto sake kad jai atsinaujins reikes salinti gimda? 😯 juk ir antra karta daro konizacija, jai nepaslaptis kiek jums metu? </p>
Žadėjau kaip tik užklausti čia, ar reikia iškart šalinti gimdą
? Kažkaip nežadu rašytis tokiai operacijai iškart. Noriu daugiau nuomonių išgirsti. Kiek skaičiau šiame forume, tai, jei radikalus pašalinamas po konizacijos ( atsakymas buvo HSIL, CIN3, radiklaus pašalinimas ), tai gali būti, kad reikės šalinti gimdą
Kam buvo tokia tokia situacija? Mano 37 m.
Papildyta:
QUOTE(Victorij@ @ 2019 01 11, 06:59)
<p>Sveikos mergaites. As labai senas svetys sioje temoje, oj kaip nenoriu cia gryzti. Bet prisijungima pamirsau prie supermamos,teko nauja kurti. Trumpai parasysiu istorija savo. Man trisdesimt plius, 4 vaikai, zaizdele nedidele ant gimdos kaklelio kuri laika buvo,bet atseit nieko tokio. Pap testai kasmet, plius per nestumus tikrina Ir viena karta uztiko nenormalias lasteles. Padare 1 biopsija, CIN2, konizacija, viskas gerai. Dare pap kas 3 men. Uz metu vel rado auksto pakitimo lasteles, sake jei butu nors biskuti veliau jau butu sekanti stadija jau vezys. Konizacija, vel viskas gerai. Tada pap testai kas 3men, kas 6, dabar vel kas metai. Jau 3m praejo. Laikas eiti testam, labai bijau ir vis prisimenu ta kosmara su operacijom. Labai sunkiai po narkozes keliuosi, o cia su vietine nejautra nedaro niekas.
</p><p>Tai sekmes visoms, palinkesiu, kad isoperuotu viska, jei jau reikia. Kad nebegryztu pakitimai, ligos. Stiprinkim organizma ir bukim sveikos
</p><p></p>
Sveika
, viskas bus gerai. Nors aš pati bijau sekančio tyrimo. Oi kiek reikia mums ištverti