Aš nebeištvėriau laukimo :-) norėjau pasidaryt internetinę paciento kortelę, kur visus rezultatus galėčiau matyt, bet patingėjau laukt. Registratorė gali padaryti kortelės kopiją. Aš taip ir sužinojau. Kad ji nieko nepaaiškina neklausiama supratau praeito vizito metu.
Ieva, labai dziaugiuosi del taves, aciu Dievui.
Mante pas tave berods 18 brudas teigiamas? Primink dar priesistore trumpai
Labos, as siandien is Rudaicio. Pazasdejo, kad bus cin 1 ir letinis cervastitas
Ieva, labai dziaugiuosi del taves, aciu Dievui.
Sveika☺ Nu labai tikiuosi, kad taip ir bus..
Gerai, kad nors vienu gydytoju pasitiki ir kad jis tau suteikia ramybę.Būtinai parašyk kai bus biopsijos atsakymas.
O pas Mantę kaip ir pas mane ŽPV 16 buvo
Kad ji nieko nepaaiškina neklausiama supratau praeito vizito metu.
Kaip vizitas? Ar pasakė kažką aiškiau?..
Rudaitis pakomentavo, bet irgi nedaugžodžiavo. Sakė dėl nieko nepergyvent. Tai yra įprasta praktika, kad stengiasi kuo mažiau kaklelio išpjauti. Kad man tik CIN1/CIN2 buvo ir greičiausiai visi pakitimai, kurie nebuvo pašalinti nudegė. Dar sakė, kad neaišku ar už to krašto tikrai kažkoks CIN buvo. Kad imunitetas dabar pats su viskuo susitvarkys ir tiesiog reik laukt po 4-6 mėn pakartot pap. Ir Ieva teisi, aš ŽVP16 turiu.
Nera intraepiteliniu pokyciu ar piktybinio naviko(nera IPPN):rektyvus lasteliu pokyciai...Ar kam buna po konizacijos,kad atsiranda tie reaktyvus pokyciai?
Tokie pokyčiai rodo, kad ląstelės yra reaktyvios būklės, arba, vaizdžiai tariant, suerzintos. Natūralu, kad po konizacijos jie gali atsirasti.
Iš kur ten Rudaitis atsirado,jei ėjai pas Kurtinaitienę?☺ Taip ir įsivaizdavau, kad tau kažką panašaus pasakys☺
O man kątik atėjo ŽPV atsakymas. Visi tipai neigiami. O buvo 16 ir 68. Tai kur jie dingo nesuprantu
Bet pas tave cintec plus neigiamas ane? O tau biopsija dare? Bet nwsuprantu, Rudaitis vakar sake, kad prie cin1 jie neskiria gydymo. Tai kodel pjauste tave?
Ieva, svarbu dingo ir tikekimes visam laikui