Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius: pamatyti, parodyti, pabūti

QUOTE(meduolisvz @ 2016 08 17, 20:12)
Ar bandete susisiekti su seimininkais? Man atrodo,jau kazkas klause del situ apartamentu,nes gera vieta,gera kaina,grazios foto,bet neatsiliepia seimininkai i uzklausas.
Papildyta:

Nesinervuokit,jei oras prastas,ir taip mazai zmoniu bus. Mes buvom balandzio menesi,tai eiles prie iejimo su internetiniais bilietais buvo net didesnes,nei paprastos.

Mes buvom kovo pradzioj, tai eiles prie eifelio bilietu buvo ziaurios. Minimum 2 val stovejimo. Su internetiniais ieini iskart savo laiku
Atsakyti
QUOTE(Saulytė @ 2016 08 17, 20:13)
Nekainuoja atsiskaitant kortele. Tik turite turėti tinkamą kortelę.

nu va...cia ir prasideda... pas mane paprasta debetine mastercard kortele...
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2016 08 18, 08:05)

Prieš metus man nuskaičiavo už piniginę operaciją iki 0.30 € centų. Nemanau, kad tai baisi suma už tris bilietus. P.S. Mano debetmastercard smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2016 08 18, 08:29)
Prieš metus man nuskaičiavo už piniginę operaciją iki 0.30 € centų. Nemanau, kad tai baisi suma už tris bilietus. P.S. Mano debetmastercard  smile30x30.png

NE NU TIEK TAI CIA BAIKA...VA MANO DRAUGE MOKEJO UZ MUSU VIESBUTI, TAI BANKAS NUSKAICIAVO 8 SVARUS MAN RODOS...
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2016 08 18, 07:05)

Mastercardas pvz seb mylimiausia turi kreditinės kortelės funkciją, kuri leidžia atsiskaityti internetu. Tik reikia banko paprašyti arba skambinti arba internetinėje pažymėti, kad norite aktyvuoti šią funkciją.
Bankai, atsiskaitant kortele mokesčių netaiko. Gali tik pats mastercardas ar visa savo mokesčius prisitaikyti. (Daug metų dirbau banke, biški žinau.)
Atsakyti
QUOTE(Saulytė @ 2016 08 18, 09:39)
Mastercardas pvz seb mylimiausia turi kreditinės kortelės funkciją, kuri leidžia atsiskaityti internetu. Tik reikia banko paprašyti arba skambinti arba internetinėje pažymėti, kad norite aktyvuoti šią funkciją.
Bankai, atsiskaitant kortele mokesčių netaiko. Gali tik pats mastercardas ar visa savo mokesčius prisitaikyti. (Daug metų dirbau banke, biški žinau.)

tai kiba dabar i banka skambint..klaust...kiek mokesciu moket reiks smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(meduolisvz @ 2016 08 17, 21:12)
Ar bandete susisiekti su seimininkais? Man atrodo,jau kazkas klause del situ apartamentu,nes gera vieta,gera kaina,grazios foto,bet neatsiliepia seimininkai i uzklausas.
Papildyta:

Ta pati problema, nepavyksta susisiekti su šeimininkais, tyla... blink30x30.png
Ieškome toliau... 4u.png
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2016 08 18, 10:16)
tai kiba dabar i banka skambint..klaust...kiek mokesciu moket reiks smile30x30.png

bilietus vakar nusipirkau, jokių papildomų mokečių nebuvo
Atsakyti
As turiu SEB kreditinę, Paryžiuj brūžinau ir brūžinau su ja belekokioj parduotuvėj, nieks nenuskaičiuota ir į eifelį prikau internetu-nenuskaičiavo nė cento.
Dar prieš išvykstant nuėjau į banką ir užklausiau dėl ramumo, tai sakė galima atsiskaityt ir su debetine jei neturit kreditkės, tik svarbu parduotuvėj prie kasos kad būtų lipdukas su užrašais VISA, MASTERCARD ir pan, bet šiaip sklandžiau viskas einasi su kreditke... 4u.png
Beje geras dalykas ta europos sąjunga-tie patys pinigai, lengva kainų skirtumuose orientuotis, kai nereik mintyse konvertuot kad palygint clap.png
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2016 08 18, 10:27)
Ta pati problema, nepavyksta susisiekti su šeimininkais, tyla...  blink30x30.png
Ieškome toliau...  4u.png

Tai va,per daug gražiai viskas atrodo.....
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2016 08 16, 09:54)
Sveiki Paryžiaus mylėtojai  smile30x30.png
Oj, atsargiai. Pamenu sita butuka, jau klausinejo apie ji kazkas. Nes kaina nereali, bet va seimininkai neatsiliepia. Kad nebutu po to kad nuvaziuosit, o gyvent nebus kur. Nenoriu karkset, tik saugokit save. smile30x30.png O siaip, geros keliones.

Beje, mes gyvenom "nesaugiausiam" rajone, ir nieko. biggrin30x30.png Aisku, saugoti save visada riekia. cool30x30.png
QUOTE(Harienė @ 2016 08 17, 00:17)
Dėl banko mokesčių nepergyvenkit
Mokejau uz bilietus paprasta debetine kortele. Nuskaiciavo berods 0,28 centus. Del tiek pinigu tikrai nesigrauziau. biggrin30x30.png
QUOTE(Saulytė @ 2016 08 17, 20:39)
Tai kad oras bus superinis, sekmadienį - trečiadienį 27-28 šilumos...
bent ten vasarą pajausim  yahoo.gif
Linkiu gero oro!
Mes kai vaziavom, prognozavo istisai lietu. O buvo nuostabus pavasaris. Net idegti sugebejom. cool30x30.png
QUOTE(GAILE* @ 2016 08 17, 20:51)
Mes buvom kovo pradzioj, tai eiles prie eifelio bilietu buvo ziaurios. Minimum 2 val stovejimo. Su internetiniais ieini iskart savo laiku
Mes buvom balandzio vidury. Oras buvo pasakiskas, eile prie eifelio buvo tik 15min. Uztad prie Luvro atstovejom. rolleyes.png

Noriu vel i Paryziu. wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 08 18, 19:11)
Oj, atsargiai. Pamenu sita butuka, jau klausinejo apie ji kazkas. Nes kaina nereali, bet va seimininkai neatsiliepia. Kad nebutu po to kad nuvaziuosit, o gyvent nebus kur. Nenoriu karkset, tik saugokit save. smile30x30.png O siaip, geros keliones.

Beje, mes gyvenom "nesaugiausiam" rajone, ir nieko. biggrin30x30.png Aisku, saugoti save visada riekia. cool30x30.png
Mokejau uz bilietus paprasta debetine kortele. Nuskaiciavo berods 0,28 centus. Del tiek pinigu tikrai nesigrauziau. biggrin30x30.png
Linkiu gero oro!
Mes kai vaziavom, prognozavo istisai lietu. O buvo nuostabus pavasaris. Net idegti sugebejom. cool30x30.png
Mes buvom balandzio vidury. Oras buvo pasakiskas, eile prie eifelio buvo tik 15min. Uztad prie Luvro atstovejom. rolleyes.png

Noriu vel i Paryziu. wub30x30.png

Kai atejom isvis eiles nebuvo,bet neleido gerimo skardines nestis,tai,kol isgerem prisirinko zmoniu,nes visos kasos buvo kazkuriam laikui uzdarytos. Kodel niekas nesnekat apie tai,kad paskutiniame patikros etape atima ne tik peilius ,astrius daiktus,bet ir cigaretes,ziebtuvelius?
Atsakyti