QUOTE(arvydas. @ 2016 09 16, 22:03)
Geriausiai Cile galetu atsakyt, bet jin kazkur prapuole Tas "daikciukas" atrodo afigenai, bet ko gero yra ta pacia funkcija daranciu rusisku starteriu po 20 kapeiku. Ir dar 100 metu garantija! Nesistriosink!
Carma, Tu prisipirkaliok belemkokiu lempu ir dabok kas tinka/netinka. Tik cekio nepamesk ir galesi vos ne belenkada grazint arba apsikeist kaip broka
--------------------
Anglijoj puse bokalo nusiurbi ir pareiski, kad alus buvo nepakankamai saltas. Atsipraso ir atnesa pilna. Ir taip pasaka be galo iki komos uz tuos pacius pirminius sterlingus. (Dar supelyjusio ozio surio vietoj atsiprasymo duoda)
Kaip apmaudu, kad niekad Anglijoj (anei Taity/Jamaikoj) nebuvau
Ir kur tik as nebuvau... Ir ko tik pas mane kisenej nera... Nei saldainiu nera, nei nosines, nei pinigu...
Carma, Tu prisipirkaliok belemkokiu lempu ir dabok kas tinka/netinka. Tik cekio nepamesk ir galesi vos ne belenkada grazint arba apsikeist kaip broka
--------------------
Anglijoj puse bokalo nusiurbi ir pareiski, kad alus buvo nepakankamai saltas. Atsipraso ir atnesa pilna. Ir taip pasaka be galo iki komos uz tuos pacius pirminius sterlingus. (Dar supelyjusio ozio surio vietoj atsiprasymo duoda)
Kaip apmaudu, kad niekad Anglijoj (anei Taity/Jamaikoj) nebuvau
Ir kur tik as nebuvau... Ir ko tik pas mane kisenej nera... Nei saldainiu nera, nei nosines, nei pinigu...
Sito nepirkau atsiunte man, nes buvo pirke, o kaina vietoj 25 svaru tik 5 buvo, patinka man angliski ispardavimai, tik gaila kad toli..
A man teko ten pabut, labai patiko.. tik oras galetu but geresnis