Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 14 tema

QUOTE(Greisute @ 2018 10 23, 18:22)
<p>Tai jei mate,kad pakitimai yra ir reikia konizacijos.Tai gal nebebuvo tikslo daryti tyrimo del to viruso.</p>

Na aš ir taip galvoju, nes pas mane ir biopsija imta, ne kaip pas visas, apziurint kolposkopu, man dare su narkoze ir jau tada ispjove gabaliuka ir siuvo kakleli, tad manau, kad ir ataskymas yra tikslesnis nei nugnybtu gabaliuku.. Su baime laukiu atsakymo, noretusi kad viskas butu is pirmo karto nupjauta..
Atsakyti

Reikia tiketis pacio geriausio...

Atsakyti

Man kai dare konizacija ir zpv nedare ir nesiule, tik privaciai kai nuejau pap daryt ir del zpv padare. 

Atsakyti

Gavau laiska nuo supermama.lt kaip suprantu i elektronini pasta...,bet raides su skaiciais susimaise neimanoma perskaityti.Gal kas zinote kodel tokie pareina laiskai neperskaitomi?

Atsakyti

Gavau laiska nuo supermama.lt kaip suprantu i elektronini pasta...,bet raides su skaiciais susimaise neimanoma perskaityti.Gal kas zinote kodel tokie pareina laiskai neperskaitomi?

Aš pastoviai gaunu laiškus, nes prenumeruoju šią temą.Bet irgi tokie susimaišę, kad neįmanoma normaliai perskaityt, tai tenka įeiti per čia, kad paskaityti, o būtų patogiau aišku pašte. Nežinau kodėl, bet gal dėl lietuviškų simbolių?..

Atsakyti

As visaip bandziau perskaityti,bet niekaip nesigauna...Aciu...🙂

Atsakyti

Sveikos,

Jungiuosi prie Jūsų, perskaičiau visą temą, kaip pastebėjau čia aktyviausia tema.

Vargau su tepliojimu vidury ciklo ir kraujavimu po santykių, kreipiaus pas gyd.tai nustatė uždegimą, jį išgydė ir paskyrė KT gert, tačiau net pagėrus 2men visi pakraujavimai išliko, kreipiaus privačiai, tiesiog kitos nuomonės, nieko nesitikėjau, tačiau tai ką pasakė, mane šokiravo, iškart pasakė, kad tai piktyvinis iškart patarė biopsiją daryt... per pažystamus prisibeldžiau į klinikas, viską patvirtino, padarėbiopsiją, echoskopiją  ir kolposkopiją.... Dar nežinau atsakymų, bet iškart pasakė, kad piktyvinis, greičiausiai paviršinis, greit augantis, turbūt 1b2, iškart paskyė dubens magnetą ir kitus tyrimus... Viskas taip greit ir taip aiškiai, kad aš dar to negaliu suvokt, citologinis gal prieš metus darytas, buvo geras, mano ginė nieko neminėjo ir neįtarinėjo dėl kaklelio, nors ir žinojau, kad esu rizikoj, bet taip greit viskas... Dabar meldžiuosi, kad nebūtų nieko niekur daugiau.... :(

Gydytojas paminėjo, kad gali būti neuroendokrininis navikas, sakė nusiteikt rimtam gydymui ir pan, bet kiek skaitinėju, tai jeigu pirma stadija, gal užtektų tik operacijos, ar aš per daug tikiuosi....? :( Neramina tai,kad iškart užtvirtino diagnozę ir tai,kad kraujavimas jau yra gimdos kaklelio vėžio simptomas, tai ar gali būt 1stadija? :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LapėSnapė55: 24 spalio 2018 - 13:51
QUOTE(LapėSnapė55 @ 2018 10 24, 14:47)
<p>Gydytojas paminėjo, kad gali būti neuroendokrininis navikas, sakė nusiteikt rimtam gydymui ir pan, bet kiek skaitinėju, tai jeigu pirma stadija, gal užtektų tik operacijos, ar aš per daug tikiuosi....? verysad.gif Neramina tai,kad iškart užtvirtino diagnozę ir tai,kad kraujavimas jau yra gimdos kaklelio vėžio simptomas, tai ar gali būt 1stadija? verysad.gif</p>

