Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(mylima2007 @ 2016 04 10, 06:09)
As taip suprantu, kad augalam reikia aptakiu formu grunto. O granito skalda bus pakankamai aptaki, ar jau per astri?

Jei netraukiosit augalu, neturetu nekentet smile.gif corydoram gal ir prasciau g.gif

Ileidau paaugusius gupiukus i bendra akva, visi sveiki. Dar ir maziuka idejau, nes stuburas matosi kaip luzes.... ir tas plaukioja, bet reikes turbut i kamera det... unsure.gif
Atsakyti
Laba! O pas mane "čiūdai" akvariume vyksta... Mano geltona molinezijos patelė (ta, kurią vis gupijos patinas vaikė) vakar žiūriu, kad jau nebe patelė o patinas pasidarė blink.gif Nu bet tikrai gi patelė buvo, - dar anksčiau darytas foto peržiūrėjau kur ji matosi, - nu tikrai buvo pelekas kaip pas patelę, - bukas, - db žiūriu jau smailas, kaip pas patiną ir elgtis kaip patinas pradėjo blink.gif doh.gif Juoda molinezija irgi į patiną nešt pradėjo doh.gif Nesuprantu kas vyksta blink.gif Buvo 3 patelės ir 2 vyrai, - db ką, - viena motera tarp 4 vyrų liko? blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Kiek corydorus panda rekomenduotumet leist i 280 l akvariuma?
Atsakyti
QUOTE(Erika E @ 2016 04 14, 21:36)
Kiek corydorus panda rekomenduotumet leist i 280 l akvariuma?

ne mažiau 6, gali būti ir 10. Daugiau bus nebeįdomu ir per marga.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 04 14, 23:28)
ne mažiau 6, gali būti ir 10. Daugiau bus nebeįdomu ir per marga.

Aciu smile.gif 10 pandu pagriebiau smile.gif mazos dar,bet labai sauniai " sokineja" po akvariuma biggrin.gif dievinu jas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika E @ 2016 04 16, 08:15)
Aciu smile.gif 10 pandu pagriebiau smile.gif mazos dar,bet labai sauniai " sokineja" po akvariuma biggrin.gif dievinu jas wub.gif

Myliu pandas. Man irgi patinka koridorų būrelį stebėti, labai pakelia nuotaiką. Turiu kaimynę, kuri ateina aplankyti specialiai dėl sterbų. Praminė juos paršiukais, nes vis knisa nosimi lyg paršeliai.
Atsakyti
pagaliau pavyko išsaugoti nannacarų ikriukus - pirmadienį išsirito mailiukas, jau bando plaukti. tikiuosi pavyks išmaitinti ir išgyvens 4u.gif
Papildyta:
beje, apie granito skaldą - sudėjusi aš jau seniai į savo 112 litrų granito skaldą iš senukų. ir jeigu bucefalandra prigijo ir išleido naują lapelį, tai, manau, puikiausiai tinka toks gruntas. beje, pogrunčio neturiu. kai turėjau kažkada - užkniso, tai šį kartą nedėjau. anubiai irgi auga. tiesa, pradėjau pilti kažkokias trąšas... tvenkiniams pasirodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 04 16, 12:31)
Myliu pandas.  Man irgi patinka koridorų būrelį stebėti, labai pakelia nuotaiką. Turiu kaimynę, kuri ateina aplankyti specialiai dėl sterbų. Praminė juos paršiukais, nes vis knisa nosimi lyg paršeliai.

Faini tie corydorai thumbup.gif
Pas mane 2 similis ir 1 atropersonatus (gaila situ daugiau nerandu)

Buvau nusipirkus tripartitos vazoniuka, kaip apede ampuliarijos doh.gif keli lapukai liko, gal dar atsigaus unsure.gif
Atsakyti
Man dar šie labai patinka-corydoras duplicareus, bet kad niekur nerandu Šiauliuose pirkti.

user posted image]My Webpage[/URL]

