Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 14 tema

Laba, įdomu ka reiškia ca in situ III laipsnio, skliausteliuose buvo irasyta cin3?niekur internete neradau butet ka reiskia tas ca :) 

Atsakyti

Ca reiškia carcinoma, tai yra navikas, o in situ- vietinis, neišplitęs

Atsakyti

Ca reiškia carcinoma, tai yra navikas, o in situ- vietinis, neišplitęs

Aciu uz atsakyma, penktadieni manes laukia operacija.. Baisu kazkaip

Atsakyti

Sveikos! 

Gal kam buvo panasiai... 

Turejau konizacija 2017 metu geguze, buvo CIN3, pries ja mylintis buvo nezymus skausmas...apie metus ar pusantru viskas buvo gerai...karta kartotas PAP testas, nieko blogo nerode... dabar apie menesi ar du vel atsirado nezymus skausmas mylintis, ir po paskutinio karto radau net sviezio kraujo  :(

Kita savaite einu darytis vel PAP testo...kazkaip labai neramu  :(  

Ar buvau kam is jusu atsinaujine pakitimai po konizacijos?

Sveiki,

Gali būti ir  uždegimas..PAP darykitės skystoj terpėj - sako tikslesnis tyrimas, bet jau reikės mokėt už jį.

Man atsinaujino po 10m. buvo HSIL CIN 2

Prieš 3m operuota dėl krūties onko.

Nesvarbu kiek Jums metų - darykitės ne tik PAP , bet ir krūtinės echo/ momogramą. Jei neskiria nemokamai gydytojas- eikite privačiai. 

Atsakyti

:( Gyvenu Norvegijoje, dabar darys sita tyrima...po to ziuresiu kas per rezultatai...gali buti kad grisiu i Lietuva pasidaryti tikslesniu tyrimu... Man 28 metai, turiu jau du vaikucius...pirma kartai kai aptiko pakitimu tai jokio jaudulio nejauciau...atrode nieko tokio...o dabar labai neramu...sunku laukti vizito, o po to dar laukti rezultatu  :( 

Atsakyti
QUOTE(editana @ 2018 10 10, 06:44)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="bmw325" d
<p> </p>

<p>Sveiki,</p>
<p> </p>
<p>Gali būti ir  uždegimas..PAP darykitės skystoj terpėj - sako tikslesnis tyrimas, bet jau reikės mokėt už jį.</p>
<p>Man atsinaujino po 10m. buvo HSIL CIN 2</p>
<p>Prieš 3m operuota dėl krūties onko.</p>
<p>Nesvarbu kiek Jums metų - darykitės ne tik PAP , bet ir krūtinės echo/ momogramą. Jei neskiria nemokamai gydytojas- eikite privačiai. </p>

Ar Jums atsinaujino kaklelio pakitimai praejus 10 metu po konizacijos? Ar atsirado paskitimai krutyse? Nelabai supratau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikius: 10 spalio 2018 - 21:17

Atsinaujino praėjus 10m po konizacijos.

Prieš 3m krūtyje rastas auglys (praėjus 7metams po konizacijos).

BMW325 baisu dėl to, jog vaikų turite, nerimaujate dėl jų ateities, jei Jums kas nors atsitiktų. Kadangi savim rūpinatės ir nepaliekate likimo valiai, tikrinatės - viskas bus ok. Susitvarkysit,jei ką ras  ir toliau ramiai gyvensit :rolleyes:

Atsakyti
Sveikos, taigi stoju į jūsų būrį ir aš smile.gif prieš gerą mėnesį sužinojau kad parėjo blogas atsakomas o ko tepinelio, iškarto darė kolposkopija, po jo siuntė biopcijai. Biopcija darė su narkoze, kaip gydytoja sakė nupjovė nemažai, atsakymas III laipsnio ca in situ, CIN3/CIS.. Taigi rytoj darys konizacija, iš tikro labai bijau, kad po konizacija pareis blogas atsakymas..

Labai įdomu kaip jums skyrėsi biopsijos atsakymas nuo konizacija atsakymo?
Atsakyti
Norėjau paklausti, o jaučiat kokius nors simptomus (be tepliojimo)? Ar galima jausti skausmą susijusį su kakleliu? 4u.gif
Atsakyti

Sveikos. Jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Po kolposkopijos ir biopsijos atsakymas CIN3. Antradienį einu konsultacijai dėl operacijos į santarus. Tikiuosi nedarys nieko iš kart, nes einu per pietu pertrauka.

Paskaitinejau tema, tai baisoka pasidarė. Bet stengiuosi nepergyventi. 

Klausykit merginos, jei dirbu ofisinį darbą, nuo 8 iki 17 val prie kompiuterio ar imt biuletenį po konizacijos? Kaip manot? 

Atsakyti

Sveikos. Jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Po kolposkopijos ir biopsijos atsakymas CIN3. Antradienį einu konsultacijai dėl operacijos į santarus. Tikiuosi nedarys nieko iš kart, nes einu per pietu pertrauka.

Paskaitinejau tema, tai baisoka pasidarė. Bet stengiuosi nepergyventi. 

Klausykit merginos, jei dirbu ofisinį darbą, nuo 8 iki 17 val prie kompiuterio ar imt biuletenį po konizacijos? Kaip manot? 

Bent savaitei ar dviem tikrai pasimciau :) 

Atsakyti
Na aš jau po konizacijos, darė su pilna narkoze, tik silpnesnė, nes kraujo kresumas mažas, tai jutau skausmą per miegus ir atsibudau su nubegusim ašarom operacinėje. Pakol kas jaučiuosi gerai, pradžioje maude, dabar pakol kas ne.. Lauksiu atsakymų..

QUOTE(Ta_pati @ 2018 10 11, 22:19)
Norėjau paklausti, o jaučiat kokius nors simptomus (be tepliojimo)? Ar galima jausti skausmą susijusį su kakleliu? 4u.gif

Čia apie tepliojimus po konizacijos kalbi ar prieš viską?
Aš jei nebūčiau pakraujavusi po lytinių santykių, turbūt būčiau sėdėjęs ramiai ir auginu šį vėžį pas save smile.gif
Atsakyti