yra atskira tema
yra atskira tema
ieskojau ir neradau.gal nuoroda .
Viena iš 4 yra čia:
http://www.supermama...howtopic=958786
gaila kad mb isrinko kelionei vasari (atseit siurprizas). nu bet ka darysi- siurprizas tai siurprizas
kristij, NORIKA, rubineli- ACIU .
gaila kad mb isrinko kelionei vasari (atseit siurprizas). nu bet ka darysi- siurprizas tai siurprizas
man kad ir vidurziemy isrinktu...juk tai Paryyyyzius... Saunuolis vyras...
pagelbėkit. skrydis iš Beauvais oro uosto anksti ryte. kur patartumėte apsistoti? ar buve miestely, ar kažkur prie tos vietos metro is kur autobusas veza ioro uosta. nuo keliu tie autobusai vaziuoja?
AUTOBUSAI TAI VAZIUOJA, KAD SPETU ANT SKRYDZIO (CIA JEI KALBAM APIE TUOS IS PORTE MAILOT)...METRO IMA VAZNET BERODS NUO 6 RYTO...
nu blyn kaip negerai. reik nuo viesbucio pora stoteliu pavaziuot. autikas 6.25 kaip cia daryt... o kazi kokios taxi kainos jei issikviest? eitumeme peskomis, bet su mazu vaiku toki ankstu ryta kazkaip baugu.
nu blyn kaip negerai. reik nuo viesbucio pora stoteliu pavaziuot. autikas 6.25 kaip cia daryt... o kazi kokios taxi kainos jei issikviest? eitumeme peskomis, bet su mazu vaiku toki ankstu ryta kazkaip baugu.
manot per 25 min nespesit nuvaziuot pora stoteliu? aisku spesit..stotelei kazkur skiriama 2min...Bent jau taip man ten gyvenantis zmogus sake Tik tiek, kad nebutinai jums reikalingas metro atvaziuos 6..gal atvaziuos 6.15... Bet juk galit vaziuot velesniu autobusu... Jis vaziuoja, kad 2val pries skrydi butumet oro uoste... Bet realiai tu 2 val nereikia...Bet apsidraudimui galit ir taxi kviest. Buvo man rodos pirmam puslapyje taxi kainos.
<div>
<p>nu blyn kaip negerai. reik nuo viesbucio pora stoteliu pavaziuot. autikas 6.25 kaip cia daryt... o kazi kokios taxi kainos jei issikviest? eitumeme peskomis, bet su mazu vaiku toki ankstu ryta kazkaip baugu.</p>
</div>
</blockquote>
<p>manot per 25 min nespesit nuvaziuot pora stoteliu? aisku spesit..stotelei kazkur skiriama 2min...Bent jau taip man ten gyvenantis zmogus sake Tik tiek, kad nebutinai jums reikalingas metro atvaziuos 6..gal atvaziuos 6.15... Bet juk galit vaziuot velesniu autobusu... Jis vaziuoja, kad 2val pries skrydi butumet oro uoste... Bet realiai tu 2 val nereikia...Bet apsidraudimui galit ir taxi kviest. Buvo man rodos pirmam puslapyje taxi kainos.</p>
Metro pradeda važiuoti nuo 5.30 . laisvai galima spėti . Autobusai nuo 5.45, 6 , 6.15 važiuoja į kurį spėsit ,tuo ir važiuosit . Yra naktiniai autobusai, kuriais galima nuvažiuoti be streso http://parismap360.c...ap#.WI8WPDgdMwA
jetus kaip jums aciu. bandysiu nestresuot