Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Dilma @ 2016 09 05, 12:24)
Kumščiai nemoteriška, nu tongue.gif

... tada nagai ir kudlos ax.gif biggrin.gif
N-14
Gavau esemeske, kad iki penktadienio mano plotas dar laisvas! (Paskum jau zmona gris verysad.gif ). Tai kas dar nespejot apsilankyt - maloniai prasom! (Prigriebkit alaus) wub.gif Nebedaug neatsilankiusiu liko. O kadangi nusiskundimu nesulaukiau, manau (neee, - ESU ISITIKINES!), kad ir mano akvariumas padorus, ir sysiukas visai dar pakenciamas blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ko liudnas,.. Jerevanas?!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEXUS14 @ 2016 09 03, 22:02)
Bijau ką ir sakyti o koks jų amžius?  :biggrin:

Realiai nera jos ir senos biggrin.gif pusmetis gal bus, bet po kelias vadas tikrai turejusios. Kol buvo jaunikles tikrai buvo juodos visiskai.

Galvoju gal reiketu inest "sviezio kraujo" g.gif nors nezinau ar dar noriu as tu molineziju g.gif
Atsakyti
Gal kam reikia zoles? Vallisneria spiralis ir gigantea.Kaina simboline.Kaunas.
Atsakyti
Zinau kad yra skelbimai, bet cia daugiau su akvariumais turbut uzsuka

turiu taivano lotoso atzaleliu (kadangi sokolada bandysiu mest biggrin.gif tai simboliskai kainos) bus 2-3 vnt
user posted image
Atsakyti
Mano augalai rezervuoti, po savaitgalio gal dar ka israusiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaVi @ 2016 09 08, 19:56)
Gal kam reikia zoles? Vallisneria spiralis ir gigantea.Kaina simboline.Kaunas.

Gal norit keist i taiwan moss?
Atsakyti
Laba!

Išgyveno jau 2 savaites mano leliuso palikuonys... bet jau dydžių skirtumas gal 4×... vieni atrodo tokio dydžio kaip kitų uodegytės doh.gif lotuliukas.gif

Tik kad su tuo artemijų ritinimu vargstu... visur rašo kad pirmas dvi dienas tik išsiritę tie naupijai maistingi... išsirita per 1-2 paras, - tai vadinasi vieni išsirita jau kitus uždėt ritint reikia... o kur tiek oro kompresorių gaut ir koks nuo jų triukšmas doh.gif doh.gif žodžiu... yra reikalų... čia ne gupijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prometėja: 10 rugsėjo 2016 - 09:38
Sveiki, atėjau su klausimu g.gif Akva senokai paleistas, kokie 7 metai, augalinis. Niekad neturėjom problemų dėl dumblių, bet situacija pasikeitė po tokių aplinkybių: 1. Akva buvo 3sav be lempų 2. Pajungus apsvietimą sugalvojau perkelt žoles į kitą kampą, kas sukėlė labai daug iš po grunto visokio š... to pasekoje manyčiau žaliasis dumblis atsirado(lyg plaukai) ir taškinis ant stiklo. Ką daryt? Numažint apšvietimą, bet niekur nerašo kuriam laikui?pusę vandens pakeičiau, dažniau pakaitaliot? Nu kapiec, kažką darau, ale viską kažkaip padrikai. Jaučiu rasčiau ir testus nitratam pasimatuot. Akva be co2, 65l.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vavė: 11 rugsėjo 2016 - 20:35
QUOTE(Vavė @ 2016 09 11, 20:13)
Sveiki, atėjau su klausimu g.gif Akva senokai paleistas, kokie 7 metai, augalinis. Niekad neturėjom problemų dėl dumblių, bet situacija pasikeitė po tokių aplinkybių: 1. Akva buvo 3sav be lempų  2. Pajungus apsvietimą sugalvojau perkelt žoles į kitą kampą, kas sukėlė labai daug iš po grunto visokio š...  to pasekoje manyčiau žaliasis dumblis atsirado(lyg plaukai) ir taškinis ant stiklo. Ką daryt? Numažint apšvietimą, bet niekur nerašo kuriam laikui?pusę vandens pakeičiau, dažniau pakaitaliot? Nu kapiec, kažką darau, ale viską kažkaip padrikai. Jaučiu rasčiau ir testus nitratam pasimatuot. Akva be co2, 65l.

As ileisciau zuvyciu lapiu. Man tai pasirode lengviausias sprendimas.
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2016 09 11, 21:57)
As ileisciau zuvyciu lapiu. Man tai pasirode lengviausias sprendimas.

Lapes ileidau 2 , koki menesi
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2016 09 10, 09:37)
o kur tiek oro kompresorių gaut ir koks nuo jų triukšmas doh.gif  doh.gif žodžiu... yra reikalų... čia ne gupijos  lotuliukas.gif

Per slanguciu sistemele uztektu ir vieno burbuliatoriaus. Galima prisipirkaliot, bet ir nuo laselines kuo puikiausiai tinka. (Iskaitant ir srauto reguliatorius). Tik visokiu dvisakiu reiks nusipirkt. Bet ten kapeikos 4u.gif
P.S. Kur artemijos kiausu gavot ir kiek mazdaug procentu issirita?
Atsakyti