Dėl laukimo ir baimių, tai žinokit aš jau pavargau... Einu visur kaip robotas ir negalvoju kokie tie atsakymai, svarbu, kad greičiau tas tampymasis pasibaigtų. Jau pusantrų metų vaikštau su savo visais pakitimais ir laukiu konizacijos, kad viskas galutinai paaiškėtų. Pavargau ir bijot ir nerimaut ir nežinot.
Taip skaitau ir galvoju, o Jums liepe daryt ta Zvp tyrima? Kodel man nieko nesake, tik itaria, gal reiktu irgi pasidaryti, visokios gi jo formos buna...
Tas zpv kaip suprantu tai virusas kuris gali sukelti keklelio vezi, bet jo yra daug tipu, yra agresyvus ir ne, kiek zinai jis yra neisgydomas, kaip ir sake anksciau jis uzmiega, bet tol kol tavo imunitetas stiprus, kai nusilpsta organizmas jis suaktyveja, o konizacija daro kad pasalinti tas pakitusias lasteles
Na gimda jau salina kai jau nera kitos galimybes, net prie paskutines stadijos stengiamasi tai isgydyti, gimdos salinimas, tai jau krastutinumas, nebent jau amzius moteriai tai leistu. Na bent mano protas tai isnesa.
Bet ar reikia budamai sveikai, net jei ne tai daryti? O ypac jei viskas gerai, o gal po metu, dvieju nores gimdyti...