Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius: pamatyti, parodyti, pabūti

QUOTE(Harienė @ 2016 08 31, 11:42)
Sakyčiau, kad nepateksit tuo atveju, jei Eifelis bus uždarytas. O visa kita - išlaukiama. ;)

vadinas lauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Harienė @ 2016 08 31, 10:42)
Sakyčiau, kad nepateksit tuo atveju, jei Eifelis bus uždarytas. O visa kita - išlaukiama. ;)

Visiškai pritariu! 😁
Atsakyti
Niekas negrįžo iš Paryžiaus? Klausinėjo klausinėjo ir dingo.....
Atsakyti
QUOTE(meduolisvz @ 2016 09 06, 11:51)
Niekas negrįžo iš Paryžiaus? Klausinėjo klausinėjo ir dingo.....

as rytoj vaziuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2016 09 06, 13:21)
as rytoj vaziuoju  biggrin.gif

Pirma karta? Bon voyage!
Atsakyti
QUOTE(meduolisvz @ 2016 09 06, 15:27)
Pirma karta? Bon voyage!

taip..pirma :) pamatyti... :) Merci
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 06 rugsėjo 2016 - 14:28
sveiki,
Spalio antroj pusėj skrendam i meiles miestą su vyru, reik pradet dėliotis kelione, ieskot buto, bet tas pragaištinga rugsėjo pradzia visa energija paima 😄
Jau kelias temas paskaitinėjau, daug naudingos info, aciu ;)
Atsakyti
Sveiki,

Ziuriu nusipirkti bilieta pasikelimui i Eifelio boksta, data duoda rinktis tik nuo spalio, vadinasi, nebera bilietu rugsejui? unsure.gif Vaje vaje, tai kiek reiks laukti eilej unsure.gif Ar jau sansu nebera pasikelti? Aciu atsakiusiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Tija* @ 2016 09 06, 22:48)
Sveiki,

Ziuriu nusipirkti bilieta pasikelimui i Eifelio boksta, data duoda rinktis tik nuo spalio, vadinasi, nebera bilietu rugsejui?  unsure.gif Vaje vaje, tai kiek reiks laukti eilej  unsure.gif Ar jau sansu nebera pasikelti? Aciu atsakiusiems  4u.gif

kaip man cia pries kelias zinutes atrase... Viskas islaukiama biggrin.gif Taigi, beliks laukt, jei nores virsun mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2016 09 06, 21:54)
kaip man cia pries kelias zinutes atrase... Viskas islaukiama  biggrin.gif Taigi, beliks laukt, jei nores virsun  mirksiukas.gif

Ziuriu, i 2nd floor yra! 👍🏼 Reikia pirkti
Papildyta:
Labai atsiprasau, kad as su klausimais, bet kelione jau 'ant nosies', nera laiko paskaitinet temas. Geriau 22 val keltis ar diena? Vakare gal ispudingiau?
Atsakyti
QUOTE(*Tija* @ 2016 09 06, 23:00)
Ziuriu, i 2nd floor yra! 👍🏼 Reikia pirkti
Papildyta:
Labai atsiprasau, kad as su klausimais, bet kelione jau 'ant nosies', nera laiko paskaitinet temas. Geriau 22 val keltis ar diena? Vakare gal ispudingiau?

na as dar ten nebuvau..tik rytoj vaziuoju... smile.gif Bet man vakare pats efelis ispudingiau atrodo apsviestas..na bent is fotkiu... Tai mes eisim vakare i Montparnasa...kad matyt miesto panorama su apsviestu eifeliu... O i pati eifeli eisim ryte...
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2016 09 06, 22:24)
na as dar ten nebuvau..tik rytoj vaziuoju... smile.gif Bet man vakare pats efelis ispudingiau atrodo apsviestas..na bent is fotkiu... Tai mes eisim vakare i Montparnasa...kad matyt miesto panorama su apsviestu eifeliu... O i pati eifeli eisim ryte...

Geros keliones!

As irgi vakar nupirkau bilietus diena. O i Montparnasa irgi galima bilietus nusipirkti internetu?
Atsakyti