Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 14 tema

Sveikos merginos ax.gif

Ilgai nesilankiau forume ir žinot liūdna, radus tiek postų. Bet kita vertus, džiugu kad viskas laiku. Sveikatos jums visoms. 4u.gif

Spalio pradžioje laukia tas ilgai lauktas tyrimas po konizacijos. 6mėn kelias nebuvo lengvas rolleyes.gif . Bet įveikiau karsta.gif . Nesitikiu puikių rezultatų, nes konizacija neradikali. Bet tikrai nosies nenukabinu irnesakyk.gif Kartu laukti kur kas smagiau smile.gif

diagnoze
carcinoma in situ cin3/sin

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doomsday: 18 rugsėjo 2018 - 20:58

Pasidariau jau antra tepineli, si karteli po 6 men. Viskas gerai pakitimu nera ✌☺

Sveikinu :-) aš rytoj eisiu patikrai praėjus mėnesiui po konizacijos. Klausiu, ką ji mano, apie tą neradikaliai pašalinta. Nors atsakymą numanau. Tikrintis ir tikėtis gerų rezultatų :-)

Atsakyti

Sveikos merginos ax.gif Ilgai nesilankiau forume ir žinot liūdna, radus tiek postų. Bet kita vertus, džiugu kad viskas laiku. Sveikatos jums visoms. 4u.gif Spalio pradžioje laukia tas ilgai lauktas tyrimas po konizacijos. 6mėn kelias nebuvo lengvas rolleyes.gif. Bet įveikiau karsta.gif. Nesitikiu puikių rezultatų, nes konizacija neradikali. Bet tikrai nosies nenukabinu irnesakyk.gifKartu laukti kur kas smagiau smile.gif diagnoze carcinoma in situ cin3/sin
Linkiu, kad nieko nerastų. Man irgi neradikaliai pašalinta, bet po konizacijos tik mėnuo praėjo. Lauksiu jūsų atsakymo ;-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ManteS: 18 rugsėjo 2018 - 21:50

aš rytoj eisiu patikrai praėjus mėnesiui po konizacijos. Klausiu, ką ji mano, apie tą neradikaliai pašalinta. Nors atsakymą numanau. Tikrintis ir tikėtis gerų rezultatų :-)

Parašyk kaip praėjo konsultacija.Man po mėnesio dar ir tą ŽPV paėmė ir dėl LPL jei pameni, o mūsų gi ta pati klinika, tai įdomu ar ir tavo gydytoja tą patį siūlys. Ir jei pameni, kai nežinojau ar radikaliai pašalinta, tada siūlė pasidaryti PAP po 4 mėnesių o ne po 6.

Atsakyti
Sveikos merginos. As tik siandien suzinojau atsakymus biopsijos 4u.gif cin1, tikrintis po metu, sake ir ne anksciau. Nezinau ar istempsiu. Bet pasake, kad neverta anksciau, nors cia prisikaicius as irgi visko, ka dper pusmeti soka nuo ascusu iki hsilu. Bet reik tiketis geriaisio, kad regresuos. Bukime sveikos.
Atsakyti

Sveikos merginos. As tik siandien suzinojau atsakymus biopsijos 4u.gifcin1, tikrintis po metu, sake ir ne anksciau. Nezinau ar istempsiu. Bet pasake, kad neverta anksciau, nors cia prisikaicius as irgi visko, ka dper pusmeti soka nuo ascusu iki hsilu. Bet reik tiketis geriaisio, kad regresuos. Bukime sveikos.

Man gruodžio mėnesį buvo CIN1, o birželį jau CIN2. Aš tikrai pap daryčiau po 6 mėn. 

Atsakyti

Parašyk kaip praėjo konsultacija.Man po mėnesio dar ir tą ŽPV paėmė ir dėl LPL jei pameni, o mūsų gi ta pati klinika, tai įdomu ar ir tavo gydytoja tą patį siūlys. Ir jei pameni, kai nežinojau ar radikaliai pašalinta, tada siūlė pasidaryti PAP po 4 mėnesių o ne po 6.