---------------------------------

Dėl tripartitos bais gaila. Pas mane nieks jos nenuėda-nei ampularijos, nei kitos sraigės, nei žuvys. Priaugo tiek, kad teko drastiškai visą rauti, pasilikau tik kelias šakeles ir vėl priaugo žaibiškai. Gaila kad toli nuo manęs esi-pasiimtum.
Dar gali būti, kad ir nepatiko tavo akvoj, tada lapai atitrūksta, nunyksta, lieka ilgi tušti stiebai. Gal kartais užpylei stiebelius keliose vietose gruntu? Tada irgi nepatinka. Visur rašo, kad užtenka įsodinti tik stiebelio pradžią ir viskas. Jei užsispyrusiai kyla šakelės aukštyn-prismeigti kuo nors, kad ir gėlių plastmasiniais laikikliais. Jei trūksta akve trąšų-tripartita geriausiai parodo-lapai riečiasi žemyn.

Man atrodo taviškė bus atkeliavusi iš užsienių ir visiškai nepripratusi prie mūsiškių vandenų. Dėl to ir nusibaigė. Gal dar pašalo kelionėje.

-----------------------------------

Arianna-su prieaugliu 4u.gif
Atsakyti
Nieko nesuprantu. Viena pecilija pilvu i virsu uzmigo sad.gif ir dugne nusedo, net i pavirsiu neiskilo. Kaip gaila.. isoriskai jokiu ligos pozymiu.
Nieko nekeiciau.. viskas kaip iprasta.. kaip gaila ir baisu sad.gif kai nezinau priezasties..
Visi kiti gyventojai lyg ir tvarkoj.
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2016 04 16, 19:03)
Nieko nesuprantu. Viena pecilija pilvu i virsu uzmigo sad.gif ir dugne nusedo, net i pavirsiu neiskilo. Kaip gaila.. isoriskai jokiu ligos pozymiu.
Nieko nekeiciau.. viskas kaip iprasta.. kaip gaila ir baisu sad.gif kai nezinau priezasties..
Visi kiti gyventojai lyg ir tvarkoj.

Buvau ir aš taip vieną oranžinę didžiajam akve radus. Irgi gražutė, bet negyva. Pagalvojau gal skaliarai užtvojo į pašonę, nes kartais piktai bando vyti.
Ateisi pas mane ir pasiimsi kitą ir dar jei norėsi. 40 ltr. akve yra paaugintų raudonų, o iš didžiojo galiu kokią oranžinę suaugusią patelę ištraukti.
Dabar stiklainyje plaukioja vėl apie 20. Nebenoriu jų veisti, atsibodo terlintis. Dar papildomai maistas kainuoja, elektra, jei atskiram akvukyje laikai. Paskui papildomas valymas, vandens keitimas... Nusivarai darbe per savaitę, noris nors savaitgaly patinginiauti, užtenka kambarių kuopimo po dviejų kudlotų kačių pasivaikymų. Pasilikau kiek man reikia ir užteks. Reiks, vėl pasiauginsiu naujų.
Atsakyti
[quotez=evora,2016 04 16, 20:45]
Buvau ir aš taip vieną oranžinę didžiajam akve radus. Irgi gražutė, bet negyva. Pagalvojau gal skaliarai užtvojo į pašonę, nes kartais piktai bando vyti.
Ateisi pas mane ir pasiimsi kitą ir dar jei norėsi. 40 ltr. akve yra paaugintų raudonų, o iš didžiojo galiu kokią oranžinę suaugusią patelę ištraukti.
Dabar stiklainyje plaukioja vėl apie 20. Nebenoriu jų veisti, atsibodo terlintis. Dar papildomai maistas kainuoja, elektra, jei atskiram akvukyje laikai. Paskui papildomas valymas, vandens keitimas... Nusivarai darbe per savaitę, noris nors savaitgaly patinginiauti, užtenka kambarių kuopimo po dviejų kudlotų kačių pasivaikymų. Pasilikau kiek man reikia ir užteks. Reiks, vėl pasiauginsiu naujų.
[/quote]
Aha, sita buvo oranzine. Ir didziausia is visu. Jos niekas negainiojo. Tai gal...genetika? smile.gif)
Kolkas bijau, kad kokia liga nebutu isisukus.
Ir laukiu perkraustymo i didesni akva.
Atsakyti