Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(*Carma @ 2016 04 23, 19:38)
Pasiskaiciau blog'a  g.gif idomu pasidare kodel toki filtra reikejo pirkt, jeigu bus dar didesnis akva? Ir dar idomu ar buvo dugnas nusiurbinejamas, kad taip uzrugo sakyciau greitai  g.gif

Kazkaip isivaizduoju, kad 112l akvai tas filtras bus geras. (Raso, kad tinkamas 100-150l akvariumams).

Dugnas..nu kaip..kartais siurbiu, kartais ne. Didzioji dalis uzaugus zolem, nepasakyciau, kad ten man kas labai issisiurbia..

Tas uzrugimas man atrodo labiausiai susijes su sakos idejimu ir sviesos isbalansavimu. Del remontu nukabinau uzuolaidas, langas i pietu puse, o lempas irgi sujungdavau ne pagal "grafika".
Atsakyti
Ar yra cia turinciu sviesu,smulku grunta- smeli? pas mane jbl baltas. Kaip jus ji nusiurbinejat?jis toks smulkus,kyla,kartu su ismatom siurbiasi verysad.gif
Atsakyti
Pas mane smulkus, bet akmenukai, - nusiurbinėjant pakyla, bet iš karto vėl nusėda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika E @ 2016 04 24, 21:59)
Ar yra cia turinciu sviesu,smulku grunta- smeli? pas mane jbl baltas. Kaip jus ji nusiurbinejat?jis toks smulkus,kyla,kartu su ismatom siurbiasi verysad.gif

Pas mane yra smelis, bet ne jbl. Ziurejau kad geriausia ji nusiurbinet sukeliant sukuri, pajudint ratu pavirsiu ir tada nusiurbineti. Ir jei traukiant is giliau kakus - kai pritraukia smelio uzkemsu slanga nyksciu (ta gala prie kibiro), kai nuseda smelis vel patraukiu nyksti.
Tikiuosi bus aisku biggrin.gif
Atsakyti
Pirmoji foto user posted image i aplinka labai nekreipkit demesio, cia dar ne viskas baigt.. ir apsvietimas ant kopeciu pritaisytas.. na su laiku bus padoriau. smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima2007: 25 balandžio 2016 - 19:07
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima2007: 25 balandžio 2016 - 20:14
QUOTE(*Carma @ 2016 04 25, 08:43)
Pas mane yra smelis, bet ne jbl. Ziurejau kad geriausia ji nusiurbinet sukeliant sukuri, pajudint ratu pavirsiu ir tada nusiurbineti. Ir jei traukiant is giliau kakus - kai pritraukia smelio uzkemsu slanga nyksciu (ta gala prie kibiro), kai nuseda smelis vel patraukiu nyksti.
Tikiuosi bus aisku biggrin.gif

Supratau smile.gif sunku man nusiurbti visus,tai kai pas mane daug akmenu,sakt,urvu,tai visur neimanoma nusiurbt,sian nusiurbiau,po valandos vel yra,is po akmenu corydorusai, L-ai istraukia bigsmile.gif
Papildyta:
Gal yra cia auginanciu diskusus? wub.gif idomu butu pabendraut,pasidalint patirtim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2016 04 25, 19:04)
Pirmoji foto user posted image  i aplinka labai nekreipkit demesio, cia dar ne viskas baigt.. ir apsvietimas ant kopeciu pritaisytas.. na su laiku bus padoriau. smile.gif)

Nezinau ar tik man nerodo ar visiem g.gif
A matau nuoroda nukopinus thumbup.gif tikrai geras vaizdas thumbup.gif koks apsvietimas bus?

QUOTE(Erika E @ 2016 04 25, 20:21)
Supratau smile.gif sunku man nusiurbti visus,tai kai pas mane daug akmenu,sakt,urvu,tai visur neimanoma nusiurbt,sian nusiurbiau,po valandos vel yra,is po akmenu corydorusai, L-ai istraukia bigsmile.gif
Papildyta:
Gal yra cia auginanciu diskusus? wub.gif idomu butu pabendraut,pasidalint patirtim ax.gif

Jei tik ciklidinis, sako uztenka sroves pompos ir filtro gero - viska nusiurbia g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 04 25, 21:04)
Nezinau ar tik man nerodo ar visiem  g.gif
A matau nuoroda nukopinus  thumbup.gif tikrai geras vaizdas  thumbup.gif koks apsvietimas bus?
Jei tik ciklidinis, sako uztenka sroves pompos ir filtro gero - viska nusiurbia  g.gif

Kazkaip per mob idejau... tai is pradziu rode, o dabar nebe.
Nuoroda
http://s31.postimg.o...196e1bec466.jpg

Apsvietimas led su augaliniu spektru. Bet akva bus atviras.
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2016 04 25, 21:29)
Kazkaip per mob idejau... tai is pradziu rode, o dabar nebe.
Nuoroda
http://s31.postimg.o...196e1bec466.jpg

Apsvietimas led su augaliniu spektru. Bet akva bus atviras.

Nu super!!! Ir kiek augaliukų!!! O čia 112ltr akvariumas? Labai graži šaka wub.gif Mano šaka tai iš šviesios pasidarė tamsiai ruda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2016 04 26, 09:00)
Nu super!!! Ir kiek augaliukų!!! O čia 112ltr akvariumas? Labai graži šaka wub.gif  Mano šaka tai iš šviesios pasidarė tamsiai ruda blush2.gif

Oj aciu, kaip faina, kai tiek pagyru.

Dabar tik bijau, kad neivyktu anomalija..koks vanduo neuzzaliuotu ar kad zuvys neisdvestu. Nes dariau ne visai pagal taisykles.
Taip, cia 112 litru.
Mano saka irgi patamsejo, tokia ryza, bet man patinka.

O kai pagalvoju, koki pati pirma buvau padarius...oj...
Atsakyti
sveiki 4u.gif klausimas: kokiu budu, kiek kartu ir kuom seriate savo mailiu? pas mane papugeliu mailius vis neisgyvena, itariu kad nepavalgo.
Atsakyti