Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius: pamatyti, parodyti, pabūti

QUOTE(kristij @ 2016 11 24, 22:40)
cia tiuirli sodu gale? jo..yra planuos...jei drauge nebijos... smile.gif geriau diena ar sutemus? o laivai dar plaukios?

Mano draugė bijojo, kėliaus viena, nes labai smalsu buvo. Apsuka 2 ratus. Po truput, neskubant, su "pastovėjimais", kol kažkas išlipa-įlipa. Man asmeniškai vakarinis vaizdas mielesnis.
Laivai plaukioja kiaurus metus.
Dar daug žydinčių gėlių ir lapų ant medžių ir krūmų. smile.gif Savotiškai įdomu, kai šalia ryškiaspalvių chrizantemų dirbtinai snieguotos eglės ir kalėdinė mugė. smile.gif
Atsakyti

O tas ratas su uzdarom kabinom kaip londono aky? ar ten viskas atvira? tada drauge tikrai nesikels :)

Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2016 11 25, 09:25)
<p>O tas ratas su uzdarom kabinom kaip londono aky? ar ten viskas atvira? tada drauge tikrai nesikels smile.gif</p>

Nežinau, ar Londono aky tokios pat, bet šios uždaros. Yra tarpelių, bet jie nedideli. Man pasirodė, kad ir sėdynės šildomos.. biggrin.gif Vėjas, žinia, švilpia, bet man viskas tiko.
Atsakyti
Sveiki Paryžiaus žinovai, gal padėsit? Turiu rūpestį - reikės persėsti iš metro 1 į metro 4 Chatelet stotelėje. Google rodo, kad tik 1 min. reikės paėjėti tuneliu, bet gal kas buvot realiai atsidūręs tokioje situacijoje? Ten greta dvi stotys panašiais pavadinimais unsure.gif Sakau, pasitarsiu, kad nereiktų žioplinėti vietoj. Ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(5555 @ 2016 11 27, 15:53)
Sveiki Paryžiaus žinovai, gal padėsit? Turiu rūpestį - reikės persėsti iš metro 1 į metro 4 Chatelet stotelėje. Google rodo, kad tik 1 min. reikės paėjėti tuneliu, bet gal kas buvot realiai atsidūręs tokioje situacijoje? Ten greta dvi stotys panašiais pavadinimais  unsure.gif Sakau, pasitarsiu, kad nereiktų žioplinėti vietoj. Ačiū už atsakymą  smile.gif

Jums pakanka žinoti tai, kad Chatelet stotelėje išlipsit iš 1metro ir turite ieškoti nuorodų, kur eiti, kad patektumėte į 4metro. Gali būti taip, kad iš pradžių bus nuoroda tiesiog į 4metro (be krypčių). O vėliau - atsiras ir nuorodos su 4metro kryptimis. Po to jau teks pasirinkti, kuri iš krypčių reikalinga.
Pasivaikščiojimas po Chatelet stotį yra čia:
https://www.youtube....h?v=sw9blg0e0sw
Atsakyti
[quote=Harienė,2016 11 27, 16:03]
Pasivaikščiojimas po Chatelet stotį yra čia:
[url=https://www.youtube.com/watch?v=sw9blg0e0sw]https://www.youtube.com

Ačiū už nuorodą. Forumo patarimuose dar radau mintį, kad 2 metro stoteles tame rajone kartais galima greičiau pėstute įveikti. Jei oras bus geras, tai ko gero,taip ir padarysim - mums maždaug iki metro Etiene Marcel reikia.
Atsakyti
Chatelet -vieną bjauresnių stočių,nes reikia daug eiti,daug žmonių,posūkių. Jei yra galimybė,geriau persedimui rinktis mažesne stotį. Mane tai užmušdavo tas aukštyn-žemyn laiptais ir dar su lagaminu....
Atsakyti
QUOTE(meduolisvz @ 2016 11 28, 08:45)
Chatelet -vieną bjauresnių stočių,nes reikia daug eiti,daug žmonių,posūkių. Jei yra galimybė,geriau persedimui rinktis mažesne stotį. Mane tai užmušdavo tas aukštyn-žemyn laiptais ir dar su lagaminu....

Analogiška ir Montparnasse Bienvenue. bigsmile.gif Užtat yra, ką prisiminti... Tiesa, mes buvom be lagaminų.
Atsakyti
QUOTE(Harienė @ 2016 11 28, 13:24)
Analogiška ir Montparnasse Bienvenue.  bigsmile.gif Užtat yra, ką prisiminti... Tiesa, mes buvom be lagaminų.

Dar ir kaip yra ką prisiminti... Ačiū, Tau, Hariene lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Harienė @ 2016 11 28, 12:24)
Analogiška ir Montparnasse Bienvenue.  bigsmile.gif Užtat yra, ką prisiminti... Tiesa, mes buvom be lagaminų.

Ten, apsaugojo Dzeusas, dar nebuvau. Bet teks pabūvoti, nes traukinys išvažiuoju iš Montparnaso stoties. Gal turite kokių naudingų patarimų ar direktyvų?
Atsakyti
QUOTE(meduolisvz @ 2016 11 29, 09:02)
Ten, apsaugojo Dzeusas, dar nebuvau. Bet teks pabūvoti, nes traukinys išvažiuoju iš Montparnaso stoties. Gal turite kokių naudingų patarimų ar direktyvų?

Jei ta stotis - neišvengiamas "blogis", niekas nepadės.. Teks apsišarvot kantrybe. mirksiukas.gif
Mums reikėjo persėst... Nežinau, kiek, bet ne vieną minutę ėjom, kilom, leidomės ir pan., kol priėjom savo 6 linijos peroną. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Harienė @ 2016 11 29, 15:32)

Mums reikėjo persėst... Nežinau, kiek, bet ne vieną minutę ėjom, kilom, leidomės ir pan., kol priėjom savo 6 linijos peroną.  biggrin.gif

Penkiolika minučių , ne mažiau lotuliukas.gif
Atsakyti