Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius: pamatyti, parodyti, pabūti

QUOTE(Saulytė @ 2016 08 19, 21:21)
Nu ką mamytės... uf... lagaminai beveik sukrauti
vaikai išdalinit smile30x30.png labai skaudą širdį dėl mažosios, bet tikiuosi kad viskas bus gerai...
Paryžius su puikiu oru mūsų laukia
Eifelio bilietų nusipirkti nepavyko, bet pirksime gyvai, kažkaip būti Paryžiuje ir neaplankyti Eifelio... ne mums smile30x30.png
Prisipirkom valgyti, ačiū Norika, badu nemirsime...
Ačiū visoms už patarimus, žinau, kad Paryžiuje paliksiu dalelytę savęs, tikrai žinau smile30x30.png

smile30x30.png Gero skrydžio ir - jau tradiciškai - kad Jūsų lūkesčiai pasiteisintų. O vaikai - ir Mažoji - tikrai sulauks. Tik, žinoma, pasiilgs. Tegu To Miesto dvasia taip užvaldo, kad nebūtų laiko graužtis dėl paliktų vaikučių. mirksiukas.png
Lauksim sugrįžtant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Harienė: 19 rugpjūčio 2016 - 22:38
Lauksim sugryztant su ispudziais, pasakojimais apie kelione - pavydziu wub30x30.png
Atsakyti
Paryžius nuostabus. Monmartras iš vis nerealus. Esu devintame danguje!
Atsakyti
QUOTE(Saulytė @ 2016 08 21, 23:22)
Paryžius nuostabus. Monmartras iš vis nerealus. Esu devintame danguje!

Gera girdėti smile30x30.png Aš ir būčiau devintame danguje, jei dabar Mieste atsidurčiau wub30x30.png
Sėkmės!
Atsakyti
Sveiki. Mes irgi pabuvojom neseniai Paryziuje, bet jis manes visai nesuzavejo. Pamatem pakankamai daug, bet visai mazai mieste zalumos, ziauriai brangu, labai daug ikiriu pardaveju. Labai gaila bet daleles saves ten nepalikau, nors labai tikejausi🙄 taciau tikiuosi kitiems bus kitaip 🙄
Atsakyti
Antra diena, aš vis dar svaigstu! Tas miestas nerealus, kiekviena gatvelė turi kažko nuostabaus, lyg muziejus visas moestas 😊
Buvom Luvre, pasikultūrinome. Norint patekti į Eifelį yeko pastovėti eilėje, bet tikrai nebaisi eilė. Užtrukome su apžiūra 2 val. Buvo verta. Eilėje prie bilietų užtrukome 30 min. Neerzino netgi pardavėjai prie Eifelio. Apsimetėm, kad jų nematom ir negirdim.
Lotynų kvartale pavalgėme svogūnų sriubos, varlių kojelių, sraigių ir midijų. Aišku, aš suprantu, kad tai pritaikyta turistams, bet buvo linksma. Ėmėm visko po vieną patiekalą ir dar po kokteilį Kir royal, sumokėjom 50 eur. Persivalgėm.
Kojų nebejaučiam. Vakar 25 km, šiandien 20 😊

Atsakyti
Labukas! Suglumau, pirmą kart kai važiavome, metro pirkome vienkartinius bilietukus, dabar pirksiu carnet'us. Bet iškilo klausimas - carnetas skirtas tik vienam žmogui, ar juo gali naudotis keli asmenys? rolleyes.png
Atsakyti
QUOTE(Juliukas @ 2016 08 24, 15:04)
Labukas! Suglumau, pirmą kart kai važiavome, metro pirkome vienkartinius bilietukus, dabar pirksiu carnet'us. Bet iškilo klausimas - carnetas skirtas tik vienam žmogui, ar juo gali naudotis keli asmenys?  rolleyes.png

kaip as supratau, tai carnetas tie patys bilietukai, tik supakuota po 10. Galima jais dalintis. Bet gal kas nors tiksliau papasakos. Man tai idomiau, kaip jais naudotis smile30x30.png Gal skamba kvailai klausimas, bet rimtai..idomu... Londone ar ispanijoj metro yra korteles..priglaudi..kazka nuskaito ir tiek...o jei bilietukas? Kazkur ji ikist, kompostiruot ar kaip smile30x30.png ? Prasom tik nesijuokt biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2016 08 24, 15:13)
kaip as supratau, tai carnetas tie patys bilietukai, tik supakuota po 10. Galima jais dalintis. Bet gal kas nors tiksliau papasakos. Man tai idomiau, kaip jais naudotis smile30x30.png Gal skamba kvailai klausimas, bet rimtai..idomu... Londone ar ispanijoj metro yra korteles..priglaudi..kazka nuskaito ir tiek...o jei bilietukas? Kazkur ji ikist, kompostiruot ar kaip smile30x30.png ? Prasom tik nesijuokt biggrin30x30.png

Naudotis irgi isikisa praeinant per vartus, taip pat kaip visur smile30x30.png
Atsakyti
Tik jokiu būdu neišmeskite bilietukų.
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2016 08 24, 14:13)

Carnet yra 10 bilietu,taip,kad gali vaziuoti 10 zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(Juliukas @ 2016 08 24, 14:04)
Labukas! Suglumau, pirmą kart kai važiavome, metro pirkome vienkartinius bilietukus, dabar pirksiu carnet'us. Bet iškilo klausimas - carnetas skirtas tik vienam žmogui, ar juo gali naudotis keli asmenys?  rolleyes.png

Carnet tai yra tie patys bilietukai tik pigiau, nes iskart perki 10 vnt. smile30x30.png

Saulyte, kaip dziaugiuosi del jusu! 4u.png
Atsakyti