QUOTE(ManteS @ 2018 08 15, 18:48)
<p>Kažkokia neišprusus akušere pasitaikė su tokiais komentarais. Kolposkopas, tai kaip mikroskopas, ta apžiura padeda pasirinkti biopsijos vietas. Tiesa, man biopsiją darė 2 kartus, o kolposkopu nežiūrėjo nė kart. Dėl ascus, tai jeigu tik ascus, o ne ascus-h, tai aš labai nesijaudinčiau, gali tik šiaip koks uždegimas ascus rodyt. </p>
Labai aciu uz paguodziancius zodzius. Tik ascus ir paprastas ir skystoje ta pati rodo. Bet kaip manoji gine pasake, cia tik pavirsius, neaisku kas giliau dedasi. Tai uztat skaitau visur ir ziuriu ar kam buvo, kas su tokiais minimaliais pakitimais jau buvo giliau rimtesnes problemos. Aisku tas brudas zpv gadina reikala.
Papildyta:
QUOTE(ManteS @ 2018 08 15, 18:48)
<p>Kažkokia neišprusus akušere pasitaikė su tokiais komentarais. Kolposkopas, tai kaip mikroskopas, ta apžiura padeda pasirinkti biopsijos vietas. Tiesa, man biopsiją darė 2 kartus, o kolposkopu nežiūrėjo nė kart. Dėl ascus, tai jeigu tik ascus, o ne ascus-h, tai aš labai nesijaudinčiau, gali tik šiaip koks uždegimas ascus rodyt. </p>
Labai aciu uz paguodziancius zodzius. O kodel jums neziurejo kolposkopu? Skausminga biopsija? Tik ascus ir paprastas ir skystoje ta pati rodo. Bet kaip manoji gine pasake, cia tik pavirsius, neaisku kas giliau dedasi. Tai uztat skaitau visur ir ziuriu ar kam buvo, kas su tokiais minimaliais pakitimais jau buvo giliau rimtesnes problemos. Aisku tas brudas zpv gadina reikala.