QUOTE(egliosha @ 2016 04 29, 18:07)
mano naujienos nekokios aišku, sakė ant kaklelio (ar kas ten liko) matosi pora darinių, kas giliau - nežinia. gal nieko, o gal invazinis vėžys, todėl reikia padaryti dar tyrimų ir žiūrėti, koks tolesnis gydymas.
todėl kitą penktadienį užregistravo gimdos kaklelio kanalo abrazijai ir biopsijai, po kurių bus aišku, ką toliau daryt.
šiaip nuotaikos neoptimistinės.
Stiprybes tie dariniai is naujo susidare ant kaklelio ar iki ju nedapjauta buvo? Ar tiesiog buvo nupjauta per mazai pavirsiaus, ka nors apie tai paaiskino, kodel dvi pirmos konizacijos nedave rezultato?
Man idomu kelinta diena po konizacijos pradeda luptis sasas ir kelinta baigia? Jausmas kaip per menesines? Skauda pilva tada? O tarkim buna silpna?
Papildyta:
Radau ankstesneje temoje, kad vienai mamytei po konizacijos organizmui stiprinti israse resveratroli, gal kas esat bande? As jau anksciau juo domejausi, bet buvau radus viena komentara, kad geriant ji pasireske galvos skausmai, tai ir nebandziau. Nors aprasymas daug zadantis, raso ir kad padeda kovoti su virusais. Bet kad gine israsytu butent si preparata labai idomu pasidare..