Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 14 tema

Sveikos merginos, as gavau pap atsakymus, tai ZPV tipas 16 kas nuliudino :( o pakitimai labai nezymus Cin nera, kas susidure su ZPV 16? man gydytoja pasake kelis vaistukus pries viirusinius, bet ju Lt nera tai ieskosiu kitose salyse . nes neduos jis man ramybes

Atsakyti

Sveika,kokie pavadinimai vaistu?

Atsakyti

Neovir, labo lite LPAPI ir AHCC, teko ka nors girdėti?

Atsakyti

Ne neteko apie juos...Zinai kiek zmoniu tiek nuomoniu...As taipat ka suzinau ta geriu...Bet viena gydytoja pasake,jei viskas butu taip paprasta,tada nebutu serganciu.Reikia tiketis,kad gal kada isras konkreciai nuo to zpv kanors...

Atsakyti

na taip :) na kiek pasiskaiciau tai vaistai yra labai stiprinantys imunine sistemą, o su tuo virusu kovoja tik musu imunitetas.Pas tau Greistute irgi yra ŽPV?

Atsakyti

Tas ZPV kažkokia išsigalvota nesąmonė žmonėms mulkint. Dar jeigu vakcinų nuo ZPV įpiršti pagalviui (pogolovno), tai iš viso pasakiškas biznis.

Atsakyti

Yra vakcina :) min 3 injekcijos kiekviena ne maziau 150 eur

Atsakyti

Turiu 18 zpv

Atsakyti

ar skyrė tau kokį nors gydymą?

Atsakyti

Sake stiprinti imuniteta ir viskas...Nes vaisto nuo zpv nera...

Atsakyti
Nuo konizacijos 11d praejo, kartais kai suskausta apacia, tai lyg su peiliu perrestu..
As net nezinau ar turiu zpv, niekas man jo nedare ir net nesiule, o klausimas ar ji isvis yra butina daryti? ax.gif
Atsakyti

Tai jei mate,kad pakitimai yra ir reikia konizacijos.Tai gal nebebuvo tikslo daryti tyrimo del to viruso.

Atsakyti