Sveiki visi, šeštadienį pirmą kartą išskrendam į Paryžių. Kuo kelionė arčiau, tuo neramiau darosi Nesigaudau aš tame metro reikale Gal galėtumėt kas nors pažiūrėt ar gerai suprantu, kad mus norint nusigaut nuo Porte Mailot (kur atvyksim su autiku iš oro uosto) iki viešbučio, kurio adresas 132 Boulevard Voltaire, 75011 Paris, reikės važiuot : Porte Maillot Métro Ligne 1 To Château de Vincennes. Jei nesunku dirstelkit prašau...
QUOTE(teardrop @ 2016 11 10, 20:46)
Sveiki visi, šeštadienį pirmą kartą išskrendam į Paryžių. Kuo kelionė arčiau, tuo neramiau darosi Nesigaudau aš tame metro reikale Gal galėtumėt kas nors pažiūrėt ar gerai suprantu, kad mus norint nusigaut nuo Porte Mailot (kur atvyksim su autiku iš oro uosto) iki viešbučio, kurio adresas 132 Boulevard Voltaire, 75011 Paris, reikės važiuot : Porte Maillot Métro Ligne 1 To Château de Vincennes. Jei nesunku dirstelkit prašau...
Jūs gyvensite Hipotel? Aš važiuočiau 1 geltona linija iki Franklin D. Roosvelt, persėsčiau į 9 liniją(samaninę Maire de Montreuil kryptimi) ir važiuočiau iki Voltaire sustojimo. Galima ir kitaip 1 metro (gelton linija) iki Nation ( Chateau de Vincennes kryptimi), čia persėdate į 9 metro liniją (samaninę Pont de Sevres kryptimi) ir važiuojate iki Voltaire sustojimo.
QUOTE(k** @ 2016 11 10, 21:05)
Jūs gyvensite Hipotel? Aš važiuočiau 1 geltona linija iki Franklin D. Roosvelt, persėsčiau į 9 liniją(samaninę Maire de Montreuil kryptimi) ir važiuočiau iki Voltaire sustojimo. Galima ir kitaip 1 metro (gelton linija) iki Nation ( Chateau de Vincennes kryptimi), čia persėdate į 9 metro liniją (samaninę Pont de Sevres kryptimi) ir važiuojate iki Voltaire sustojimo.
Taip Hipotel, dėkui jums labai na bent jau iki viešbučio nuvažiuosim, o paskui jau kaip nors...
Nesijaudinkit, viskas ten labai paprasta. Viena karta nuvaziuosit ir viska perprasit. ;)
QUOTE(teardrop @ 2016 11 10, 21:49)
Taip Hipotel, dėkui jums labai na bent jau iki viešbučio nuvažiuosim, o paskui jau kaip nors...
Viskas bus gerai Metro naudotis labai paprasta. Gero oro, puikių įspūdžių šiame Mieste
Taigi atsisiųskit programėlę,pvz. Next stop Paris. Labai patogu,ypač,kai nepažįsti miesto. Suvedus pradinį ir galutinį kelionės taškus,programėle suras ne tik trumpiausia,bet ir greičiausia maršrutą. Veikia be interneto,tik reikia atsisiųsti žemėlapius.
Sveiki keliautojai,
šiandien sugrįžom iš Paryžiaus Puikus miestas, puikūs žmonės.
Oro uostas BVA savo dydžiu nustebino, labai jau mažiukas...
Pasitiko mus supersutle autobusiukas. Laiku atvyko tik atskridus į Paryžių,ir taip pat šiandien jau 4.40val buvo prie viešbučio, kad nuvežtų į oro uostą. Kainavo dviems pirmyn atgal 112Eur ir jokių nervų,kad kažkur nespėsi.
Bigbusas irgi puikus. Maistas super.Gyvenome 9 rajone.Skambinau Žanai teiravausi kur prekybos centrai?? minėjo,kad už miesto.Parašė adresą,o mes ir nuvykome-dovanų pirkti vaikams...Moterys nuostabios Tik labai daug rūko..
Mieste vairavimas,pėstieji košmaras.Kas kur nori eina,kas kur nori važiuoja
Sėkmės visiems
Kelionė užskaityta !!!! Pradedam planuoti kitą
Pasitiko mus supersutle autobusiukas. Laiku atvyko tik atskridus į Paryžių,ir taip pat šiandien jau 4.40val buvo prie viešbučio, kad nuvežtų į oro uostą. Kainavo dviems pirmyn atgal 112Eur ir jokių nervų,kad kažkur nespėsi.
Bigbusas irgi puikus. Maistas super.Gyvenome 9 rajone.Skambinau Žanai teiravausi kur prekybos centrai?? minėjo,kad už miesto.Parašė adresą,o mes ir nuvykome-dovanų pirkti vaikams...Moterys nuostabios Tik labai daug rūko..
Sėkmės visiems
QUOTE(NASA @ 2016 11 11, 18:33)
Sveiki keliautojai,
Sėkmės visiems
Sėkmės visiems
Smagumėlis! Bet vistik turi savo šarmo tas Paryžius Taikliai pasakėt: visi eina kur nori, kur nori važiuoja. Bet tokia laisvė, toks chaosas! Man irgi taip pasirodė, kad moterys rūko kaip kaminai, bet tokios kiekviena su savo stiliumi ir kuo vyresnė tuo šarmingesnė
O naudojotės to supershuttle paslaugomis, kaip ir planavote?
Su eismu tai jooo... Pradzioj mes tvarkingai zalios laukdavom kaip durneliai. Visi per raudona varydavo. Veliau ir mes adaptavomes.
[O naudojotės to supershuttle paslaugomis, kaip ir planavote?
Taip.Esu labai patenkinta pvz. 11d turėjo atvažiuoti 4.55val,o viešbutyje buvo jau 4.40val:) rekomenduoju visiems!!!
Taip.Esu labai patenkinta pvz. 11d turėjo atvažiuoti 4.55val,o viešbutyje buvo jau 4.40val:) rekomenduoju visiems!!!
QUOTE(NASA @ 2016 11 13, 17:38)
[O naudojotės to supershuttle paslaugomis, kaip ir planavote?
Tai džiugu, kad viskas su jais gerai. Dar noriu paklausti, čia tikrai tokia kaina buvo "Kainavo dviems pirmyn atgal 112Eur" ? Man jų puslapyje daugiau meta
Tai ir jūs adresą prekybos centro parašykit, mes pasinaudosim.
.Gyvenome 9 rajone.Skambinau Žanai teiravausi kur prekybos centrai?? minėjo,kad už miesto.Parašė adresą,o mes ir nuvykome-dovanų pirkti vaikams...