Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 14 tema

Aš nebeištvėriau laukimo :-) norėjau pasidaryt internetinę paciento kortelę, kur visus rezultatus galėčiau matyt, bet patingėjau laukt. Registratorė gali padaryti kortelės kopiją. Aš taip ir sužinojau. Kad ji nieko nepaaiškina neklausiama supratau praeito vizito metu. 

Atsakyti
Labos, as siandien is Rudaicio. Nu nerealus jis. Atejau apsizliumbusi, toks jausmas buvo, kad nualsiu tuoj. Pasakiau darykit man greiciau operacija. Jis ziuri, sako o kam? Kaip tai kam. Sako nejuokauk pjaustytis be biopsijos. Tai paeme is 3 vietu, nieko nejutau is vis. Paskui biski perstejo. Toks ramus daktaras. Po savaites atsakymai. Sakau neskambinkt, nes nualpsiu, geriau ateisiu. Pazasdejo, kad bus cin 1 ir letinis cervastitas ir kad viskas bus ok. Blem kaip as to noreciau verysad.gif ir sake 60 proc. Moteru ateinanciu yra su virusais verysad.gif kaip maras verysad.gif
Ieva, labai dziaugiuosi del taves, aciu Dievui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 05 rugsėjo 2018 - 20:38
QUOTE(ManteS @ 2018 09 05, 18:07)
<p>Aš nebeištvėriau laukimo :-) norėjau pasidaryt internetinę paciento kortelę, kur visus rezultatus galėčiau matyt, bet patingėjau laukt. Registratorė gali padaryti kortelės kopiją. Aš taip ir sužinojau. Kad ji nieko nepaaiškina neklausiama supratau praeito vizito metu. </p>


Mante pas tave berods 18 brudas teigiamas? Primink dar priesistore trumpai 4u.gif
Atsakyti

Nera intraepiteliniu pokyciu ar piktybinio naviko(nera IPPN):rektyvus lasteliu pokyciai...Ar kam buna po konizacijos,kad atsiranda tie reaktyvus pokyciai?

Atsakyti

Labos, as siandien is Rudaicio. Pazasdejo, kad bus cin 1 ir letinis cervastitas 
Ieva, labai dziaugiuosi del taves, aciu Dievui.

Sveika☺ Nu labai tikiuosi, kad taip ir bus..

Gerai, kad nors vienu gydytoju pasitiki ir kad jis tau suteikia ramybę.Būtinai parašyk kai bus biopsijos atsakymas.

O pas Mantę kaip ir pas mane ŽPV 16 buvo

Atsakyti

 Kad ji nieko nepaaiškina neklausiama supratau praeito vizito metu. 

Kaip vizitas? Ar pasakė kažką aiškiau?..

Atsakyti

Rudaitis pakomentavo, bet irgi nedaugžodžiavo. Sakė dėl nieko nepergyvent. Tai yra įprasta praktika, kad stengiasi kuo mažiau kaklelio išpjauti. Kad man tik CIN1/CIN2 buvo ir greičiausiai visi pakitimai, kurie nebuvo pašalinti nudegė. Dar sakė, kad neaišku ar už to krašto tikrai kažkoks CIN buvo. Kad imunitetas dabar pats su viskuo susitvarkys ir tiesiog reik laukt po 4-6 mėn pakartot pap. Ir Ieva teisi, aš ŽVP16 turiu. 

Atsakyti

Nera intraepiteliniu pokyciu ar piktybinio naviko(nera IPPN):rektyvus lasteliu pokyciai...Ar kam buna po konizacijos,kad atsiranda tie reaktyvus pokyciai?

Tokie pokyčiai rodo, kad ląstelės yra reaktyvios būklės, arba, vaizdžiai tariant, suerzintos. Natūralu, kad po konizacijos jie gali atsirasti. 

Atsakyti

Iš kur ten Rudaitis atsirado,jei ėjai pas Kurtinaitienę?☺ Taip ir įsivaizdavau, kad tau kažką panašaus pasakys☺ 

Atsakyti

Iš kur ten Rudaitis atsirado,jei ėjai pas Kurtinaitienę?☺ Taip ir įsivaizdavau, kad tau kažką panašaus pasakys☺ 

Kurtinaitienė buvo kažkuo užsiėmusi, tai Rudaitis pats pasisiūlė pakomentuoti ir atspausdinti išrašą. Tai standartinis tekstas jeigu radikaliai nepašalina. 

Atsakyti

O man kątik atėjo ŽPV atsakymas. Visi tipai neigiami. O buvo 16 ir 68. Tai kur jie dingo nesuprantu

Atsakyti
QUOTE(ManteS @ 2018 09 06, 14:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ieva9" data-cid="72196494" data-time="1536226297"><div><p></p></div></blockquote><p>Rudaitis pakomentavo, bet irgi nedaugžodžiavo. Sakė dėl nieko nepergyvent. Tai yra įprasta praktika, kad stengiasi kuo mažiau kaklelio išpjauti. Kad man tik CIN1/CIN2 buvo ir greičiausiai visi pakitimai, kurie nebuvo pašalinti nudegė. Dar sakė, kad neaišku ar už to krašto tikrai kažkoks CIN buvo. Kad imunitetas dabar pats su viskuo susitvarkys ir tiesiog reik laukt po 4-6 mėn pakartot pap. Ir Ieva teisi, aš ŽVP16 turiu. </p>


Bet pas tave cintec plus neigiamas ane? O tau biopsija dare? Bet nwsuprantu, Rudaitis vakar sake, kad prie cin1 jie neskiria gydymo. Tai kodel pjauste tave?

Ieva, svarbu dingo ir tikekimes visam laikui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 06 rugsėjo 2018 - 15:28