Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 14 tema

Man krenta kresuliai ir kraujo bet nebega upeliu, kaip per gausias mmm, nezinau, rankos drebeti pradejo unsure.gifunsure.gif

Man taip nebuvo...

Atsakyti

Serena.. Gal tau kokia panikos ataka uzejo? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolia Jolia: 29 spalio 2018 - 19:20
QUOTE(Jolia Jolia @ 2018 10 29, 20:19)
<p>Serena.. Gal tau kokia panikos ataka uzejo? </p>

Nera is ko tai panikai buti, kresuliai kaip puse saujos dydzio, va dabar panika prasideda, nezinau ar vaziuoti i priimamaji.. Vienas kresulys iskrebta ir pilnas paketas kraujo, jau pakeiciau kokius 5 per 2.5val..
Atsakyti

Serena, aš tavo vietoj važiuočiau į priėmimą, manau jau čia nebegerai toks kiekis kraujo

Atsakyti

Na taip... Nemaniau kad tiek daug... 

Atsakyti
Tai va, vakar nuvariau i klp priimamaji, tai daktare atejo tokia susiraukusi viskuo nepatenkinta gyvenime blink.gif apziurejo ant kedes, su nu bega, ikiso du tamponus ir paleido.. Siandien ryte nueinu pas savo gine, sako tikriausiai reiks kakleli apsiuti, nes negyja pats kaip turetu, tai ateiti pas ja i ligonine veliau. Gine sako bet idomus tie gydytojai priemime, sako turejo iskarto apsiuti, o ne uztamponuoti unsure.gif
Atsakyti

Sveikos, 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolina Šikšnienė: 30 spalio 2018 - 13:58

Sveikos, 

Sveika

Atsakyti
QUOTE(Serena.. @ 2018 10 29, 21:30)
Nera is ko tai panikai buti, kresuliai kaip puse saujos dydzio, va dabar panika prasideda, nezinau ar vaziuoti i priimamaji.. Vienas kresulys iskrebta ir pilnas paketas kraujo, jau pakeiciau kokius 5 per 2.5val..

Man panašiai buvo... bet ne iš kart po konizacijos, o kai susirgdavau po konizacijos. Beveik iki alpimo... už sienų laikydavaus. Gal labiau iš baimės... bet baisu prisimint.
Man priėmime suleido vaistų ir sustabdė tam kartui...
Atsakyti
Sveikos, siandien suzinojau konizacijos atsakyma, nepavyko pasalinti radikaliai, vienas kamputis dar buvo pazeistas kraste, po 3men darysim pap, sake gal nukris su sasu arba organizmas lats pasalins.. Esu gulime rezime, kaklelis gyja graziai sake, sasas nenukrites dar, tik atkibes, truko kraujagysle man, nenorejo apsiuti, tai gydo su kempinelem gydanciom kazkokiom, gulimas rezimas, kasdien einu pas gine smile.gif
Atsakyti

O tos kempineles dedasi i vidu kaip tamponai? Merginos ar naudojat tamponus paprastus po op.? Man 2 mėnesiai praejo bet teplioja . Labai nedaug. Ant popieriaus tualetinio rausva ir siek tiek ant ikloto brt jau rusva. Seip neskauda. Menesines daznesnes. Per 2 men. turejau 3 kartus. Bet negausios ir su rudais patepliojimais 😔. Gal del to kad po op gal pora dienu pailsejau o po to keliavau...

Atsakyti
QUOTE(Damande @ 2018 11 01, 13:07)
<p>O tos kempineles dedasi i vidu kaip tamponai?

Gine deda jas pati man smile.gif
Man ant dienu turi buti mmm, gine sako oi kaip nelaiku, laukiam ju su baime biggrin.gif
Atsakyti