Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 14 tema

O kaip gijat?  Man atlikta sausio 9 as vis dar pakjraujuoju.. .  Buvau ketv pas gyd apžiūrėjo išrašė floragyn putų ten susipurksti..  Kažkaip atrodo po apžiūros daugiau kraujuoja tas kraujavimas iklotuko uztenka per diena  bet jau neramu

Atsakyti

Sveikutes,

 

 

Ir as noriu pasidalinti savo patirtimi. As irgi jau po konizacijos, kuri buvo atlikta sausio 31d. Norvegijoje. Gavau rezultatus po atliktos operacijos, kad ispjautame gabalelyje jokiu lasteliu pakitimu nerasta ir tikriausiai pakitimai buvo pasalinti biopsijos metu. Biopsijos metu buvo nustatyta CIN 2/3. Ar taip gali buti, kad biopsijos metu galejo buti pasalinta? 

Dvi savaites po operacijos buvo prasidejes labai gausus kraujavimas, tai teko su greitaja vaziuoti i ligonine. Ten sustabde kraujavima ir sekancia diena paleido is ligonines. Priezasties del ko tai ivyko, nezinau, bet gali buti, kad darbe pakilojau sunkiau, nei buvo leidziama. Po ligonines prasidejo menstruacijos ir po to jau nebepasirode daugiau kraujo. Dabar jau beveik 4 sav po operacijos ir jauciuosi puikiai, kaip nieko nebutu nutike, nors vistiek stengiuosi dar prisisaugot, nekilot sunkiai.

Atsakyti

Sveikos merginos. Reikia patarimop oogalg Paaiskinimo. Vasario19 salino polipa, siandien gavau atsakyma kadkyra pakitimai  cin2c ar tai yra rimta? Skyre konizacija. Baigiu iseit is proto...

=(

Atsakyti
QUOTE(AuroraB @ 2018 02 26, 17:04)
Ar taip gali buti, kad biopsijos metu galejo buti pasalinta? </p>
</p>

Greičiausiai ne taip informaciją supratai. Gal paskaitei apie atliktos operacijos radikalumą ? Po operacijos rašoma ar išpjautos mėsos kraštuose yra pakitimų. Nes kartu su pakitimų vieta šalinami ir aplink juos esantys sveiki audiniai. Gerai, jei kraštuose pakitimų neranda. Blogai, jei randa, nes reiškia, kad ne viską iki galo išpjovė ... per mažai išpjovė. Čia kaip su įpuvusiu obuoliu. Išpjauname ne tik įpuvusią vietą, bet ir šiek tiek sveiko obuolio. Jei pavyksta gerai, jei ne , nieko gero.

QUOTE(Jolia Jolia @ 2018 02 26, 19:44)
Baigiu iseit is proto...

Dar neik smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voverė: 26 vasario 2018 - 19:09

Stengsiuos. Bet aragali tas cin2 po konizacijo pakysti? Na  ar gali butu blogiau? 

Atsakyti

Sveika,

Man operacija irgi atlikta norvegijoje. As gavau atsakyma, kad biopsija parode CIN3. Viskas yra pasalinta konizacijos metu, taciau tikimybe yra, kad kazkokia dalis gali but likus...

Atsakyti

Hmm :(tikekimes neliko.. As tai galvoju ar negali buti atsakymas blogesnis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolia Jolia: 26 vasario 2018 - 21:16

Jei teisingai suprantu, tai kiek skaiciau, gali atsinaujint...cia kaip kazkas apie ta obuoli sake, gali pradet puti kitoj vietoj :) Nepergyvenkit, viskas bus gerai, nes dabar jau esat mediku prieziuroj. Kitos moterys gyvena ir nieko nezino, tad ziurekit pozityviai i viska ir motyvuokite save. Tai bus veiksmingiau, nei pergyvent ir stresuot.

Man kovo 12 bus trys menesiai po operacijos ir eisiu apziurai. Zinoma baisu, kad nebutu vel pakitimai, bet as motyvuoju save, kad dabar jau viskas prieziuroje ir viskas bus gerai! :)

Atsakyti

Na tikrai gerai supratau, taip ir parasyta, kad tame ispjautame gabalelyje pakitimu nerasta ir tai tikriausiai buvo pasalinta biopsijos metu. Nes ir pati stebiuosi, gal isvis net nebuvo butinybes mane pjaustyt. Po biopsijos turejau laukt operacijos 2men, gal per ta laika pasikeite lasteles. 

Atsakyti
Deja, kartais buna, kad ispjauna, o pasirodo koks ale uzdegimas buvo ir jokiu pakitimu nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Jolia Jolia @ 2018 02 26, 21:24)
<p>Stengsiuos. Bet aragali tas cin2 po konizacijo pakysti? Na  ar gali butu blogiau? </p>
bet s
Visko gyvenime pasitaiko, bet jei jau po polipo operacijos darė histologinį tyrimą, tai kaži ar bus blogiau. Dažnai CIN2 dar palieka stebėjimui, nes organizmas dar geba su tuo susidoroti pats.
QUOTE(AuroraB @ 2018 02 27, 11:34)
<p>Na tikrai gerai supratau, taip ir parasyta, kad tame ispjautame gabalelyje pakitimu nerasta ir tai tikriausiai buvo pasalinta biopsijos metu. Nes ir pati stebiuosi, gal isvis net nebuvo butinybes mane pjaustyt. Po biopsijos turejau laukt operacijos 2men, gal per ta laika pasikeite lasteles. </p>

Gali ir taip būti kaip jūs sakote. Aš žinau jauną merginą, kuriai gydė jau vėžį Vilniaus Santarose ... gydė .... tyrė ... gydė ... tyrė ... Kaip serga, taip serga ...Beveik du metus gydėsi.. .. Po kiek laiko mergina atvyko į Kauną pasikonsultuoti su kita gydytoja. Gydytoja susiėmė už galvos:- Kas tau sakė, kad tau vėžys? Ką vartojai? Esi sveika ! ...Po šio įvykio jau praėjo metai. Ji sveika, gyva ir laiminga.
Atsakyti

Sveikos, gal pasirodys durnas klausimas, bet ar ant pacios maksties lieka kokie randai? Pvz. kaip po gimdymo kai kerpa, ta siule man po to taip ilgai jautri buvo, dar ir dabar po lyt. santykiu parausta :( 

Atsakyti