Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius: pamatyti, parodyti, pabūti

QUOTE(rubineli @ 2016 11 14, 01:42)
Tai džiugu, kad viskas su jais gerai. thumb_yello.gif  Dar noriu paklausti, čia tikrai tokia kaina buvo "Kainavo dviems pirmyn atgal 112Eur" ? Man jų puslapyje daugiau meta  ax.gif

Taip dviems pirmyn ir atgal:)

Papildyta:
QUOTE(meduolisvz @ 2016 11 14, 19:30)
<p>Tai ir jūs adresą prekybos centro parašykit, mes pasinaudosim.</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="NASA" data-cid="71205894" data-time="1478882030"><div><p>.Gyvenome 9 rajone.Skambinau Žanai teiravausi kur prekybos centrai?? minėjo,kad už miesto.Parašė adresą,o mes ir nuvykome-dovanų pirkti vaikams...
</p></div></blockquote><p></p>

GALERIES LAFAETTE adresą jau su sms žinute ištryniau:) reikia google pasitikslinti Bulvar Hausman???

Važiavome metro iki pat prekybos centro.Prie jo ir skanavome keptų kaštonų.
5 aukšte žaislai-kainos normalios:) Lego pas mus toks apie 20Eur,ten 24 Eur...

Tiek info

Daugiau į šią temą nelįsiu, nes pradedu rinkti info apie Barselona

Jei klausimų dar būtų į a.ž

Atsakyti
QUOTE(NASA @ 2016 11 14, 21:16)
Papildyta:
GALERIES LAFAETTE adresą jau su sms žinute ištryniau:) reikia google pasitikslinti Bulvar Hausman???

Na, tiek visi žino, net ir beveik besidomintys Paryžiumi, aš klausiau apie užmiesčio prekybos centrus.
Atsakyti
QUOTE(meduolisvz @ 2016 11 15, 11:12)
Na, tiek visi žino, net ir beveik besidomintys Paryžiumi, aš klausiau apie užmiesčio prekybos centrus.

https://www.parisper...utlet-malls.php
Karieta - už pinigus - pateikiama netoli Luvro 2kart per dieną smile.gif
Atsakyti
Dėkoju kas rekomendavot metro programėlę. Super dalykas, atsidžiaugt negalėjom, kad parsisiuntėm 4u.gif
Tik pats Paryžius, gaila, neužkabino. Kažkaip nesaugu pasirodė. Tik atvykus į Voltaire stotelę, prie mūsų akių kažkoks pacanas trenkė į veidą pagyvenusiai moteriškei, kiek supratom jis ją apvogt bandė, ana pajuto ir pradėjo rėkt ant jo, o jis jai į veidą trenkė ir nubėgo. Tai iškart kažkaip numušė ūpą. Nors dar bandysim pavasarį ar rudenį, kai daugiau žalumos, aplankyt Paryžių ir sakėm tikrai gyvensim kur arčiau centro... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(teardrop @ 2016 11 17, 17:35)
Dėkoju kas rekomendavot metro programėlę. Super dalykas, atsidžiaugt negalėjom, kad parsisiuntėm 4u.gif
Tik pats Paryžius, gaila, neužkabino. Kažkaip nesaugu pasirodė. Tik atvykus į Voltaire stotelę, prie mūsų akių kažkoks pacanas trenkė į veidą pagyvenusiai moteriškei, kiek supratom jis ją apvogt bandė, ana pajuto ir pradėjo rėkt ant jo, o jis jai į veidą trenkė ir nubėgo. Tai iškart kažkaip numušė ūpą. Nors dar bandysim pavasarį ar rudenį, kai daugiau žalumos, aplankyt Paryžių ir sakėm tikrai gyvensim kur arčiau centro...  rolleyes.gif

mane pacia metro bande apvogt...vaikai kazkokie...kokiu 10-12 metu biggrin.gif Atsege kuprine, as net nejutau...vyras kazkoks einantis is paskos ant ju rekt pradejo...Bet baika...ten tebuvo sketis ir vandens buteliukas....turejo labai nusivilt biggrin.gif
Atsakyti
"Kažkaip nesaugu pasirodė."
Liūdna... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(5555 @ 2016 11 19, 16:53)
"Kažkaip nesaugu pasirodė."
Liūdna...  sad.gif

Man tai liūdna, kad neužkabino.. ax.gif
Ne viena tauta turi patarlę "atsargų ir Dievas saugo". Buvom. Dviese. 4 dienas. Buvome atsargios proto ribose. Viskas praėjo puikiai. Viena tik blogai - PER MAŽAI. bigsmile.gif
Analogiška patirtis gali laukti bet kurio miesto gatvėse. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Harienė: 23 lapkričio 2016 - 20:15
Man atrodo, kad emociškai seka būtų tokia: "neužkabino ir nesaugu pasirodė" ax.gif
Pažįstu ne vieną žmogų, kurio Paryžius neįtraukia taip, net pasirodo nuviliantis tiek daug prisiskaičius ir prisisvajojus. Na, tiesiog ne jūsų miestas..

Na, bet aš iš tų mylinčių Paryžių ir nepajutusių jame jokio ypatingo nesaugumo..
Atsakyti
Mes dviese 10 dienu praleidom, kazodel net mintis nebuvo kilus apie nesauguma, ir prie uzdarytu vartu metro tik dviese stovejom ziauriai ankstu ryta tamsoj miesto viduryje su lagaminais, kuprinem, bet baimes nei laso nejutom... Aisku gal kai neuzkabino tai ir ramiai jautemes, bet miestas pasirode pakankamai ramus, jaukus, aisku tokiam dideliam visokiu blogiu yra ir bus... 4u.gif
Atsakyti

MES ATVAZIAVOM I PARYZIU APIE PUSE 12 NAKTIES..METRO TUSCIAS, RAJONAS TUSCIAS..STOVIM PRIE ZEMELAPIO, NEZINOM, I KURIA PUSE EIT...:D BUVO KELETAS PASISIULIUSIU PADET...PORA BABAJU, PORA JUODZIU...BET IRGI JOKIO BAIMES JAUSMO...DAR PAJUOKAVOM SU JAIS...

PO DVIEJU SAVAICIU VEL LAUKIA PRYYYYYYZIUUUUUS...JEEEEE.... :yahoo: 

Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2016 11 24, 16:41)
PO DVIEJU SAVAICIU VEL LAUKIA PRYYYYYYZIUUUUUS...JEEEEE.... yahoo.gif </p>

Ui, baltai pavydžiu.. biggrin.gif Eliziejaus laukuos taip gražu dabar.... wub.gif
Jei nebijot aukščio, prasisukit vakarop Didžiuoju ratu Konkordo aikštėje ("normalus" bilietas 12 eu). Labai įspūdingi vaizdai.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Harienė @ 2016 11 24, 17:29)
Ui, baltai pavydžiu..  biggrin.gif  Eliziejaus laukuos taip gražu dabar.... wub.gif
Jei nebijot aukščio, prasisukit vakarop Didžiuoju ratu Konkordo aikštėje ("normalus" bilietas 12 eu). Labai įspūdingi vaizdai..  mirksiukas.gif

cia tiuirli sodu gale? jo..yra planuos...jei drauge nebijos... smile.gif geriau diena ar sutemus? o laivai dar plaukios?
Atsakyti