Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 14 tema

Sveikos, taigi stoju į jūsų būrį ir aš smile.gifprieš gerą mėnesį sužinojau kad parėjo blogas atsakomas o ko tepinelio, iškarto darė kolposkopija, po jo siuntė biopcijai. Biopcija darė su narkoze, kaip gydytoja sakė nupjovė nemažai, atsakymas III laipsnio ca in situ, CIN3/CIS.. Taigi rytoj darys konizacija, iš tikro labai bijau, kad po konizacija pareis blogas atsakymas..

Labai įdomu kaip jums skyrėsi biopsijos atsakymas nuo konizacija atsakymo?

Serena, kaip jautiesi po konizacijos? Kur darė tau? 

Atsakyti
QUOTE(saulyyyte25 @ 2018 10 12, 17:55)
kaip jautiesi po konizacijos? Kur darė tau? </p>

Pakolkas gerai, tik kai atsistoju svaigsta galva truputį. Aš dariausi Gargžduose pas savo ginekologę, ji dirba ir ligoninėje čia, be galo maloni gydytoja smile.gif ji ir kolposkopa ir biopsija darė, tad pasitikėjau ja, nors siūlė, jei noriu galiu į Klaipėdą važiuoti smile.gif dar ir prieš operaciją pasižiūrėjo su kolposkopu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyyyte25 @ 2018 10 11, 23:46)
<p>Sveikos. Jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Po kolposkopijos ir biopsijos atsakymas CIN3. Antradienį einu konsultacijai dėl operacijos į santarus. Tikiuosi nedarys nieko iš kart, nes einu per pietu pertrauka.</p><p></p><p>Paskaitinejau tema, tai baisoka pasidarė. Bet stengiuosi nepergyventi. </p><p></p><p>Klausykit merginos, jei dirbu ofisinį darbą, nuo 8 iki 17 val prie kompiuterio ar imt biuletenį po konizacijos? Kaip manot? </p>

Aš neėmiau.Jaučiausi normaliai😊
Atsakyti

Na va laukiu jau ir aš atsakymo irgi darė skystoj taip pat ir ŽPV tyrima padarė, jei kam aktualu, tai man pasakė, jei nesu gimdžiusi tai kuo greičiau bandyti pastoti  :nestuke , kaip jus mergaitės laikotes? daugeja cia vis musu  :hmm:​ 

Atsakyti

Sveikos. Na va sulaukiau konizacijos atsakymu. Biopsija nurode cin2 o pi konizacijos cin3. Daktarai sake biaurastis pasalinta tikrintis po 3 men

Atsakyti

Kiek streso patirta, ojoj. Tikiuosi viskas i gera. Vaikinas siulo vaikiuka darytis. IVF, bet tiek isinervinus tiek isekus jauciuos kad bijau jog jei ir pastosiu tai susidrosiu visai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Damande: 16 spalio 2018 - 22:16

na matai kaip man aiškino gydytoja, kad po konizacijos reiktų netempti su pastojimu, man kaip dare operacija vasari, tai po dvieju men ir pradejom pandyti, bet nesigavo, del to jau ir pas gera ginekologe kreipiausi del to, kad neustempti, visgi jau ant nosies 32, o vaikučių neturiu dar :unsure: , poryt skambinsiu dėl pap tyrimo, tikuosi ten viskas gerai... o tau saunu, kad ta bjaurastis pašalinta  :rolleyes: , tik man pvz dabartinė gine pasake kad pap jau turejau daryti is kart praejus menesiui po konizacijos, o ne po puses metų, tai ir nesupratau nieko  :blink:​  

Atsakyti
7d jau po konizacijos, vakar mausti pradėjo vakare ir kraujo pasirodė, tokio gryno, bet nedaug, po truputį tik bėga, jaučiu pradės šalintis tas šašas..
QUOTE(Ta_pati @ 2018 10 12, 21:39)
Aš neėmiau.Jaučiausi normaliai😊

Aš ėmiau, nesvarbu, kad lengvas gijimas, bet vistiek reik duoti poilsio kūnui, o be to juk ir tas zpv naudojasi kad imunitetas nusilpęs, o po operacijos jis tikrai pasilpsta

