ikeliu kelias foto is Pompadur muziejaus... bendram supratimui kad jus kurie ketinat jy aplankyti tiesiog zinotumet ko tiketis
Butinai issistudijuosiu visa tema , bet norisi Jusu patarimo.
Per airbnb nusiziurejom butuka monmartre ir dabar nebezinau - saugu ten, ar geriau ieskoti kito varianto?
Saugumas - sąlyginis dalykas. Ir individualus. ;) Siūlyčiau airbnb paskaityti atsiliepimus tiek gyvenusių tame butuke, tiek tame rajone. Be to visad galima paklausti buto savininko. Šiaip, Monmartras - ne Sent Deni. Bet ir čia gyveno kažkuri forumietė, ir rašė, kad problemų nebuvo.. Manau, jei tinka butuko kaina ir kitos sąlygos - kodėl ne? Sėkmės.
Tris savaitės liko iki mūsų trumpos kelionės, dėliojame taip: pirmas vakaras nuo 19 val, ko gero, bus ramus, ieškosime restoranėlio vakarienei, gal kažką nebent apeisime 9 rajone, kuriame apsistosime.
Antra diena: Eifelio bokštas, Luvras, Monrartas. Ar verta gruodi plaukti upe, ką manote?
Sekančią dieną galima Paryžiuje būti iki 17 val, ar verta dieną skirti Versalio rūmams?
Ačiū
Laba, keliautojos
Tris savaitės liko iki mūsų trumpos kelionės, dėliojame taip: pirmas vakaras nuo 19 val, ko gero, bus ramus, ieškosime restoranėlio vakarienei, gal kažką nebent apeisime 9 rajone, kuriame apsistosime.
Antra diena: Eifelio bokštas, Luvras, Monrartas. Ar verta gruodi plaukti upe, ką manote?
Sekančią dieną galima Paryžiuje būti iki 17 val, ar verta dieną skirti Versalio rūmams?
Ačiū
Mes plaukem Sena gruodi..saltoka bet ten yra pledai, galima apsigaubti.
Ačiū
IMHO tikrai ne. Kur kas geriau neskubant patyrinėti Site salą ir ką nors šalia. - Jei eisit kur nors į vidų (pvz., Konsjeržeri, St. Chapelle ar nuspręsit aplankyt Notre-Dame gorgones, laiko bus ciki-ciki..)
Pasigooglinkit apie Site salą. - Ten tikrai yra daug dėmesio vertų objektų
Ačiū
Labai lauksiu jūsų kelionės įspūdžių.
aš bandau plaunuoti kelionę balandžio pradžioje taip pat dviem nakvynėm.
Bandžiau susisiekti su Žana, kuri organizuoja ekskursijas.
Labai greit atrašė į užklausą, bet kaina man pasirodė labai jau didelė.
Apvežti siųlo per 3, 4 valandas per pagrindinius objektus. Kelionės kaina žmogui už valandą 70 eurų
Man pasirodė perdidėle kaina.
Manau gal kaip nors patys susidėliosim ir pasieksim tikslus
Gal galėsit pasidalinti patirtimi apie viešbutį? kokį išsirinkote?
aš bandau plaunuoti kelionę balandžio pradžioje taip pat dviem nakvynėm.
Bandžiau susisiekti su Žana, kuri organizuoja ekskursijas.
Labai greit atrašė į užklausą, bet kaina man pasirodė labai jau didelė.
Apvežti siųlo per 3, 4 valandas per pagrindinius objektus. Kelionės kaina žmogui už valandą 70 eurų
Man pasirodė perdidėle kaina.
Manau gal kaip nors patys susidėliosim ir pasieksim tikslus
Gal galėsit pasidalinti patirtimi apie viešbutį? kokį išsirinkote?
Na, aš tiek nemokėčiau
Mes pasrinkome šį viešbutį : Hotel Monterosa - Astotel
Atsiliepimai apie jį labai geri
Ir nežinau ar verta kilti į patį eifelio bokštą. Manau, į jį nekilsime
Merginos, gal kam nesunku dar būtų atsakyti:
Luvrą imti vakarui, kaip manote, nuo 17 val? Iki to laiko aplankyti Monmartą, sena paplaukioti (diena, kol šviesu), ar pradėti nuo luvro?
Ačiū
Laba diena,
Luvrą imti vakarui, kaip manote, nuo 17 val? Iki to laiko aplankyti Monmartą, sena paplaukioti (diena, kol šviesu), ar pradėti nuo luvro?
Ačiū
Jus to Luvro per tiek laiko tik viena flygeli apeisit,arba prabegsit ir nieko nematysit.Tokiam trumpam laikui skrendant isviso ten nekisciau nosies.
Ačiū </p></div></blockquote><p></p><p>Jus to Luvro per tiek laiko tik viena flygeli apeisit,arba prabegsit ir nieko nematysit.Tokiam trumpam laikui skrendant isviso ten nekisciau nosies.</p>
Tai tada niekur nereikia tos nosies kišti, nes faktas kad bet kuris objektas vertas gal ir pilnos dienos. Mes nesame dideli meno žinovai ir mes prabėgsime per 3 val
Tai tada niekur nereikia tos nosies kišti, nes faktas kad bet kuris objektas vertas gal ir pilnos dienos. Mes nesame dideli meno žinovai ir mes prabėgsime per 3 valNu nereikia to sarkazmo,nes yra muziejai apeinami,yra neapeinami ir apie pilna diena cia net irgi kalba neina,nes ji apziureti zmogui suprantanciam apie mena- savaites neuztektu.(as irgi ne zinove).Kaip bebutu tai didziausias pasaulio muziejus.Va pvz Versalis,apeini,apvaziuoji ir dal laiko lieka,o sitas,neapeinamas.Jus patys pamatysit.Kaip ir Eifelio bokstas-ten trys eiles gaunasi.Pirma kur tikrina tases,paskui prie bilietu kasos,paskui prie liftu.Taip kad vien jas atstoveti reikia apie 2-3 val,jeigu savaitgalis,nebent ten eiti koki pirmadienio ryta,gal tada nebus eiliu.