Man nieko neėmė. Pažiūrėjo vizualiai, kad viskas sugyję ir tiek. Sakė ateit pap po 6 mėn, kad būtų teisingi rezultatai. Dėl to neradikalumo, tai pabrėžė, kad mano pokyčiai nebuvo didžiausio laipsnio ir, kad juos garantuotai pridegino po konizacijos. Tiesa, paminėjo neužmiršti imuninės sistemos. 

Atsakyti

Man nieko neėmė. Pažiūrėjo vizualiai, kad viskas sugyję ir tiek. Sakė ateit pap po 6 mėn, kad būtų teisingi rezultatai. Dėl to neradikalumo, tai pabrėžė, kad mano pokyčiai nebuvo didžiausio laipsnio ir, kad juos garantuotai pridegino po konizacijos. Tiesa, paminėjo neužmiršti imuninės sistemos. 

Tai dabar 6 mėnesiai(liko 5) ramūs☺ 

Atsakyti
QUOTE(ManteS @ 2018 09 20, 13:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="banguole" data-cid="72208426" data-time="1537374785"><div><p>Sveikos merginos. As tik siandien suzinojau atsakymus biopsijos vartotojo įkelta nuotraukacin1, tikrintis po metu, sake ir ne anksciau. Nezinau ar istempsiu. Bet pasake, kad neverta anksciau, nors cia prisikaicius as irgi visko, ka dper pusmeti soka nuo ascusu iki hsilu. Bet reik tiketis geriaisio, kad regresuos. Bukime sveikos.</p></div></blockquote><p>Man gruodžio mėnesį buvo CIN1, o birželį jau CIN2. Aš tikrai pap daryčiau po 6 mėn. </p>

As dar perklausiau, sakau ar tikrai po metu. Sako tikrai, nes ateisi anksciau, vel ras pakitimu, vel is proto kraustysiesi. Sitaip pasake. Bet kokiu atveju, as manau labai individualu. Ir geriau lysna karta pasitikrint, nei laukti. Todel, manau po pusmecio irgi zygiuosiu. Beje, Mante, tu jautei kazka neiprasto? Turiu galvoje, kai progresavo?
Atsakyti

As dar perklausiau, sakau ar tikrai po metu. Sako tikrai, nes ateisi anksciau, vel ras pakitimu, vel is proto kraustysiesi. Sitaip pasake. Bet kokiu atveju, as manau labai individualu. Ir geriau lysna karta pasitikrint, nei laukti. Todel, manau po pusmecio irgi zygiuosiu. Beje, Mante, tu jautei kazka neiprasto? Turiu galvoje, kai progresavo?

Tikrai nieko nejaučiau. Tie pakitimai vyksta ląstelių lygyje, kelių milimetrų gylyje, tai jaust tikrai neįmanoma. Man gydytoja patarė naudoti barjerines kontracepcijos priemones dar prieš konizaciją, kaip vieną iš būdų apsisaugoti nuo pakitimų progresavimo. Gal pabandyk ir tu. Gal ir man dar būtų regresavę pakitimai ilgiau laukiant, stiprinant imunitetą ir nestresuojant, bet aš jau pavargau mąstyt, kad yra bent menkiausia rizika rimtesnių diagnozių vėliau. 

Atsakyti

Tai dabar 6 mėnesiai(liko 5) ramūs☺ 

Eisiu po naujų metų, jeigu neatsiras kokių skundų :-)

Atsakyti

Eisiu po naujų metų, jeigu neatsiras kokių skundų :-)

Aš sausį eisiu priklausomai nuo mėnesinių, kad būtų kokia 10-20 ciklo diena..O šiaip tai kartais kažkokių durnų išskyrų atsiranda, nors dar santykių neturėjau ir jokiam baseine ar pirty nebuvau,bet jeigu biški pakilnoju ar pastumdau kažką.

Atsakyti