QUOTE(Damande @ 2018 10 16, 22:57)
<p>Sveikos. Na va sulaukiau konizacijos atsakymu. Biopsija nurode cin2 o pi konizacijos cin3. Daktarai sake biaurastis pasalinta tikrintis po 3 men</p>

Sveikinu 4u.gif po kiek laiko atėjo atsakymas? Aš pirmadienį eisiu pas gine, kažin ar bus atsakymas, po operacijos bus praėję jau 10d.
Atsakyti

na va aš po konsultacijos su santarų ginekologu dėl operacijos. įdomiai viskas gavosi. perskaitė mano tyrimų rezultatus (po biopsijos CIN3). pažiūrėjo kaklelį ir sako einu pasiklausti ar tiktumėt į programą.grįžo ir sako, yra tokia programa, pasaulinė, kuriama vakcina nuo žpv. ir siūlau du variantus - arba galim daryti konizaciją, bet žpv nepasinaikina ir yra tikimybė, kad atsinaujins ir reiks pjauti vėl, arba kad neišpjaus vienu kartu visko. arba dalyvauti toje programoje. suleidžia vakciną, ir du metus tikrina pastoviai santaruose nuodugniai viską. kraują, kaklelį ir pan. jei mato, kad kaklelis negražus ir neveikia vakcina, tai išpjauna, bet sekmės atveju žpv dingsta visai. tik ta vakcina yra nuo 16 ir 18 žpv tipų. aš jų neturiu, bent jau prieš metus neturėjau. tai ta kita ginekologė pasakė, kad ateičiau kitą savaitę, paima visus tyrimus ir atsakymus išsiunčia į Ameriką. iš ten gaus atsakymą ar skiria man vakciną ar ne. programa nedidelė, ta prasme, ne visas norinčias priima. nusprendžiau surizikuoti :) kitą savaitę parašysiu kaip sekėsi pas tą ginekologę :)

Atsakyti
QUOTE(saulyyyte25 @ 2018 10 18, 13:07)
<p>na va aš po konsultacijos su santarų ginekologu dėl operacijos. įdomiai viskas gavosi. perskaitė mano tyrimų rezultatus (po biopsijos CIN3). pažiūrėjo kaklelį ir sako einu pasiklausti ar tiktumėt į programą.grįžo ir sako, yra tokia programa, pasaulinė, kuriama vakcina nuo žpv. ir siūlau du variantus - arba galim daryti konizaciją, bet žpv nepasinaikina ir yra tikimybė, kad atsinaujins ir reiks pjauti vėl, arba kad neišpjaus vienu kartu visko. arba dalyvauti toje programoje. suleidžia vakciną, ir du metus tikrina pastoviai santaruose nuodugniai viską. kraują, kaklelį ir pan. jei mato, kad kaklelis negražus ir neveikia vakcina, tai išpjauna, bet sekmės atveju žpv dingsta visai. tik ta vakcina yra nuo 16 ir 18 žpv tipų. aš jų neturiu, bent jau prieš metus neturėjau. tai ta kita ginekologė pasakė, kad ateičiau kitą savaitę, paima visus tyrimus ir atsakymus išsiunčia į Ameriką. iš ten gaus atsakymą ar skiria man vakciną ar ne. programa nedidelė, ta prasme, ne visas norinčias priima. nusprendžiau surizikuoti smile.gif kitą savaitę parašysiu kaip sekėsi pas tą ginekologę smile.gif
</p>

Jetus, kokia jūs drąsi, būti bandomuoju triušiu su neaiškia vakcina. Pasigooglinkit daugiau išvis apie ŽPV vakcinas, apie jų baisius šalutinius. Medikai moka įtikinti, tik kažin ar patys nors vienas dalyvautų tokioje programoje. unsure.gif
Atsakyti

Dar atsiminkit, kad vakcinos gali būti naudojamos populiacijai mažinti. Sako, kad žmonių pasaulyje prisiveisė per daug.

Atsakyti

Butinai viska parasykit kaip ten jums seksis...

Atsakyti