Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 14 tema

Pirma sulaukit visu tyrimu,gal nera viskas taip blogai kaip atrodo...Laikykites...

Atsakyti
QUOTE(Jolia Jolia @ 2018 10 23, 11:41)
<p>Sveikos merginos, as gavau pap atsakymus, tai ZPV tipas 16 kas nuliudino verysad.gif o pakitimai labai nezymus Cin nera, kas susidure su ZPV 16? man gydytoja pasake kelis vaistukus pries viirusinius, bet ju Lt nera tai ieskosiu kitose salyse . nes neduos jis man ramybes</p>

Man panaši situacija, 18 tipas verysad.gif .Prieš tris metus buvo radę 56 tipą, tas pranyko po konizacijos. Gydytoja pasakė tik tiek, kad ateiti po metų kartoti tyrimų. O kokie ten vaistukai?
Atsakyti

Tai va ir man 18 tipas,po konizacijos dingo jis,bet neaisku kada vel pabus.Tai jums po konizacijos dingo 56 o liko 18 tipas,ar taip suprantu?

Atsakyti
QUOTE(Greisute @ 2018 10 25, 13:29)
<p>Tai va ir man 18 tipas,po konizacijos dingo jis,bet neaisku kada vel pabus.Tai jums po konizacijos dingo 56 o liko 18 tipas,ar taip suprantu?</p>

Man po konizacijos dingo 56 tipas, 18 net nebuvo aptikta. Dabar pirmą kart aptiko...
Atsakyti

Man po konizacijos dingo 56 tipas, 18 net nebuvo aptikta. Dabar pirmą 

Jo su tokiu zpv nieko gero...As pati visalaika nerime...

Atsakyti
Aš tai iki šiol nesuprantu, iš kur jis. Gal jau turėjau iš anksčiau, bet niekad jo neaptiko, nes buvo labai mažos jo koncentracijos. Nu arba belieka versija, kad užkrėtė paskutinis turėtas vyras praėjusiais metais.
Atsakyti

Aš tai iki šiol nesuprantu, iš kur jis. Gal jau turėjau iš anksčiau, bet niekad jo neaptiko, nes buvo labai mažos jo koncentracijos. Nu arba belieka versija, kad užkrėtė paskutinis turėtas vyras praėjusiais metais.

Tikimybe didele.

Atsakyti

Sveikutės, vakar buvau patikrai po 6 mėn po paskutinio onkocitologinio tyrimo. Praeitu metų spalį biopsija, o šiemet sausį konizacija atlikta. okocitologinis rodė uždegimą ir žemo laipsnio pakitimus, dabar atliko PAP skystoje terpėje. Lapkričio 8 bus atsakymai. Aišku tikiuosi geriausio, nes pjaustytis nebenorėčiau.

Atsakyti

Sveikutės, vakar buvau patikrai po 6 mėn po paskutinio onkocitologinio tyrimo. Praeitu metų spalį biopsija, o šiemet sausį konizacija atlikta. okocitologinis rodė uždegimą ir žemo laipsnio pakitimus, dabar atliko PAP skystoje terpėje. Lapkričio 8 bus atsakymai. Aišku tikiuosi geriausio, nes pjaustytis nebenorėčiau.

Koki zpv turejot? Ir kokio laipsnio pakitimai buvo?

Atsakyti

Cin 3 po konizacijos, žvp 18.

Atsakyti

Cin 3 po konizacijos, žvp 18.

O zpv nedingo po konizacijos jums?

Atsakyti

Tai lapkričio pradžioje ir sužinosiu, prapuolė ar toliau bujoja. 

Atsakyti