Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2016 09 02, 22:22)
Paziurek uz filtro/sildytuvo!! Jei ten nera,- ryt/poryt pats (is ten) isplauks.
O kuriam cia akve padviso???  unsure.gif
Pas Tave afigenos "ganyklos" (2X200l), o laikai 2 neisaukletas papugeliu poreles. Ale bet cia ir pradinukems nexylas pavyzdys: vat turi Vaida puse tonos ir laiko 5 zuvytes. Turbut noretu daugiau, bet niekur nesisstriosina; o ir centa vertina. Uz papugina asaroja... Akvas gal irgi labiau i pelke panasus, bet vat tokiai madamai as jau drisciau ir ka nors blatnesnio patiket. Nu kazkaip vat va taip  g.gif  jau aisku, kad tycia zuviuku jin neprazudys, o jei kas mirsta... ... Blexa, sako net daktarai ir kunigai kada nekada numirsta  verysad.gif 
P.S. Pats tokiu bajeriu tai nemaciau. Ka maciau tai visi buvo girti arba ispurte nuo amonjako per Jonavos "Azoto" avarija. Didziule uzuojauta tu zmoniu artimiesiems, bet nebegalejau(-om) padaryt NIEKO. Belieka juoktis, o sv. Petras jau paskui nuspres kam bus *****. Saziningai apmaudu  unsure.gif  Visus savo 16 lavonu galiu isvardint ir visur randu priekaistu kodel nesugebejau istraukt. Bijot tai nea, bet ar masina, ar kopecios suluzo, ar televizorius sprogo, ar foteli ne ten pastumem... Bet 2 isvilkau!! Gyvena! Turbut...  Ai, dar tie 54 is profkes bendriko... Bet tuos lygtais visus gyvus nuemem? Ale visi irgi prisiuoste buvot?.. Ania???  biggrin.gif  4u.gif

Radau siandien papugina be galvos uz filtro Turejau as tu zuvu ir daugiau, bet ilgai neuzsibudavo jos pas mane, papugeles uzvaikydavo. Planavau jau kazka naujo pirkt, bet dabar kai mailiaus yra, tai planai atsidejo.
Atsakyti
Mano gupija keistai elgiasi jinai nėščia prie analinio peleko juodas taškas plius patinai prie jos lenda kas galėtu būti neužvaikys jos? Nenoriu gupijos ir mailiaus prarast :verysad:
Atsakyti
QUOTE(LEXUS14 @ 2016 09 03, 13:50)
Mano gupija keistai elgiasi jinai nėščia prie analinio peleko juodas taškas plius patinai prie jos lenda kas galėtu būti neužvaikys jos? Nenoriu gupijos ir mailiaus prarast  verysad.gif

Normalu. Patelka (kaip ir visos kitos mergos) tik apsimeta, kad atseit jai nepatinka jog ja vaikos thumbup.gif Nieko blogo jai nenutiks; o mailiu isgelbesi jei pajusi kada gimdo ir isgriebsi i pilna zoliu slonikeli. (Be zoliu - pati mamyte sues) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 09 03, 15:00)
Normalu. Patelka (kaip ir visos kitos mergos) tik apsimeta, kad atseit jai nepatinka jog ja vaikos  thumbup.gif  Nieko blogo jai nenutiks; o mailiu isgelbesi jei pajusi kada gimdo ir isgriebsi i pilna zoliu slonikeli. (Be zoliu - pati mamyte sues)  rolleyes.gif

Akvariume pilna žolių yra ant virsaus plaukioja tos zoles. Mailius tikrai tures kur pasislept. O pajust nezinau ar pajusiu kada gimdys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 09 03, 10:21)

Dilma, vat Tu profiska akim zvilgtelk i paveiksliuka!! Argi po sakos pakilimu nesimato praejimo i roju?? (As tai matau, bet as ir baltus arklius po 3 kart i diena matau). Ale svarbiausia, kad atspindy nu stopudovai svieciasi prie sunaus kapo suklupusi sventa Marija!! Su paraitota tunikos rankove (nixai ka tik trimitininkus traiske). Turbut dangun jemimo momentu, nes staniko sleikos irgi kazkur i aukstybes nutyse. Kaip gi kitaip moteri i roju nusitempsi jei ne is pradziu griebt uz papu, o paskui jau (ziema) uz pedkelniu aba (vasara) uz stringu?  mirksiukas.gif 

irnesakyk.gif aš tiek neišgeriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(LEXUS14 @ 2016 09 03, 14:04)
Akvariume pilna žolių yra ant virsaus plaukioja tos zoles. Mailius tikrai tures kur pasislept. O pajust nezinau ar pajusiu kada gimdys biggrin.gif

