Sveikos. Ar gali orgabizmas pats susidoroti su hsil ?
Gali.
Suprantu tave pilnai😗 O man panika dar "geresnė" - dėl sekso. Gydytoja sakė, kad po konizacijos yra vilties, kad neliko žpv, todėl patarė tik su prezervaryvais. MB tai nesuvokiama, jaučiu spaudimą dėl to iš jo pusės, bet nepasiduodu...😁
Labas vakaras,gal galite kazka patarti...siandien paskambino daktare,pasake atsakymo po tyrimo gimdos kaklelio...yra pakytimai HSIL😞Verkiau ir ko nedariau,tiek visko priskaiciau,bet nk nesuprantu...taip bijau...prasau nuraminkite...ar cia pagydoma?😖Pas daktare kitam tyrimui eisiu po menesiniu.
Prieš metus skaitinėjau kasdien ir aš šitą temą Pasidalinsiu savo patirtimi. 2017 m gegužę nuėjau eiliniam onkocitologiniam tyrimui. Gavau atsakymą LSIL..Mano gydytoja liepė pakartoti tyrimą po 3 mėn. Taigi, rugsėjį pakartojom - vėl atsakymas LSIL (CIN1). Siūlė arba dar palaukti 2-3 mėn ir kartoti, arba iškart tartis dėl biopsijos. Nusprendžiau dar laukti..Tuo tarpu internete daug skaičiau, ką daryti, kad tos blogosios ląstelės išnyktų. Radau daug info apie shiitake grybą ir jo poveikį visokioms vėžinėms ląstelėms. Nusprendžiau nusipirkti ir sugerti kursą, vistiek blogiau jau nebus. Prisiskaičiau atsiliepimų, kuris efektyviausias ir atsisiunčiau. Po 2,5 mėn, gruodžio mėn, nuvykau vėl tyrimui, gydytoja paėmusi tyrimą, jau iškart užsirašė mane biopsijai, nes sako, kad du kartus tyrimas buvo negeras, tai kažin ar trečią kartą jis bus pasikeitęs. Ir ką.. gavau atsakymus - buvau maloniame šoke. Atsakymas - nėra pakitimų Paskambinau gydytojai, ji atšaukė rezervaciją biopsijai ir liepė po 3 mėn vistiek pasikartoti dar tyrimą. Kovo mėn vėl pasidariau onkocitologinį ir atsakymas liko nepakitęs - nėra IPPN Tai ir nežinau, ar čia organizmas pats susidorojo su tomis blogomis ląstelėmis, ar čia tas shiitake grybo ekstraktas padėjo. Nors aš asmeniškai tikiu, kad jis man padėjo Dabar tyrimas jau po metų
Mane ir labai sudomino kur pirkot ta gryba. As gyvenu uzsienyje ne lt. Man dvigubas stresas. Po pap itariamas auksto lygio lastpakitimas. Verkiau kankinaus nervavaus. Nes maniau sakes. Kai isiverciau ir pradejau skaityti vel asaru doze ir nervu beliakiek. Daktaras padare kolposkopija. Sako na kaip ir nesimato pakitimu. Paeme biopsija.Gavus atsakyma po biopsijos patvirtinta cin2. Ir vel asaros nervai ., baisiausi sapnai kosmarai. Isikankinus esu nors pasiusk. Jauciu kad atsiranda panikos priepuoliu. Depresija. Mintys sukas tik apie tai. Zodziu kazkokiam kosmare gyvenu. Laukiu atsakymo kada operacija. Jau 3 dienos nesulaukiu skambucio. Tai varo mane is proto. Operacijos nebijau. Bijau tik kad neteiktu kartoti. Visada maniau kad as esu stipri. Retai sirgdavau. Ir maniau kad organizmas gali nugalet virusus. Na amzius daro savo. Kazkur kazkadanepasisaugojau o be to labai nervuota esu.