Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2016 09 16, 22:03)
Geriausiai Cile galetu atsakyt, bet jin kazkur prapuole  verysad.gif  Tas "daikciukas" atrodo afigenai, bet ko gero yra ta pacia funkcija daranciu rusisku starteriu po 20 kapeiku. Ir dar 100 metu garantija! Nesistriosink!
Carma, Tu prisipirkaliok belemkokiu lempu ir dabok kas tinka/netinka. Tik cekio nepamesk ir galesi vos ne belenkada grazint arba apsikeist kaip broka  smile.gif
--------------------
Anglijoj puse bokalo nusiurbi ir pareiski, kad alus buvo nepakankamai saltas. Atsipraso ir atnesa pilna. Ir taip pasaka be galo iki komos uz tuos pacius pirminius sterlingus.  drinks_cheers.gif  (Dar supelyjusio ozio surio vietoj atsiprasymo duoda)  lotuliukas.gif 
Kaip apmaudu, kad niekad Anglijoj (anei Taity/Jamaikoj) nebuvau  unsure.gif
Ir kur tik as nebuvau... Ir ko tik pas mane kisenej nera... Nei saldainiu nera, nei nosines, nei pinigu... verysad.gif  biggrin.gif  4u.gif

Sito nepirkau smile.gif atsiunte man, nes buvo pirke, o kaina vietoj 25 svaru tik 5 buvo, patinka man angliski ispardavimai, tik gaila kad toli..
A man teko ten pabut, labai patiko.. tik oras galetu but geresnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 09 17, 09:16)
..
A man teko ten pabut, labai patiko.. tik oras galetu but geresnis biggrin.gif

Ta prasme ne rukas, o lijundra? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Kas gali būti jei ana savaite pecilijos pilvo nebuvo, o šiandien pastebėjau kad biski pilvas issipūtes. Bet nepanašu kad vandenlige butu prie jos ana savaite lindo labai patinas o patele tai bego nebent nakti apvaisino bet taip greit išsipūtė hmm g.gif Gal galite parodyti kaip atrodo nėščia pecilija ir kaip serganti vandenlige? nes noriu įsitikint ar nėščia. O gal jūs kas nors galit pasakyti kas mano pecilijai yra? Taip norėjau kad apsivaikuotu seip aktyvi labai, pavirsium neplaukioja ėda kaip ir viskas ok tik tas pilvas mane neramina. verysad.gif

Ai ir dar pamir6au pasakyti kad ir kardonesis prie jos lindo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEXUS14: 17 rugsėjo 2016 - 21:49
Sveiki, ar gali kartu suguventi 7 mini (mailius)gupiukai (paauge isplauks i didesni akva) 1 maziukas geltonas ancitrusas ir red cherry krevetes? Akvukas maziukas, 12l paleistas pries nepilna savaite
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Karmen*: 17 rugsėjo 2016 - 22:22
QUOTE(*Karmen* @ 2016 09 17, 23:19)
Sveiki, ar gali kartu suguventi 7 mini (mailius)gupiukai (paauge isplauks i didesni akva) 1 maziukas geltonas ancitrusas ir red cherry krevetes? Akvukas maziukas, 12l  paleistas pries nepilna savaite
user posted image

Gali.
Atsakyti
QUOTE(LEXUS14 @ 2016 09 17, 21:38)
Labas vakaras,
Kas gali būti jei ana savaite pecilijos pilvo nebuvo, o šiandien pastebėjau kad biski pilvas issipūtes. Bet nepanašu kad vandenlige butu prie jos ana savaite lindo labai patinas o patele tai bego nebent nakti apvaisino bet taip greit išsipūtė hmm  g.gif Gal galite parodyti kaip atrodo nėščia pecilija ir kaip serganti vandenlige? nes noriu įsitikint ar nėščia. O gal jūs kas nors galit pasakyti kas mano pecilijai yra? Taip norėjau kad apsivaikuotu seip aktyvi labai, pavirsium neplaukioja ėda kaip ir viskas ok tik tas pilvas mane neramina.   verysad.gif

Ai ir dar pamir6au pasakyti kad ir kardonesis prie jos lindo biggrin.gif

Nakti nelabai "dauginas". Bet gali but kada nors seniau pastojus, o dabar tik pucias. Mazu persiede ko nors? g.gif Prie vandenes dazniau galva issipucia
----------------------------------
Cia ir pastrigo kompas bigsmile.gif
-====
Gali ir pilvas pustis, bet tada butu panasesnis ne i nestuma, o i kreiva guza 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 18 rugsėjo 2016 - 08:08
QUOTE(*Karmen* @ 2016 09 17, 22:19)
Sveiki, ar gali kartu suguventi 7 mini (mailius)gupiukai (paauge isplauks i didesni akva) 1 maziukas geltonas ancitrusas ir red cherry krevetes? Akvukas maziukas, 12l  paleistas pries nepilna savaite
user posted image

