Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 14 tema

QUOTE(Elanora @ 2018 09 18, 14:29)
<p>Pasidariau jau antra tepineli, si karteli po 6 men. Viskas gerai pakitimu nera ✌☺</p>

Super!
Atsakyti
QUOTE(ManteS @ 2018 09 20, 21:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="banguole" data-cid="72209362" data-time="1537458836"><div><p>As dar perklausiau, sakau ar tikrai po metu. Sako tikrai, nes ateisi anksciau, vel ras pakitimu, vel is proto kraustysiesi. Sitaip pasake. Bet kokiu atveju, as manau labai individualu. Ir geriau lysna karta pasitikrint, nei laukti. Todel, manau po pusmecio irgi zygiuosiu. Beje, Mante, tu jautei kazka neiprasto? Turiu galvoje, kai progresavo?</p></div></blockquote><p>Tikrai nieko nejaučiau. Tie pakitimai vyksta ląstelių lygyje, kelių milimetrų gylyje, tai jaust tikrai neįmanoma. Man gydytoja patarė naudoti barjerines kontracepcijos priemones dar prieš konizaciją, kaip vieną iš būdų apsisaugoti nuo pakitimų progresavimo. Gal pabandyk ir tu. Gal ir man dar būtų regresavę pakitimai ilgiau laukiant, stiprinant imunitetą ir nestresuojant, bet aš jau pavargau mąstyt, kad yra bent menkiausia rizika rimtesnių diagnozių vėliau. </p>

Turi galvoje tas zvakutes visokias ir kremus pries santykius ane? Ar siaip juos naudoti, nepriklausomai turi lyt.santykiu ar ne?
Atsakyti

Turi galvoje tas zvakutes visokias ir kremus pries santykius ane? Ar siaip juos naudoti, nepriklausomai turi lyt.santykiu ar ne?

Turiu omeny prezervatyvus. 

Atsakyti

Čia aš biški ne į temą, bet ar kas bandėt moteriškus prezervatyvus?..Neįsivaizduoju, kaip juos įdėti, kaip ten laikosi jie ir pan.

Vyriškų vyras negali naudoti net ir norėdamas, o ne todėl, kad mažiau malonumo ar kiti vyrų atsikalbinėjimai šiaip sau nereikšmingi.Tai nežinau ką man daryti..Bet dar nefaktas, kad ir moteriški tiks..

Atsakyti

Čia aš biški ne į temą, bet ar kas bandėt moteriškus prezervatyvus?..Neįsivaizduoju, kaip juos įdėti, kaip ten laikosi jie ir pan.

Vyriškų vyras negali naudoti net ir norėdamas, o ne todėl, kad mažiau malonumo ar kiti vyrų atsikalbinėjimai šiaip sau nereikšmingi.Tai nežinau ką man daryti..Bet dar nefaktas, kad ir moteriški tiks..

Aš nesu bandžius, bet manau internete pilna info, galima pabandyti.

https://www.supermam...-prezervatyvai/

Atsakyti

Aš nesu bandžius, bet manau internete pilna info, galima pabandyti.

https://www.supermam...-prezervatyvai/

Ačiū,paskaitinėsiu☺

Atsakyti

Labas rytos merginos. Turejau konizacija prie daugiau nei mėnesį. Gyjimas buvo be priekaištų. Po 1.5 savaitės jokio kraujo. Tik pries men ir po men. tepliojimas. Tai vat praejus 1.5 menesio pasimylejus su vaikinu vel pasirode kraujukas. Bet lyg patepa ant ikloto bet nusivalius ant popieriaus rausvas kraujas. Kas dien po kelis lasiukus. Esu ne Lt tai konsultacijos neaisku kada sulauksiu nes dar konizacijos atsakymu nezinau . Mylintis neskaudejo. Ir apskritai neskauda. O tepa jau savaite.Aciu pasisakiusioms

Atsakyti

Labas rytos merginos. Turejau konizacija prie daugiau nei mėnesį. Gyjimas buvo be priekaištų. Po 1.5 savaitės jokio kraujo. Tik pries men ir po men. tepliojimas. Tai vat praejus 1.5 menesio pasimylejus su vaikinu vel pasirode kraujukas. Bet lyg patepa ant ikloto bet nusivalius ant popieriaus rausvas kraujas. Kas dien po kelis lasiukus. Esu ne Lt tai konsultacijos neaisku kada sulauksiu nes dar konizacijos atsakymu nezinau . Mylintis neskaudejo. Ir apskritai neskauda. O tepa jau savaite.Aciu pasisakiusioms

Atsakyti
QUOTE(Damande @ 2018 10 05, 07:36)
<p>Labas rytos merginos. Turejau konizacija prie daugiau nei mėnesį. Gyjimas buvo be priekaištų. Po 1.5 savaitės jokio kraujo. Tik pries men ir po men. tepliojimas. Tai vat praejus 1.5 menesio pasimylejus su vaikinu vel pasirode kraujukas. Bet lyg patepa ant ikloto bet nusivalius ant popieriaus rausvas kraujas. Kas dien po kelis lasiukus. Esu ne Lt tai konsultacijos neaisku kada sulauksiu nes dar konizacijos atsakymu nezinau . Mylintis neskaudejo. Ir apskritai neskauda. O tepa jau savaite.Aciu pasisakiusioms</p>

Man tepa daugiau maziau jau 6men po konizacijos. Gavau ir kontraceptiniu tableciu. nes daznai po konizacijos issivysto endometrioze. Deja man tepa ir toliau....
Kiek man pasakojo gydytojas kad iki 2men po konizacijos visoki patepliojimai yra visiskai normalu. Viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti

Uzjauciu jus . Taip iseina reikes operuotis ir endometrioze jei ka? Ar kokiu priemoniu imtis kad ja pasalint ar isvengt? 

Atsakyti

Sveikos,

Gal galit rekomenduoti gydytoją gerai atliekantį konizaciją (domina Kaunas, Vilnius, Panevėžys)

Atsakyti

Sveikos! 

Gal kam buvo panasiai... 

Turejau konizacija 2017 metu geguze, buvo CIN3, pries ja mylintis buvo nezymus skausmas...apie metus ar pusantru viskas buvo gerai...karta kartotas PAP testas, nieko blogo nerode... dabar apie menesi ar du vel atsirado nezymus skausmas mylintis, ir po paskutinio karto radau net sviezio kraujo  :( 

Kita savaite einu darytis vel PAP testo...kazkaip labai neramu  :(  

Ar buvau kam is jusu atsinaujine pakitimai po konizacijos?

Atsakyti