Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 14 tema

QUOTE(Elanora @ 2018 08 28, 16:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="banguole" data-cid="72189776" data-time="1535456664"><div><p>gaila, kad prisijungei, geriau nebutu reikeje net sukti galvos, bet labas vartotojo įkelta nuotraukaApie Klaipeda nieko nezinau, bet gal atsiras kazkas, kas pasidalins info. Papasakok priesistore savo.

Labos visos, as po gydytojos. Echo tobulas, kolposkopija rodo pakitimus is kart gudytoja pamate tipo kazkoks lygiais krastais 1 cm plocio vartotojo įkelta nuotraukaBiopsijai nesidaviau vartotojo įkelta nuotraukaGalu gale kam jos? Vis tiek operuos, nieks nezais. O ir as pati nervinsiuosi nezinodama kas kaip. Igrudo siaip ne taip pas Rudaiti kitai savaitei. Sake reik letz sito. O paskui kaip Dievas duos. Pasake. Ramybes nebeturesi subsituo virusu. Dabar sakykit kaip tas lletz, gydytoja sake uztenka nejautros vietines.Pasakiau, nebent su kocelu uzglusintumet. Nes paniskai bijau tokiu dalyku. Ten jie nedaro narkozes, reik i klinikas. Klinikoae sake lauksi 4 menesius eiles... Nzn ka daryti vartotojo įkelta nuotraukabandysiu kita savaite Rudaiti iklabeti kazkaip kazka greiciau ir su narkoze.</p></div></blockquote><p>Tai gal jus galite laukti tuos 4 menesius? Juk per kolpaskopija pamato kur tie pakitimai yra ar dideli plota uzima. Turi padaryti biopsija atgnybs maza gabaliuka audinio ( as nieko nejauciau per ja ) istirs zinosite koks cin pas jus, pasidarykite cinteko ir zpv tyrimukas. Nesuprantu pas kokia daktare jus lanketes kad ji taip sneka.. neturesite ramybes su virusu? Juk jis buna uzmiega ir nieko nedaro organizmui.. kokie tepinelio atsakymai pas jus? </p>

Tai as turiu tuos tyrimus. Ascus ir 18 zpv. Kolposkopija parode kurioje vietoje pakitimai, daktare norejo imt biopsija, o as tiek isitempus, kad ji negalejo sugraibyti. Galu gale paimtu, pamatytu cin ir ka? Vis tiek operuos. Koks tas cin bebutu. Cinteko sako nenedarom, nes nu by default sake reikia letz daryti. As nzn gal ten ir baisu viskas, gal nenorejo manes gasdinti dar labiau verysad.gif Net jei cintekas neigiamas, tai, manau laiko klausimas kada ta operacija. Na patempciau dar koki pusmeti. Nes viska gadina zpv. Nebutu, tada kitas reikalas. Man atrodo Ievai irgi biopsijos nedare? Kiek is akies.per.kolposkopa ziurejo, sako kalbeciau apie cin 2. Aisku tai nieko nereiskia. Zodziu kita savaite pateksiu pas Rudaiti, jis profas, daugiau paaiskins. Ieva, tau letz ta dare kiek as suprantu. Jautei?
Atsakyti

Man kaip ir Ievai ta letz darė, jaučiau tik nuskausminamuosius leidžiant. Neskaudėjo, tik jautėsi, kad kažkas kažką daro :-) o pačios procedūros ne. Man asmeniškai biopsija buvo blogiau. 

Atsakyti

 Ieva, tau letz ta dare kiek as suprantu. Jautei?

Na jaučiau vaistų įdūrimą keletą kartų ir dar kažką nemalonaus,bet nieko labai baisaus, tik mano uoslė labai jautri, tai kai tie dūmai pradėjo rūkti, tai ir kvapas kažkoks svilėsių buvo, bet tikrai nieko tragiško. Na ir gydytojos plepalai su asistente☺ Bet jeigu reiktų rinktis ar su pilna ar su daline narkoze, tai rinkčiausi vietinę.

O dėl biopsijos, tai kam tą laiką gaišti, jei jau akimi matomi pakitimai, yra ŽPV 18, tai LEEP (kitaip letz) pats tas, čia konusinė biopsija, tai ir gydymas ir tuo pačiu tikslus atsakymas tų pakitimų, o biopsija nevisada tiksliai parodo, juo labiau kad vistiek reiktų konizacijos, ką ta biopsija beparodytų. Man taip aiškino dvi gydytojos ir buvo teisios, kad negaišo laiko..

Atsakyti
Kitą savaitė važiuoju pas gydytoją, kad apžiūrėtų ir paskirtų datą operacijai, ŽPV 16 ir 18 neigiamas, papildomai pasidariau visą atranką ŽPV, laukiu atsakymo, Cintecplius rodo ląstelių transformaciją. Dar iki nėštumų turėjau įgimtą ar įgytą mažą žaizdelę kakleyje, tačiau jos niekas negydė. Ar operaciją reikia darytis iškart po menstruacijų? Spalio pradžioje išskrendu atostogų, tai nežinau kaip elgtis: galiu laukti tokios operacijos kol grįšiu, ar darytis iškart? Bijau, kad kelionės metu nebūtų kokių komplikacijų, skaičiau, kad maudytis negalima, tik po dušu. Kad blogiau nepasidaryčiau topsecret.gif
Atsakyti

Siauliuose,Simavicius labai geras.

Atsakyti
QUOTE(Greisute @ 2018 08 30, 13:38)
<p>Siauliuose,Simavicius labai geras.</p>

Ačiū už info 4u.gif . Atsiliepimai labai geri apie šį gydytoją. Gal reikia pas jį važiuoti, nes apie Klaipėdos gydytojus info daug nerandu. O jis užsiima onkoginekologija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguciux: 30 rugpjūčio 2018 - 13:20

Taip jis mane operavo...Taip jis tikras sios srites specialistas.Nevinioja nieko i vata.Tik pas ji eiles kiek zinau budavo.

Atsakyti

Ir dar jei zpv nera,tai nera ir taip baisu...

Atsakyti
QUOTE(Greisute @ 2018 08 30, 18:43)
<p>Ir dar jei zpv nera,tai nera ir taip baisu...</p>

Rytoj registracija pas jį, tai skambinsiu iš pat ryto. Dar pasitikslinsiu: Andrius Simavičius? Dirba Vaiko ir mamos klinikose?
Atsakyti
QUOTE(Greisute @ 2018 08 30, 18:41)
<p>Taip jis mane operavo...Taip jis tikras sios srites specialistas.Nevinioja nieko i vata.Tik pas ji eiles kiek zinau budavo.</p>

Užsiregistravau rugsėjo 7 d., pasisekė, kad taip greitai 🤗. Mat paskutinį mėnesio penktadienį registruoja sekančiam mėnesiui
Atsakyti

Pakliuvai i geras rankas viskas bus ok....🙂

Atsakyti
QUOTE(Greisute @ 2018 08 31, 10:20)
<p>Pakliuvai i geras rankas viskas bus ok....🙂</p>

Ką tik gavau atsakymus, ŽPV 52 teigiamas. Ar jis labai pavojingas?
Atsakyti