tai zinau, kad siuncia, bet kai buteliukas 39, o siuntimas 19, tai biskeli prabangiai gaunasi :/ Mes irgi pernai parsivezem dvejus vyriskus nerealius ir moteriskus dvejus, tik man visgi Eclat neprigijo.. pora kartu pasipurskiau ir viskas... erzina... Tai kai vyriski baigsis, reiks irgi turbut siustis kelis iskart arba vel vaziuot parsivezt O dabar mano martelė (būsima dar tik) labai svaigsta Diamant kvapu...
Iškilo vienas klausimėlis perkantis bilietus iš Beauvais oro uosto į Paryžių ir atgal. Užsiregistravau jų tinklalapyje, supildžiau viską ir jau prie mokėjimo Billing adress nurodytas mano Vilniaus adresas su šalim France... Jie tikiuosiu nesugalvos tų bilietų į Lietuvą išsiųst? Mes jau penktadienį išskrendam, tai tikiuosiu tuos bilietus į emeilą atsiunčia...?
Būčiau dėkinga jei pasidalintumet.
Nesvarbu, jie veža, kur jūs nurodysite.
<div>
<p>Buvom Paryžiuje praeitą (ilgąjį) savaitgalį. Viskas buvo super - oras puikus, miestas gražus, maistas skanus, žmonės faini, bet... eilės baisios. Trijose eilėse kartu sudėjus pralaukėme 5 valandas! Mat prieš kelionę mums niekaip nepavyko nusipirkti internetu bilietų į Eifelio bokštą, tai teko apačioj gal 2h pralaukt prie bilietų ir dar antram aukšte norint pakilt į trečią aukštą irgi ilgokai palūkėjom. O trečioji eilė, kur irgi beveik porą valandų pralaukėm, buvo į Notre-Dame viršų. Tai visa laimė, kad buvom nusipirkę internetu bilietus į Luvrą, todėl beveik iškart į jį ir patekom.
Vat tokia mūsų patirtis su eilėmis, nuotaika dėl to šiek tiek buvo subjurus, bet gerai tai, kad su laiku blogos patirtys išblėsta, o atminty pasilieka geri dalykai. </p>
</div>
</blockquote>
<p>oho...i Notre Damme tokios eiles? O as kaip tik norejau i virsu...Negi ir trecia karta ten neteks pakilt del eiliu...et... O kazi yra eiles MOntparnasa?</p>
Mes praeitais metais buvome Monparnase, ten iš viso eilės nebuvo, bet neatrodo man jis vertas tų 15 Eur, eilinis pastatas, labiau verta į Eifelį.
Papildyta:
Būčiau dėkinga jei pasidalintumet.
Luktelkit 06.06 dienos, kažkur skaičiau, kad tądien būna pigiausi bilietai. Tik nežinau ar visose kompanijojes ar tik pigių skrydžių, kurios skraidina iš LT.
Papildyta:
http://augustinas.ne...os-zavesys-7845
Labai puikus pasakojimas! Puikus naujai atrastas puslapis!
Mes pernai liepa gyvenom gal 7min pesciomis iki monparnaso, tai kelis kart buvom uzsuke-eiliu nebuvo jokiu . Bet ir as tos nuomones-nieko mandriau nepamatysi kaip nuo eifelio, todel geriau i eifeli iki trecio auksto ir ispudzio per akis, ir kaina 17Eur I abu tikrai neverta pasikelt
Mes pernai liepa gyvenom gal 7min pesciomis iki monparnaso, tai kelis kart buvom uzsuke-eiliu nebuvo jokiu . Bet ir as tos nuomones-nieko mandriau nepamatysi kaip nuo eifelio, todel geriau i eifeli iki trecio auksto ir ispudzio per akis, ir kaina 17Eur I abu tikrai neverta pasikelt
na buvo siokia tokia eilute prie lifto..bet ten baika..10min laukt... Eifelyje mes jau buvom, tai dabar norejom i kita boksta Va i katedra buvo didele eile, tai patingejom laukt...Nu ka..teks dar karta vaziuot
Va i katedra buvo didele eile, tai patingejom laukt...Nu ka..teks dar karta vaziuot
į Notre Dame reik ateit kokią valandą iki atidarymo (9 ryte) - mes taip įėjom su pirmais įleistais... labai pasiteisinęs variantas, kai pamačiau, kokio ilgumo eilė dienos metu
Pavėlavom ateiti prieš 9, nes išlipę iš metro radom paukščių turgų ir ten praleidom gal valandą.....Pasakysiu,kad pardavimas tiem paukštininkam nė velnio nerūpi,stovi,plepa,į žmones dėmesio nekreipia....
Diamant mano mylimiausi. Jau i pabaiga ... planuoju pavasari i Paryziu Dar labai patinka Etoile. Eclat irgi neprilipo guli nenaudojami. Fragonard irgi ne mano nosiai.O kokius vyriskus perkate? Reikia ir vyra palepinti , nes pereita karta tik sau viska ...tik sau....