Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 14 tema

QUOTE(Gella* @ 2018 09 09, 11:07)
Sveikos,
Noreciau Jusu paklaust - kiek kartu reikia kontroles? Operuota anais metais, cin 3 in sito, po 3 menesiu kontrole - viskas gerai, po puses metu irgi viskas gerai, tyrima darausi skystoj terpej, Zpv niekas nesiule, is cia suzinojau apie ji, gydausi Antakalnio poliklinikoje. Nepaklausiau kada vel reiketu kontroles, noretusi buti rami. Paprastas Pap nieko nerode kai jau buvo cin 3.

unsure.gif o tai kaip tada rado, jei pap nieko nerode? . ***** as skaitau ir man siurpai eina. Visiskai tyrimais negalima pasikliauti. Tai kada jaustis ramiai?
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2018 09 09, 16:39)
unsure.gif o tai kaip tada rado, jei pap nieko nerode? . ***** as skaitau ir man siurpai eina. Visiskai tyrimais negalima pasikliauti. Tai kada jaustis ramiai?

Taip, kovo menesi darytas Pap, atsakymas - viskas gerai, balandzio menesi dare dvyguba operacija -salino cista ir gimdos polipa, operacijos metu gydytoja paeme biopsija, nes kilo itarymu, na ir cin 3 in sito, tyrimas skystoj terpej patvirtino. O kada turejo daryt jei ne po 3 men? Gal klystu del termino..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gella*: 09 rugsėjo 2018 - 15:39

Taip, kovo menesi darytas Pap, atsakymas - viskas gerai, balandzio menesi dare dvyguba operacija -salino cista ir gimdos polipa, operacijos metu gydytoja paeme biopsija, nes kilo itarymu, na ir cin 3 in sito, tyrimas skystoj terpej patvirtino. O kada turejo daryt jei ne po 3 men? Gal klystu del termino..

Įprastai pirmą daro po 6 mėn. O tau pakitimus pilnai pašalino? Gal kaip man siekė kraštą dėl to anksčiau tikrino? 

Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2018 09 08, 15:52)
Hm... Gal pereis, gal nepereis. Aisku itampele tokia laukti. Bet nu pjaut is karto... As pasikonsultuociau galbut su dar kazkuo.

Teisingai sakot, reiks pasikonsultuoti su kitu gydytoju mirksiukas.gif
Atsakyti

Teisingai sakot, reiks pasikonsultuoti su kitu gydytoju mirksiukas.gif

Jurguciux, primink ar tau biopsiją darė? Jeigu ne, aš prašyčiau biopsijos. Kartais biopsijos metu išgnyba pakitusią vietą ir to užtenka, net visi cin. Be cin2 tikrai nesioperuočiau... Visgi mes visos dar jaunos moterys, ir nieks negarantuoja, kad pakitimai negrįš kažkada. O tada konizuot gali ir nelikt ką. Kas tada? Gimda? Aš tikrai daryčiau viską, kad tik nereikėtų pjaut. 

Atsakyti

Atsakyti

Įprastai pirmą daro po 6 mėn. O tau pakitimus pilnai pašalino? Gal kaip man siekė kraštą dėl to anksčiau tikrino? 

Nebutinai po 6 men.. mane operavo Intaite atsakymo lape buvo parasyta kartoti tepineli po 3 men.. ir daugumai kiek domejausi sako pasikartoti po 3-4 menesiu. 

Atsakyti

Nebutinai po 6 men.. mane operavo Intaite atsakymo lape buvo parasyta kartoti tepineli po 3 men.. ir daugumai kiek domejausi sako pasikartoti po 3-4 menesiu. 

Tai taip, rekomenduoja dažniausiai 4-6 mėn laikotarpy, bet gydytojai dažniausiai sako, kad po pusmečio, kai jau tikrai pilnai sugyję viskas būna. Antros konizacijos irgi nedaro kol 6 mėn nepraeina... 

Atsakyti
QUOTE(ManteS @ 2018 09 09, 19:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="jurguciux" data-cid="72198763" data-time="1536509326"><div><p>Teisingai sakot, reiks pasikonsultuoti su kitu gydytoju vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jurguciux, primink ar tau biopsiją darė? Jeigu ne, aš prašyčiau biopsijos. Kartais biopsijos metu išgnyba pakitusią vietą ir to užtenka, net visi cin. Be cin2 tikrai nesioperuočiau... Visgi mes visos dar jaunos moterys, ir nieks negarantuoja, kad pakitimai negrįš kažkada. O tada konizuot gali ir nelikt ką. Kas tada? Gimda? Aš tikrai daryčiau viską, kad tik nereikėtų pjaut. </p>

Nedarė biopsijos. Sakė, kad iš tyrimų matosi, jog reikia konizuoti. Dabar jau tikrai važiuosiu pas kitą gydytoją į Klaipėdą. Prieš tai buvau Šiauliuose. Ačiū jums už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguciux: 09 rugsėjo 2018 - 22:31

Įdomiai čia..Aš kai paklausiau, ar po 3 mėnesių reiks PAP kartoti, sakė kategoriškai ne, nes tiksliai parodo tik po 6. Bet Elanorai svarbiausia, kad ir po 3 ir po 6 viskas gerai👍

Atsakyti
QUOTE(ManteS @ 2018 09 09, 18:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gella*" data-cid="72198690" data-time="1536500321"><div><p>Taip, kovo menesi darytas Pap, atsakymas - viskas gerai, balandzio menesi dare dvyguba operacija -salino cista ir gimdos polipa, operacijos metu gydytoja paeme biopsija, nes kilo itarymu, na ir cin 3 in sito, tyrimas skystoj terpej patvirtino. O kada turejo daryt jei ne po 3 men? Gal klystu del termino..</p></div></blockquote><p>Įprastai pirmą daro po 6 mėn. O tau pakitimus pilnai pašalino? Gal kaip man siekė kraštą dėl to anksčiau tikrino? </p>

Pilnai pasalino..
Papildyta:
QUOTE(Gella* @ 2018 09 10, 02:39)
Pilnai pasalino.. tai vat ir nepaklausiau ar dar reikes kartot, bet del zpv tai tikrsi nuesiu..

Atsakyti

Pasidariau jau antra tepineli, si karteli po 6 men. Viskas gerai pakitimu nera ✌☺

Atsakyti