QUOTE(evora @ 2016 04 16, 17:12)
Man dar šie labai patinka-corydoras duplicareus, bet kad niekur nerandu Šiauliuose pirkti.
---------------------------------
Dėl tripartitos bais gaila. Pas mane nieks jos nenuėda-nei ampularijos, nei kitos sraigės, nei žuvys. Priaugo tiek, kad teko drastiškai visą rauti, pasilikau tik kelias šakeles ir vėl priaugo žaibiškai. Gaila kad toli nuo manęs esi-pasiimtum.
Dar gali būti, kad ir nepatiko tavo akvoj, tada lapai atitrūksta, nunyksta, lieka ilgi tušti stiebai. Gal kartais užpylei stiebelius keliose vietose gruntu? Tada irgi nepatinka. Visur rašo, kad užtenka įsodinti tik stiebelio pradžią ir viskas. Jei užsispyrusiai kyla šakelės aukštyn-prismeigti kuo nors, kad ir gėlių plastmasiniais laikikliais. Jei trūksta akve trąšų-tripartita geriausiai parodo-lapai riečiasi žemyn.
Man atrodo taviškė bus atkeliavusi iš užsienių ir visiškai nepripratusi prie mūsiškių vandenų. Dėl to ir nusibaigė. Gal dar pašalo kelionėje.
-----------------------------------
Arianna-su prieaugliu
---------------------------------
Dėl tripartitos bais gaila. Pas mane nieks jos nenuėda-nei ampularijos, nei kitos sraigės, nei žuvys. Priaugo tiek, kad teko drastiškai visą rauti, pasilikau tik kelias šakeles ir vėl priaugo žaibiškai. Gaila kad toli nuo manęs esi-pasiimtum.
Dar gali būti, kad ir nepatiko tavo akvoj, tada lapai atitrūksta, nunyksta, lieka ilgi tušti stiebai. Gal kartais užpylei stiebelius keliose vietose gruntu? Tada irgi nepatinka. Visur rašo, kad užtenka įsodinti tik stiebelio pradžią ir viskas. Jei užsispyrusiai kyla šakelės aukštyn-prismeigti kuo nors, kad ir gėlių plastmasiniais laikikliais. Jei trūksta akve trąšų-tripartita geriausiai parodo-lapai riečiasi žemyn.
Man atrodo taviškė bus atkeliavusi iš užsienių ir visiškai nepripratusi prie mūsiškių vandenų. Dėl to ir nusibaigė. Gal dar pašalo kelionėje.
-----------------------------------
Arianna-su prieaugliu
Grazus
Na idomiai... kaiptik ziurejau kad pakasa kazkiek sakeles kad "atsigultu" bet tikrai maciau ir kaip sraiges kramsnoja, bet ir lapeliu pavirsiuj
QUOTE(mylima2007 @ 2016 04 16, 21:27)
Aha, sita buvo oranzine. Ir didziausia is visu. Jos niekas negainiojo. Tai gal...genetika? )
Kolkas bijau, kad kokia liga nebutu isisukus.
Ir laukiu perkraustymo i didesni akva.
Kolkas bijau, kad kokia liga nebutu isisukus.
Ir laukiu perkraustymo i didesni akva.
Gal senatve jau
Mano gupija po 2 vadu pamire, tik pastebejau kad daznai ziopciojo ji, o siaip viskas tvarkoj atrode. Uzsiauginsiu is mailiaus daugiau, suskaiciavau jauos, tai 10 jau paauge, 49 maziukai dar.