Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius: pamatyti, parodyti, pabūti

Ar galima rankiniame bagaže vežtis vyno atidarytuvą? bigsmile.png
Jei gerai supratau svarbu, kad jis nebūtų ilgesnis nei 6 cm?
Atsakyti
O gal kas zino, ar butinai reikia vaziuoti autobusu i oro uosta nurodytu laiku (pagal skrydzio numeri), ar galima siek tiek veliau jeigu mes manome kad mes spesime i lektuva? Priims bilietus veliau ar ne?smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2016 08 11, 20:39)
O gal kas zino, ar butinai reikia vaziuoti autobusu i oro uosta nurodytu laiku (pagal skrydzio numeri), ar galima siek tiek veliau jeigu mes manome kad mes spesime i lektuva? Priims bilietus veliau ar ne?smile30x30.png

Galite važiuoti bet kokiu laiku. Nors ant autobusų būna kortelės, kuriam skrydžiui skirtos, galite drąsiai lipti į bet kurį autobusą bet kuriuo metu - svarbu bilietą turėti mirksiukas.png .
Atsakyti
QUOTE(Saulytė @ 2016 08 11, 13:07)
Ar galima rankiniame bagaže vežtis vyno atidarytuvą? bigsmile.png
Jei gerai supratau svarbu, kad jis nebūtų ilgesnis nei 6 cm?

Bandykit, jei toki - trumpesni, nei 6 cm, turit. Manyciau, tokia situacija priklausys nuo zmogisko faktoriaus. Blogiausiu atveju teks pirkt vyna uzsukamu kamsciu.
Papildyta:

quote=kristij,2016 08 11, 13:03]
o yra Beauvais oro uoste arba miestelyje lagaminu saugojimo vieta kazkokia? kai kam reiks manes laukt 5 val...kad butu kur palikt ir laisvai sau po miestuka pavaiksciot smile30x30.png
[/quote]
Bove oro uoste nera. Ar yra Tille miestelio gelezinkelio stotyje, uzklauskit el.pastu (manau, sugebes klausima issiversti is anglu k.). Www psl. cia:
http://www.bonjourla...ation_d365.aspx
Atsakyti
mano kamščiatraukį išmetė oro uoste...
Atsakyti
Mano kamščiatraukį Beauvais irgi išmetė.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2016 08 05, 14:53)
Tai as kita karta irgi pirkciau vietoj, ne internetu, paskui va kliuna tokie bilietai ir laikas gaistasi visam autobusui  :oh
QUOTE(Mili04 @ 2016 08 08, 08:47)
Tikrai jei trecia karta vykciau visus bilietus vel pirkciau internetu, kas gali buti geriau islipai is leltuvo atsistoji i eile ir lauki, o be eilej prie bilietų eilej prie autobuso :/  o kokia ryte eile buvo kai isvykinejom i oro uosta tai negalejau patiketi savo akimis nzn i kelinta autobusa butume isede. Vykom keturiese tai likusieji dekojo iki namu kad viska sutvarkiau internetu smile30x30.png

Buvau, patyriau ir galiu pasakyti, kad kuo daugiau susitvarkai internetu ir pasiruosi kelionei, tuo maziau laiko gaisti paciam Paryziuj. smile30x30.png
Prie autobuso bilietu automato oro uoste nusidrieke eile, o mes nuvarem sau ramiai iskart prie autobuso. Tas pats buvo ir vaziuojant atgal. Ir nieks ten nekliuvo. Visi praejo greitai ir sklandziai net su atsispausdintais bilietais.
I Luvra bilietu nepirkom, ir labai del to pasigalejom. Sugaisom kone valanda brangaus laiko eileje. Uztad i Eifeli pakliuti pasiseke po 15 min. stovejimo. Nors buvom ten apie 16 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 15 rugpjūčio 2016 - 19:23
Šeštadienį jau skrisim į Paryžių, negaliu, kaip laukiu ir spirgu biggrin30x30.png
Nu man su tais Eifelio bilietais nesiseka :/
Teks tikriausiai eilėje pastovėti.
Dabar iš vis beliko bilietai tik rugsėjo 14 d.
Kiekvieną dieną tikrinu po niolika kartų, tai dvi dienas buvo atsiradę bilietai 11 d. ir 27 d. (o mums reikia 21-23 dienom).
Atsakyti
man kilo toks klausimas..Kur nusipirkt autobuso bilieta i Bove oro uosta? Ar perkant is oro uosto, tam paciam automate galima ir atgal pirkt? ir kiek jis paskui laiko galios? Ir jei perkant bilietus internetu...kiek bankas mokesciu nuskaiciuoja? nebus paskui dar brangiau nei pirkt vietoj?
Atsakyti
Sveiki Paryžiaus mylėtojai smile30x30.png

Lapkričio mėn. kylame į Paryžių wub30x30.png Šiuo metu ieškome, kur apsistoti, nagrinėjuosi Paryžiaus zonas. Sakykit, ar šis butukas pakankamai saugioje zonoje? Ar zona patogi susiekti su pagrindiniais objektais? Ačiū iš anksto! 4u.png

https://www.homelida...gement/p6668243
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2016 08 16, 10:54)
Sveiki Paryžiaus mylėtojai  smile30x30.png

Lapkričio mėn. kylame į Paryžių  wub30x30.png Šiuo metu ieškome, kur apsistoti, nagrinėjuosi Paryžiaus zonas. Sakykit, ar šis butukas pakankamai saugioje zonoje? Ar zona patogi susiekti su pagrindiniais objektais? Ačiū iš anksto!  4u.png

https://www.homelida...gement/p6668243

3 rajonas..tai aisku saugu..pats centras smile30x30.png Ir lankomi objektai salia smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2016 08 16, 11:15)
3 rajonas..tai aisku saugu..pats centras smile30x30.png Ir lankomi objektai salia smile30x30.png

Ačiū! Mane suglumino pakankamai maža kaina... blink30x30.png
Atsakyti