Super!
Super!
Turi galvoje tas zvakutes visokias ir kremus pries santykius ane? Ar siaip juos naudoti, nepriklausomai turi lyt.santykiu ar ne?
Čia aš biški ne į temą, bet ar kas bandėt moteriškus prezervatyvus?..Neįsivaizduoju, kaip juos įdėti, kaip ten laikosi jie ir pan.
Vyriškų vyras negali naudoti net ir norėdamas, o ne todėl, kad mažiau malonumo ar kiti vyrų atsikalbinėjimai šiaip sau nereikšmingi.Tai nežinau ką man daryti..Bet dar nefaktas, kad ir moteriški tiks..
Čia aš biški ne į temą, bet ar kas bandėt moteriškus prezervatyvus?..Neįsivaizduoju, kaip juos įdėti, kaip ten laikosi jie ir pan.
Vyriškų vyras negali naudoti net ir norėdamas, o ne todėl, kad mažiau malonumo ar kiti vyrų atsikalbinėjimai šiaip sau nereikšmingi.Tai nežinau ką man daryti..Bet dar nefaktas, kad ir moteriški tiks..
Aš nesu bandžius, bet manau internete pilna info, galima pabandyti.
Aš nesu bandžius, bet manau internete pilna info, galima pabandyti.
Ačiū,paskaitinėsiu☺
Labas rytos merginos. Turejau konizacija prie daugiau nei mėnesį. Gyjimas buvo be priekaištų. Po 1.5 savaitės jokio kraujo. Tik pries men ir po men. tepliojimas. Tai vat praejus 1.5 menesio pasimylejus su vaikinu vel pasirode kraujukas. Bet lyg patepa ant ikloto bet nusivalius ant popieriaus rausvas kraujas. Kas dien po kelis lasiukus. Esu ne Lt tai konsultacijos neaisku kada sulauksiu nes dar konizacijos atsakymu nezinau . Mylintis neskaudejo. Ir apskritai neskauda. O tepa jau savaite.Aciu pasisakiusioms
Labas rytos merginos. Turejau konizacija prie daugiau nei mėnesį. Gyjimas buvo be priekaištų. Po 1.5 savaitės jokio kraujo. Tik pries men ir po men. tepliojimas. Tai vat praejus 1.5 menesio pasimylejus su vaikinu vel pasirode kraujukas. Bet lyg patepa ant ikloto bet nusivalius ant popieriaus rausvas kraujas. Kas dien po kelis lasiukus. Esu ne Lt tai konsultacijos neaisku kada sulauksiu nes dar konizacijos atsakymu nezinau . Mylintis neskaudejo. Ir apskritai neskauda. O tepa jau savaite.Aciu pasisakiusioms
Man tepa daugiau maziau jau 6men po konizacijos. Gavau ir kontraceptiniu tableciu. nes daznai po konizacijos issivysto endometrioze. Deja man tepa ir toliau....
Kiek man pasakojo gydytojas kad iki 2men po konizacijos visoki patepliojimai yra visiskai normalu. Viskas bus gerai
Sveikos,
Gal galit rekomenduoti gydytoją gerai atliekantį konizaciją (domina Kaunas, Vilnius, Panevėžys)
Sveikos!
Gal kam buvo panasiai...
Turejau konizacija 2017 metu geguze, buvo CIN3, pries ja mylintis buvo nezymus skausmas...apie metus ar pusantru viskas buvo gerai...karta kartotas PAP testas, nieko blogo nerode... dabar apie menesi ar du vel atsirado nezymus skausmas mylintis, ir po paskutinio karto radau net sviezio kraujo
Kita savaite einu darytis vel PAP testo...kazkaip labai neramu
Ar buvau kam is jusu atsinaujine pakitimai po konizacijos?