Nu taip. Kokie 5 turbut issislapstys bendram akve. Visuomet keletas revoliucionieriu issislapsto. Kaip Martynas Bormanas PVZ ar Trockis lotuliukas.gif Bet prasom atkreipt demesi, kad gupija per karta prisigimdo NUO (!!) 150 vaikuciu ir maziau net teoriskai negali but schmoll.gif Tai kur tie kiti dingsta? A?? bigsmile.gif
--------------------------------
Ale blexa/muxa kiek gupinui alimentu priskaiciuotu... Suda ten kas is bedalio/grazuolio pasalpos ant alaus liktu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2016 09 03, 14:23)
irnesakyk.gif aš tiek neišgeriu tongue.gif

Slabake unsure.gif Bet Tau ir nereiks daug gert; svarbu grunta gera pasidet ir psio nestuke.gif
Regis pekloj skirtinguose katiluose parinsimes g.gif Pofek. Susirekausim jeigu ka... Tik reik slaptazodi sugalvot, nes ten kaip suprantu ne 2 katilai yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 09 03, 20:01)
Slabake unsure.gif  Bet Tau ir nereiks daug gert; svarbu grunta gera pasidet ir psio  nestuke.gif
Regis pekloj skirtinguose katiluose parinsimes  g.gif  Pofek. Susirekausim jeigu ka... Tik reik slaptazodi sugalvot, nes ten kaip suprantu ne 2 katilai yra  thumbup.gif

NU ir ką dabar, nu... unsure.gif

Aga, susimojuosim vėliavėlėm biggrin.gif lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2016 09 03, 21:10)
NU ir ką dabar, nu...  unsure.gif

Aga, susimojuosim vėliavėlėm biggrin.gif  lithuania.gif

Blin, su kokiom nors velevelem ten mojuos is Brazauskas, ir Maocedunas ir Landsbergis, ir Breznevas ir Brazauskiene, ir Cicinas... Bepgu susimaklint tokioj situacijoj unsure.gif Davai galvot toki slaptazodi, kad akvariumistai vienas kita atpazintu dar skaistykloj! biggrin.gif
Dilma, tongue.gif Tu nupusus, bet vis tiek as nesiliaunu Taves mylejes wub.gif
Beda tik ta, kad mokslas vis dar neisranda prezervatyvu kurie nenusimautu nuo mano nanatexnologijos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 03 rugsėjo 2016 - 21:39
Sveikuciai :D

kas zinot, kodel vyresnes moles pas mane taip nublunka? g.gif
user posted image

jaunos kol buvo, buvo tobulai juodos, o dabar pasvieseje, melsvai, balksvai. Ir tas geltonas patinelis pablukes.
Ar cia "su amzium" naturalu? :D
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 09 03, 22:36)
Sveikuciai :D

kas zinot, kodel vyresnes moles pas mane taip nublunka?  g.gif
user posted image

jaunos kol buvo, buvo tobulai juodos, o dabar pasvieseje, melsvai, balksvai. Ir tas geltonas patinelis pablukes.
Ar cia "su amzium" naturalu? :D

Bijau ką ir sakyti o koks jų amžius? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 09 03, 22:29)
Blin, su kokiom nors velevelem ten mojuos is Brazauskas, ir Maocedunas ir Landsbergis, ir Breznevas ir Brazauskiene, ir Cicinas... Bepgu susimaklint tokioj situacijoj  unsure.gif  Davai galvot toki slaptazodi, kad akvariumistai vienas kita atpazintu dar skaistykloj!  biggrin.gif
Dilma,  tongue.gif  Tu nupusus, bet vis tiek as nesiliaunu Taves mylejes  wub.gif

Beda tik ta, kad mokslas vis dar neisranda prezervatyvu kurie nenusimautu nuo mano nanatexnologijos  verysad.gif

NU ok, gupijom šauksimės ploja.gif

Šleikų nebandei? tongue.gif
Atsakyti