Yeps. Gali. Tik ir su naturaliu kreveciu prieaugliu gali iskilt problemu. Ancitrusas tikrai megins lervutes susirankiot, o gupiukai,- kai tik tilps i ziabtus... Gi labai jau mazos tos lervutes ir keleta dienu nejuda. As ju net neiziuriu; pagal tai, kad patelkos pilvas istustejo nutardavau, kad jau yra ir tada filtra kuriam laikui atjungdavau. Bet is esmes kai atsirado gupijos - krevetes po biski prapuole. unsure.gif
O pas Tave dabar turetu but pats tas demografinis sprogimas! Naujoj vietoj krevetkos itin operatyviai dauginas nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 09 18, 09:00)
Nakti nelabai "dauginas". Bet gali but kada nors seniau pastojus, o dabar tik pucias. Mazu persiede ko nors?  g.gif  Prie vandenes dazniau galva issipucia
----------------------------------
Cia ir pastrigo kompas  bigsmile.gif
-====
Gali ir pilvas pustis, bet tada butu panasesnis ne i nestuma, o i kreiva guza  4u.gif

Šiandien ryte pamačiau kad jos pilvas vėl susitrauke dar gyva viskas tvarkoj. Bereikalo aš čia pergyvenau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 09 18, 08:27)
Yeps. Gali. Tik ir su naturaliu kreveciu prieaugliu gali iskilt problemu. Ancitrusas tikrai megins lervutes susirankiot, o gupiukai,- kai tik tilps i ziabtus... Gi labai jau mazos tos lervutes ir keleta dienu nejuda. As ju net neiziuriu; pagal tai, kad patelkos pilvas istustejo nutardavau, kad jau yra ir tada filtra kuriam laikui atjungdavau. Bet is esmes kai atsirado gupijos - krevetes po biski prapuole.  unsure.gif
O pas Tave dabar turetu but pats tas demografinis sprogimas! Naujoj vietoj krevetkos itin operatyviai dauginas  nestuke.gif  mirksiukas.gif

Viena moteriske begioja su ikrais jau.. Ancitrusas gal ir bandys ka, bet yra nemazai samanikiu bei ragalapis, tai gal issaugos kazkiek krevetuku augmenija... g.gif Nes siaip, is principo tai planuotas krevetynas buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Karmen*: 18 rugsėjo 2016 - 16:10
Ar tik as vienas izvelgiu SM pyzdaka? unsure.gif
Man buvo nuostabu, kad is viso taip gerai kotiravos, bet kai konkreciai pasisudino su visokiais zodziu banais, nesuderinamom nuotraukom, idiotiskais cyzikais ir t.t. ...
Panasu, kad arteja sakes verysad.gif (Panasiai kaip sasaldemokratams bei Riomeliui Afrikoj) verysad.gif
Dar nesitrinu, bet nu nax kaip sudinas sita musu "ambasada".
--------------------------
Prisisiurbiau ir prasiurbliavau AKV-TV. Vel galeciau papotkint, bet dabar Eri kazkur (tikiu, kad Ruxloj; nes kur gi kitur blondine pasiturinciu negritosu rastu?) prapuole. Be to neatsimenu jos emailo. (Nieko ten blatno, bet vat kazkaip neuzstrigo... kazkaip taip NZN...) g.gif
Kas mokat ikelt nuotraukas surasykit AZ su savo E-mail. AC!
P.S. KSM!
Kas reiskia: sustojam!! Ne todel, kag GPU, VGTU, KGB, CRU, KNOR ar KPI baigem, o todel, kad KSN (KUMELE SIKT NORI)! rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 09 22, 21:20)
Ar tik as vienas izvelgiu SM pyzdaka? unsure.gif
Man buvo nuostabu, kad is viso taip gerai kotiravos, bet kai konkreciai pasisudino su visokiais zodziu banais, nesuderinamom nuotraukom, idiotiskais cyzikais ir t.t. ...
Panasu, kad arteja sakes  verysad.gif  (Panasiai kaip sasaldemokratams bei Riomeliui Afrikoj)  verysad.gif
Dar nesitrinu, bet nu nax kaip sudinas sita musu "ambasada".
--------------------------
Prisisiurbiau ir prasiurbliavau AKV-TV. Vel galeciau papotkint, bet dabar Eri kazkur (tikiu, kad Ruxloj; nes kur gi kitur blondine pasiturinciu negritosu rastu?) prapuole. Be to neatsimenu jos emailo. (Nieko ten blatno, bet vat kazkaip neuzstrigo... kazkaip taip NZN...)  g.gif
Kas mokat ikelt nuotraukas surasykit AZ su savo E-mail. AC!
P.S. KSM!
Kas reiskia: sustojam!! Ne todel, kag GPU, VGTU, KGB, CRU, KNOR ar KPI baigem, o  todel, kad KSN (KUMELE SIKT NORI)! rolleyes.gif  biggrin.gif

Mano pasiūlymas lieka dėl forumo kūrimo biggrin.gif
Atsakyti
Arvydai, nors 100 kartu minejot, priminkit dar kaip vadinasi tie vaistukai kur nuo dumbliu gelbeja, kazkokie antibijotikai lygtai, ir kur ju rast galima? Nes jau dumbliai uzkniso juodai doh.gif
Atsakyti