Tau turbut įtaria laukinį, kuris kitaip plinta ir yra agresyvesnis ir pavojingesnis.. Paprastas pap daznai jo nerodo, tik skystoje terpeje.. Pas mane ir buvo kraujavimas lytiškai santykiaujant verysad.gif man biopsija parode ca in situ, o konizacijos atsakymo laukiu dar, bijau ir blogesnio atsakymo verysad.gif
Atsakyti

Tau turbut įtaria laukinį, kuris kitaip plinta ir yra agresyvesnis ir pavojingesnis.. Paprastas pap daznai jo nerodo, tik skystoje terpeje.. Pas mane ir buvo kraujavimas lytiškai santykiaujant verysad.gifman biopsija parode ca in situ, o konizacijos atsakymo laukiu dar, bijau ir blogesnio atsakymo verysad.gif

Gali būti, bet skamba nekaip.... :unsure:​ 

Dar parašyta, kad egzofitinio pobūdžio navikas, parametriumų infiltracija neįtariama, kas sake yra gerai... Galimas plitimas į makštį, tačiau lokalizuotas.... 

Atsakyti

O kas jums anksciau buvo,kad buvot rizikoj del kaklio?

Atsakyti
QUOTE(LapėSnapė55 @ 2018 10 24, 15:47)
<p>Sveikos,</p>
<p> </p>
<p>Jungiuosi prie Jūsų, perskaičiau visą temą, kaip pastebėjau čia aktyviausia tema.</p>
<p> </p>
<p>Vargau su tepliojimu vidury ciklo ir kraujavimu po santykių, kreipiaus pas gyd.tai nustatė uždegimą, jį išgydė ir paskyrė KT gert, tačiau net pagėrus 2men visi pakraujavimai išliko, kreipiaus privačiai, tiesiog kitos nuomonės, nieko nesitikėjau, tačiau tai ką pasakė, mane šokiravo, iškart pasakė, kad tai piktyvinis iškart patarė biopsiją daryt... per pažystamus prisibeldžiau į klinikas, viską patvirtino, padarėbiopsiją, echoskopiją  ir kolposkopiją.... Dar nežinau atsakymų, bet iškart pasakė, kad piktyvinis, greičiausiai paviršinis, greit augantis, turbūt 1b2, iškart paskyė dubens magnetą ir kitus tyrimus... Viskas taip greit ir taip aiškiai, kad aš dar to negaliu suvokt, citologinis gal prieš metus darytas, buvo geras, mano ginė nieko neminėjo ir neįtarinėjo dėl kaklelio, nors ir žinojau, kad esu rizikoj, bet taip greit viskas... Dabar meldžiuosi, kad nebūtų nieko niekur daugiau.... verysad.gif</p>
<p> </p>
<p>Gydytojas paminėjo, kad gali būti neuroendokrininis navikas, sakė nusiteikt rimtam gydymui ir pan, bet kiek skaitinėju, tai jeigu pirma stadija, gal užtektų tik operacijos, ar aš per daug tikiuosi....? verysad.gif Neramina tai,kad iškart užtvirtino diagnozę ir tai,kad kraujavimas jau yra gimdos kaklelio vėžio simptomas, tai ar gali būt 1stadija? verysad.gif</p>

Labas 4u.gif
Su 1b 2 stadija greičiausia tik operacijos užtektų 4u.gif
Atsakyti

O kas jums anksciau buvo,kad buvot rizikoj del kaklio?

Gal 15m žinau, kad turiu žpv ir vadinamą gimdos kaklelio žaizdelę, nors ar buvo zpv tyrimai daryti abejoju, gal tik prielaidos, bet citologinį darydavausi reguliariai ir niekad jokių pakitimų nebuvo rasta, tai nesijaudinau del to. 

Labas 4u.gif
Su 1b 2 stadija greičiausia tik operacijos užtektų 4u.gif

Ačiū... Aš to labai tikiuosi, kad neras man daugiau nieko, 31d. darys plaučių rendgeną, vidaus organų echo ir dubens magnetinį.. . 

Atsakyti